.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Re: trqbva li da se kompleksiram

Цитирай Първоначално написано от titanut
    na 15 sym i nay dobriqt mi priqtel mi kaza 4e e pravil minalata godina sex, popitah i drug a toy kaza 4e sa mu pravili samo svirki. a az dori sy nqmal i gadje, trqva li da se kompleksiram ili e normalno na 15 tova.
    напълно ненормално! треа да влезеш в лудница

Град
    panagiuriste
    това че другите са се проебали не означава че и ти трябва да направиш същото, трябва да се гордееш че още си девствена!!! =D>

1111
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Kak da ne se kompleksira6 we !!!! Ti trea da si nqkayv pylen zadrystenqk, ta na 15 da ne si se 4ukal we !!!!! A mejdu drugoto da ne si slu4aino gei ? 6toto togava e vyzmojno . A ako bqh na tvo mqsto i ne sym gei bih se skril nqkyde , bih si udaril edna 4ikiq i bosle bih si otrqzal pi6kata za da ne me e sram 4e ne sym e*** nikoga.... ako ima ne6to drugo pi6i (s udovolstvie davam syveti na zagubenqci)
    MALOUMNIK 6TE E NAI-MALKOTO,S KOETO BIH TE OPREDELIL...NE ZNAM MOJE LI DA IMA TOLKOVA T1PI I PROSTI SY6TESTVA, TI SI NEDOEBAN GEI, TI SI PRAVIL SEX NA 12 GODINI DAJE, AMA NE SI P1HAL TI, A SA TI P1HALI NA TEBE!DA TA IBA V KOPELETOTO PROSTO, TAKIVA C1RVULI KATO TEBE SA OB1RKANI I IMAM NUJDA OT PROFESIONALNI NAMESI!

Мега фен Аватара на quench
    Да,всеким ден се явяват по един-двама дечковци,които нямат даже и доблестта да се регант,за да бъдат баннати.

А на Титанът - който е проебал дърт,по не му вървят картите! Хехе...

(ако не го знаеш тоя лаф,питай дядо си - може да сме набори)

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

анонимен-16
    Guest
    Абе я бе, ще се комплексираш, ти нормален ли си Колко по важни неща има... я горе главата и да не ти пука, и аз на 15 мислех че е най-важно да намеря някоя да изчукам..ама на, не беше така както го мислех, година по късно се случи... и света продължи да върви важно е да го направиш с момиче което знаеш че няма да те предаде или да тръгне да те разправя.. мене ми се случи на първите 2 опита да не ми стане, но момичето супер яко ме успокой и аз го понесох доста добре. Спокойно, знаеш ли колко мн какички има дето искат младо и свежо

Guest
    Уе уееее
    Щял да се комплексира
    Напрао ти завиждам че нямаш гадже
    Абс съм сериозен
    Недей се комплексира даже се радвай- няма болка, няма ревност няма нищо ебаси кефа

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Уе уееее
    Щял да се комплексира
    Абс съм сериозен
    Недей се комплексира даже се радвай- няма болка, няма ревност няма нищо ебаси кефа
    neka poznaq, bil si vliuben i sa te skusali naskoro i sa ti e super 6it i si v depresiq, super poznato mi e, i az predi nekolko meseca beh taka, togava i az si misleh 4e e po-dobre 4ovek da nqma gadje, no sega ne misla taka, sega momi4eto do mene zaslujava liubovta mi i sum siguren 4e nqma da napravi podobno ne6to kakvoto napravi i onazi rasporetina, edin suvet, da ne ti puka nameri si nova

po-temata, do avtora: o6te li ne si si nameril gadje, taq tema q gledah otdavna, q razkaji kak vurvat ne6tata

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    Уе уееее
    Щял да се комплексира
    Абс съм сериозен
    neka poznaq, bil si vliuben i sa te skusali naskoro i sa ti e super 6it i si v depresiq, super poznato mi e, i az predi nekolko meseca beh taka, togava i az si misleh 4e e po-dobre 4ovek da nqma gadje, no sega ne misla taka, sega momi4eto do mene zaslujava liubovta mi i sum siguren 4e nqma da napravi podobno ne6to kakvoto napravi i onazi rasporetina, edin suvet, da ne ti puka nameri si nova

po-temata, do avtora: o6te li ne si si nameril gadje, taq tema q gledah otdavna, q razkaji kak vurvat ne6tata
    Всъщност несме скъсали а и не възнамерявам да го правя. Въпросът е че ние момчетата сме прекалено тъпи и винаги има съмнения. Немож избяга. Представи си женати е с друг, представи си че го прави с друг, представи си че на теб казва обичам те а на друг обожавам те, представи си че когато ти казва че в конкретния ден няма да можете да се срещнете щото щяла да бъде с майка си на село а всъщност е с друг.... Р Е В Н О С Т
    Разколебах ли те?
    Гадно е да имаж съмнения
    Затва му казвам че е щастливец. Той неможе да си представи такива неща докато е сам. Той иска само секс без обвързване(всички сме били такиа в началото) И тва е ебаси кефа. Не мислиш дали на тая дет я гледаш по ТВ и й бийш чикий колко хора са я ебали и дали ти изневерява....?

