.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Стрии

Голям фен

Стрии

Имате ли стрии? ..И някой знае ли как може да бъдат премахнати?

Аз имах отидох на кожен взех си две мазила и се махнаха.
    Силният намира решения, слабият оправдание.

Фен
    Град
    Мелмак
    Я кажи мазилата плс.

Супер фен

Re: Стрии

Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Имате ли стрии?
    да
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    ..И някой знае ли как може да бъдат премахнати?
    не могят

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    gluposti!nqmat mahane,tova sa belezi...mahat se po operativen put.polu4avat se pri prekomerno raztqgane na kojata.nqkoi se majat s mazila da q napravqt po-elastichna i posle da ne se poqvqt striite.no vednuj poqvqt li se-bez lazer ne se mahat.

Голям фен
    Направих глупостта да отслабна бързо, без да се мажа със стягащи гелове и да сега има стрии. За съжаление не се махат.......

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Ауу тва е ужасно... стрии-те ... аз имах .. но не знам как ми се махнаха.. глупости са тва с лазарите и тен подоните.. (ся пак се гледам.. изчезнали са)

Отговор
    Guest
    Не се махат.И аз имам ама нямам избор.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Не се махат, но могат да изтънеят.Бие се витамин Б12 инжекция...
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Абе хора я не плашете така момичето/момчето.Махат се естествено и то не с операция,а с подходящите продукти!!!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    За пореден път ще кажа , че всеки човек е различен . (Да взема да си го напиша под подписа обмислям).
    На някой може да се махне, на някои не може и така. На мен неможаха , имам някви стрий все 1 съм раждала , но както и да е.
    Чувала съм обаче, че докато стрийте имат червен цвят(още в началния си стадий когато са), могат да се премахнат лесно.Трябва да се пита лекар дерматолог.
    т. 2, 9

Така е .. прав(а) е че всички са различни.. на мен си минаха еи така без да права ништо.... а на други хора не могат да се махнат нито с кремчета нито с каквито и да било хирургични пособия... А иначе дано при sk8girL да стане както при мен [-o<

стрии се махат само с пластична операция

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Абе хора я не плашете така момичето/момчето.Махат се естествено и то не с операция,а с подходящите продукти!!!
    Ама.. какви ? :-)

Миличка не съм запозната много,но една приятелка си беше купила на Avon и после на Oriflame и каза,че била доволна.Има също на Galenic,L`oreal,Vishy, и някакви българскиа марки,които са на значително по-ниски цени.Ако отидеш в аптека или магазинче за косметика,на дали ще имат против да ти обяснят.Дано да съм ти помогнала поне малко.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Миличка не съм запозната много,но една приятелка си беше купила на Avon и после на Oriflame и каза,че била доволна.Има също на Galenic,L`oreal,Vishy, и някакви българскиа марки,които са на значително по-ниски цени.Ако отидеш в аптека или магазинче за косметика,на дали ще имат против да ти обяснят.Дано да съм ти помогнала поне малко.
    Ахамм мерси много{} То и аз съм чувала за някви продукти на Avon,ама нямам си и на идея дали действат,но щом казваш че твоята приятелка е доволна значи трябва да се пробва:)

Град
    home sweet home
    Аз ползвам на Дева крема против стрии и съм доволна,но както казват по горе всеки е различен!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A pak momchetata det se zobqt hodqt na solarium i prez zimata daje zashtoto po muskulite im se poluchavat strii...I hodqt za da si gi zalichat..ta i pri momichetata moje da podeistva..Ama mazilata mi izglejdat po nadejden variant..

Nadelina, не че искам да те разочаровам, но когато имаш тен стриите личат още повече...

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ako ima6 klasmet moje i da se mahnat.Az sa6to imam sled barzo napalnqvane i kolkoto i da se maja s sqkvi balsami i kremove za tqlo do sq ne sa se mahnali

Фен
    Град
    where everything is pain and darkness
    we nz ama tva na avon mai pomaga....a sa mi kazvali,4e i sus cinkova pasta stavalo....taq pasta davala super dobur rezultat
    Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!

Guest
    SpOmenahte SAUNA???TQ dava li nqkakav rezultata(DA ZNAM VSEKI E RAZlICHEN)I pomaga li /....?!

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    pffffff!Stiga ve4e be!Abe ne vi li pisna!Ima6 strii-ima6!I az imam ma ne pi6a se nqkvi t1pi temi po forumite i ne se,vaikam!Mi takava s1m si prosto!Ako nqkoi me obi4a 6te me obi4a i s1s strii!!!!!Are stiga 6oto znaite li kolko lo6i ne6ta ima na toq sv1t!Radvaite se 4e ste si jivi i zdravi!!!Tva e vsi4ko
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Edna moq priqtelka imashe strii i izpolzva krem Lipobase.

HeaL ThE WorLd...
    MakE it a BettEr PlacE..

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    AZ imah strii no gi premahnah s krema protiv strii na DEVA struva 5 ili 6 leva vzeh si go ot blizkata kozmetika .napravi i tiu su6toto otidi kakto kaza edno momi4e po nagore v nqkoq kozmetika i apteka i 6te ti obqsnqt za kakvo stava vupos ina4e striite se poqvqvat ot resko otslabvane ili napulnqvane !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си