.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

momi4encence
    Guest

za6to stana taka ........... ;[

ohhhhh edno mom4e me haresva6e a az nego ne . sled kato toi sprq da me haresva az zapo4nah . ve4e toi mai ne ispitva nikvi 4yvtsva kym mene i tova me natyjava i po cql den reva i mislq samo za tova . mislq si 4e nqma po-hybavo ot nego mom4e i ...... yjasno mi e gadno .
    kajete : PO KAKYV NA4IN MOGA DA PROMENQ 4YVTSVATA MY KYM MEN .
    KAKVO DA MY KAJA V 4ATA ? KAK DA SI GO VYRNA :{ [-o< [-o< [-o<

Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=40890

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Затова се мисли навереме и затова хората са казали обичаи този който те обича а не този който те привлича защото този който те обича може да се научи и да привлича а този който те привлича едва ли ще те заобича абе хора май не беше точно така ама нещо такова така че мацка не можеш да накараш някой да те обича просто е трябвало да мислиш навреме sRy
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Фен
    Град
    In your nightmares
    Щом преди те е харесвал нищо чудно с малко усилия пак да хлътне Ай успех и знаеш ко да праиш..;Р

Just be you and have fun
    Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoVe_RuSlAn
    Затова се мисли навереме и затова хората са казали обичаи този който те обича а не този който те привлича защото този който те обича може да се научи и да привлича а този който те привлича едва ли ще те заобича !
    Еваларка за този отговор!В чата го попитай как е какво прави общи глупости после го накарай да излезнете и то сичко си започва......!

Фен
    Град
    Bulgaria
    щом те е харесвал преди излеи си чувствата пред него и най-вероятно и сега ще си те харесва

Град
    {&#8776;&#204;d&#237;&#246;&#357; Cl&#217;b&#8776;}
    абе 6том веднъж те е харесал зна4и може и пак стига да му даде6 повод......
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    trqbav da si ubedena 4e ne se samonaviva6!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    ами така е,в повечето случаи се случва да се осъзнаем късно,едва тогава когато сме изгубили човека...
    А м/у другото останах с впечатлението,че ти е гадно,защото вече е спрял да те харесва и да ти обръща внимание,а не,защото ти имаш някакви кой знае к'ви чувства към него...незнам защо така?!
    защо пък в чата трябва да говорите,к'во лошо има да излезете и да се изясните на живо,кажи му какво мислиш и чувстваш и вече дано стане нещоУспех
    f@nt@zi@

Повече от фен
    ami 6tom ve4e ne izpita ne6to kum tebe,edva li 6te moje da si go vurne6.Znam 4e e trdno,ama go zabravi,ne e edinstveniq
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Ти не си виновна.Няма как ако не го харесваш,да тръгнеш с него.Е,има и хоре,дето го правят,но не и ти!Просто факта е,че колкото и да е гадно,ако не изпитва нищо към теб е мн трудно да започне да изпитва нещо.
    Само не трябва да се обвиняваш.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

ем да ти кажа то винаги става така аз миналата година харесвах един от мойто училище от другата смяна и той не ме харесваше вообще само се базикаше с мене и се опитваше да ме използва след като спрях да го харесвам той тръдна с едно момиче но разбра че ме харесва чак след като ме загуби. Имам и друг подобен случей преди 4 години някъде едно момче не харесваше аз него ама хич напрао да не кажа че не можех да го понасям след като спря да ме харесва бях луда по него и не му казвай нищо по чата защото той може там да те излъже безпроблемно кажи му го лично така ще усетиш дали те лъже или е искрен с теб кажи му че ся си разбрала колко значи за теб и тем подобни пък вече квото стане щот ти не можеш да го накараш да си върне чувствата те или ги има или ги няма ето сегашния ми авер ми каза че не ме обича вече и спряхме за малко да се скифт за да разбере наистина дали не ме обича живота прави гадни номера
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Ще ти кажа примерно ,че това че сега съжаляваш не е истинско.Искаш пак да те харесва и си въобразяваш,че и ти го харесваш точно с цел пак да почне да си пада по теб.И когато това стане-ти пак ше спреш да му се кефиш.от опит говоря.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    и това го има защото знаеш че те харесва и няма кой друг (незнам дали е така ) и сикаш просто някой но не винаги е така и аз от личен опит

Супер фен
    Лоша работа...Пробвай да му кажеш ама шанса ти е 50 на 50.

momi4encence
    Guest
    tolkova e hybav ........ iskam da si go vyrna .. mn e dobyr :{

ami to obiknoveno taka stava-kogato haresva6 nqkoi,toi tebe ne i obratnoto.ama tva e 4e ne6tata stavat slojni kogato se razmenqt poziciite i edva li 6t emoje6 da si go vurne6.no vse pak yspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си