mi, ne si me razkolebal 6tot na momi4eto s koeto sum i imam pulno doverie 4e ne mi izneverqva, no mnogo puti sum imal sumneniq, koito po nqkoga sa se okazvali istina no kogato razbera 4e mi e izneverila razbiram i 4e tova momi4e ne me zaslujava, no dosta boli kato se slu4i ne6to takova, za tva ve4e gledam da ne se privurzvam kum nikoq osven ako ne sum siguren 4e nqma da me narani, no tova e druga tema, stiga sme pisali 4e mu ospamihme temata na mom4eto

Guest
    Гадно е и да знаеш че жените са толкова наивни и тъпи че с един комплимент от твоя страна и вече са ти захапали цялата глава, а ръцете ти са в гащите й

Гадно е и да знаеш че жените са толкова наивни и тъпи че с един комплимент от твоя страна и вече са ти захапали цялата глава, а ръцете ти са в гащите й

не всички момичета са такива,а по темата-животът е пред теб.Спри да търсиш и те сами ще почнат да идват при тебе
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    Цитирай Първоначално написано от samotna

не всички момичета са такива,а по темата-животът е пред теб.Спри да търсиш и те сами ще почнат да идват при тебе
    Грешиш. Всички момичета са такива. Трябва ви само добре измислен комплимент и сте се надървили. В това отношение не можеш да спориш. Може и да си момиче(май) НО НЕ ТИ РАЗБИРАШ ОТ МОМИЧЕТА!!! а момчетата

Грешиш. Всички момичета са такива. Трябва ви само добре измислен комплимент и сте се надървили. В това отношение не можеш да спориш. Може и да си момиче(май) НО НЕ ТИ РАЗБИРАШ ОТ МОМИЧЕТА!!! а момчетата
    абе ти на колко години си бе дечко,че взе толкова много да разбираш
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не,не трябва-на 15 си животът е пред теб.А и едва ли ще знаеш какво да правиш с инструмента.По-добре почакай малко-няма за къде да бързаш.Цял живот ще правиш секс,споко!

Мега фен
    Град
    SF
    Е спокойно де. Да няма някво правило 4е като станеш на 15 тряя задължително я секс да си правил, я да са ти правили свирки. То тва си е индивидуална работа. И само щот имало някви такива не зна4и 4е ти като не си правил секс още трябва да се сдухваш. Аз примерно за пръв път на 17 го направих (сега съм на 19) и беше с първото през живота ми гадже. Ама пък кво - не мисля 4е ми е било прекалено късно. Напротив. Цялата работа е в тва да си намериш някой специален 4овек, независимо на колко години, и да сте готови за интимни работи и двамата.

ти си бебе още,за какво ти в гадже?не ти трябва!знаеш ли колко е гадно да си имаш гадже?отвратителна работа.бляяяк..ще повърна.

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    nqma absolutno nikakuv smisul da se kompleksira6....i ti ot kude si tolkova siguren 4e tvoite priqteli ne ti go kazvat e taka za da se napravqt na interesen???
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT Summer
    nqma absolutno nikakuv smisul da se kompleksira6....i ti ot kude si tolkova siguren 4e tvoite priqteli ne ti go kazvat e taka za da se napravqt na interesen???
    mnogo si prava
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Глупости-да ще ми стане приятно от хубавия комплимент,но до съдаржанието на бельото ми има достъп само 1 мъж на света(не броя гинеколога си-той не е мъж,а лекар!).не всички момичета са толкава лесни,особено тези,които имат връзка с обичан човек!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0

Глупости-да ще ми стане приятно от хубавия комплимент,но до съдаржанието на бельото ми има достъп само 1 мъж на света(не броя гинеколога си-той не е мъж,а лекар!).не всички момичета са толкава лесни,особено тези,които имат връзка с обичан човек!

Един въпрос.Какво представлява съдържанието на бельото ти? Два домата и една краставица? Или 100% памук и 5% ликра (произведено в България)
    Но все пак и той има пишка нали? ХАхаххаха
    До ся никой не е уцелил възрастта ми, но давайте проайте.
    Тва че ти си на 14 и се смяташ за мн опитна ем... та иба в курвето.
    П.С. И недейте предполага на колко години съм - олигофрени сте и неможете да познаете

аз съм момиче и като нямам гадже,а давам съвети на гаджето на момчето което харесвам,кво???Да се подхлъзна от покрива на блока си ли?
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Аз си имам приятелка и много си я обичам,но не е задължително да имаш гадже,за да даваш съвети

Цитирай Първоначално написано от TROY
    Аз си имам приятелка и много си я обичам,но не е задължително да имаш гадже,за да даваш съвети
    да де ама аз й казвам кво да прави с гаджето си,т.с. квода прави с момчето което харесвам
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Guest
    Комплексари!

Фен
    Град
    ruse
    Awe nq kvo tolkuz da se kompleksira6.Ima vreme samo da ne stane6 ot onez razgonenoite,det 4akat samo momi4eto da se napii,4e da se vyzpolzva6 da si na4e6i6 kura.Dostaty4no bqgah ve4e ot nqkolko podobni individa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си