- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- trqbva li da se kompleksiram
na 15 sym i nay dobriqt mi priqtel mi kaza 4e e pravil minalata godina sex, popitah i drug a toy kaza 4e sa mu pravili samo svirki. a az dori sy nqmal i gadje, trqva li da se kompleksiram ili e normalno na 15 tova.
Абе я си живей живота и не се занимавай с глупости .. Живота е пред теб на 15 години секса е само за гъзария .. и си е чисто чукане .. ако ти си свестен тип няма какво да се занимаваш с простотии .. аз го направих на 19 и жената беше на 30 .. след това има няма и 1 седмица и си намерих истинска приятелка, с която секса беше нещо изключително .. това .. замисли се над това !!!
Jedem das Seine!
Пич, помисли малко, ти заемаш ли се да имаш гадже? Опитвал ли си се да сваляш? Ако не си, е, няма как да падне от небето някоя, пък и да ти свири, ако си се пробвал и не е станало помисли защо. Попринцип такова нещо като грозно, кльощаво, дебло, ниско-високо няма. Всеки може да стане готин. Барни се с една бяла ризка, едни дънки и вкарай една прическа. Имай малко увереност в себе си и си готов
, А доколкото секса, това става с хода на развитие на връската. А според мен твоя приятел, е намерил някое курве, дето духа да 50 стотинки, щото познавам доста такива на твойта възраст, пък и на мойта
, аде и със здраве
smqtam se za gotin postoqnno svalqm macki oba4e vsi4ki me otrqzvat i v sy6toto vreme mi se natiskat. taka 4e praq opiti oba4e ne stava. i 4esno kazana sym ot4aqnПървоначално написано от Grigor Grigorov
Стига глупости имаш толкова много време .. недей да се точиш сега че ще земеш да се изложиш като му дойде времето .. за сега започни да четеш за какво иде реч и как да го направиш да ти е най-хубаво !!!Първоначално написано от titanut
Jedem das Seine!
Абе пич мъжете знаеш ли колко лъжат за това(Е СЕГА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЖЕНИТЕ ЧЕ ТЕ ДЪРЖАТ 1-ТО МЯСТО)
e nqma za6to da se kompleksirash za vsi4ko si ima vreme nedei da barzash![]()
Love you Kris !!!
Не го учете лошо! Трябва ти приятелка, да се учиш на любов, ти знаш ли колко ги има студенти дето като видят жена си прехапват езика или нейнияТрябва да трупаш опит. Пич и аз така бях на твойта възраст, и на мене се натискаха доста
Знаеш ли какви ги има, пълен гъз, ей тоя човек сяка седмица с различна го виждам, касметлий батка. Може би трябва да си смениш района, пробвай с мопмичета дето не те познават, поне не ти знаят простотията
Ае стига си се спичал за глупоасти. Я по-добре се хвали че още не си проебал![]()
Първоначално написано от titanut
Да. трябва да се комплексираш... Дори по-добре се самоубий направо...
tochno taka!
kompleksirai se
depresirai se
togava se grumni.....
basi we chovek,kvi sa teq gluposti.hubavo si se kompleksirai,ama koi da ti kaje dali da se kompleksirash?to si idva otvutre!ili ti kazvash-kompleksiran sum/ne sum kompleksiran
gluposti razpravqsh.i vse pak da ne ti puka!!!nqkude nqkoq "Grazia" li beshe-4etoh che Brad Pitt e pukal na 18 za pruv put..........................![]()
Kak da ne se kompleksira6 we !!!! Ti trea da si nqkayv pylen zadrystenqk, ta na 15 da ne si se 4ukal we !!!!! A mejdu drugoto da ne si slu4aino gei ? 6toto togava e vyzmojno . A ako bqh na tvo mqsto i ne sym gei bih se skril nqkyde , bih si udaril edna 4ikiq i bosle bih si otrqzal pi6kata za da ne me e sram 4e ne sym ebal nikoga.... ako ima ne6to drugo pi6i (s udovolstvie davam syveti na zagubenqci)
A na teb ako ti se mre devstvena si e tvi problem... ne lyji drugite!!!Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Nqma za kvo da se kompleksira6, normalno si eПървоначално написано от titanut
I na teb 6te ti se slu4i
![]()
Ти си най-големият тапак ... просто печелиш приз за най-голям тапак в целият сайт !!!!!Първоначално написано от Анонимко
Jedem das Seine!
suglasen.Първоначално написано от Runnaway
po temata: mi ve4e ti kazaha, vkarva6 edna havaika edni dunki, maratonki, nekva pri4eska, moje daje i tumni o4ila ako ti stoqt dobre sabira6 malko kinti, prez tva vreme (1-2 sedmici) se dviji6 s nekoq koqto si si haresal, vodi6 q na kafe 4erpi6 q 2 vodki (nito sa malko nito sa mnogo) seda6 do neq, neq 6e q odarat vodkite u glavata, 6e i se dospi i 6e se oblegne na tebe posle q celuva6 i tva e. tva v mnogo ot slu4aite deistva taka 4e spoko, tva e nai-lesniq na4in da si fane6 nekoq, pone kato za na4alo.
ahhahhaa e i ti se izkaza...nqma shtoПървоначално написано от Анонимко
Love you Kris !!!
Не трябва да се комплексираш от нищо!
Ще ти дойде времето.Не се притеснявай чак толкова много
А .пък ако толкова много искаш ..... отпусни се малко и....все някоя ше ти се лепне
Първоначално написано от titanut
Е как няма да се комплексираш,направо незнам как се поглеждаш сутрин в огледалото............мене би ме било срам!!
Лек ден.
xaxax bateee awee momi4e sum amaaa da si kaja mnenieto kfo te interesufat drugite ako se suobrazqfa6 s tqh ne e oferta pomisli malko v/u tofa . aaaa kfo ti puka 4e si nema6 gaje .. yekam mai ti e po dobre moje si prai6 kfo si iska6 s koq si iska6 a ne da se ograni4afa6 a seriozna fruzka 6e sidoe s fremeto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
ne se komleksirai nqma smisul puk i nqma za kakvo. za vsichko si ima vreme i ne se opitvai da nasilvash neshtata. puk i sexa e bezmislen ako e s chovek, na koito ne durjish, pone spored men![]()
wait until the right peson comes![]()
![]()
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
got e da go prai6 got e i da ima6 priqtelka ma ti si znae6 nai dobre
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
abe izob6to da ne ti puka,na 15 se v karian smetka ima o6te mn vreme da si povijee6,spoks
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре