Първо дали е, или не е изнасилване не се казва, а се доказва, което е коренно различно. Второ, ако момичето е на 14 не съм сигурен, че може да го осъди за педофилия, а ако е на 16 съм 90% сигурен, че не може, а ако е на 18 - 100% не може! Отгоре на това, вместо да спиш с някой и после да се правиш на интересна и да го съдиш (нещо, което е лесно само на теория), помисли дали си струва да го правиш, и дали е нужно да изпитваш срама от това да се разчуе, че го правиш с възрастни (макар че според мойте разбирания за никаква педофилия не може да става дума, когато момчето е на 19-20, а момичето на 14-15, но според закона не съм 100% сигурен как е точно). Помисли, тръгнеш ли да го съдиш, нищо не ти гарантира успешния изход от делото. Трябват ти свидетели, доказателства, а ако липсват такива - най-вероятно ще си останеш със срама само. И накрая бития-бит, ебания-ебан. Хем ще си ебана, хем ще платиш разходите по делото (ако го загубиш), хем ще може да те съди за клевета и причинени морални щети. Аре престанете да си фантазирате за някакви педофилии и съдилища, щото тези неща не стават чак толкова лесно, колкото вероятно някои от вас си мислят!