.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Фен
    Град
    ruse
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Гадно е и да знаеш че жените са толкова наивни и тъпи че с един комплимент от твоя страна и вече са ти захапали цялата глава, а ръцете ти са в гащите й

Tva,4e se vyrti6 okolo evtinite kurvi,ne zna4i,4e vs jeni sme takiva! Basi vii pyk pove4eto myje tyrsete samo sexualna vryzka,bez nikvi duhovni 4uvstva!Basi pi6lemeto!6tom ne razbira6 izob6to nedei da pi6e6

Повече от фен
    Град
    Просто един Аспаруховки противен тип! ;]
    Цитирай Първоначално написано от titanut
    Цитирай Първоначално написано от Grigor Grigorov
    Пич, помисли малко, ти заемаш ли се да имаш гадже? Опитвал ли си се да сваляш? Ако не си, е, няма как да падне от небето някоя, пък и да ти свири , ако си се пробвал и не е станало помисли защо. Попринцип такова нещо като грозно, кльощаво, дебло, ниско-високо няма. Всеки може да стане готин. Барни се с една бяла ризка, едни дънки и вкарай една прическа. Имай малко увереност в себе си и си готов , А доколкото секса, това става с хода на развитие на връската. А според мен твоя приятел, е намерил някое курве, дето духа да 50 стотинки, щото познавам доста такива на твойта възраст, пък и на мойта , аде и със здраве
    smqtam se za gotin postoqnno svalqm macki oba4e vsi4ki me otrqzvat i v sy6toto vreme mi se natiskat. taka 4e praq opiti oba4e ne stava. i 4esno kazana sym ot4aqn
    aa Brato otchaqn bil.. nali znaesh reklamata na Sprite nedei tai

it's like a kiss; it's like a joke; it's like a miss to feel the smoke; it's like a dream but it is green; it's like the missing point and this is JOINT

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от samotna
    Гадно е и да знаеш че жените са толкова наивни и тъпи че с един комплимент от твоя страна и вече са ти захапали цялата глава, а ръцете ти са в гащите й

не всички момичета са такива,а по темата-животът е пред теб.Спри да търсиш и те сами ще почнат да идват при тебе
    Грешиш. Всички момичета са такива. Трябва ви само добре измислен комплимент и сте се надървили. В това отношение не можеш да спориш. Може и да си момиче(май) НО НЕ ТИ РАЗБИРАШ ОТ МОМИЧЕТА!!! а момчетата
    Глупости-да ще ми стане приятно от хубавия комплимент,но до съдаржанието на бельото ми има достъп само 1 мъж на света(не броя гинеколога си-той не е мъж,а лекар!).не всички момичета са толкава лесни,особено тези,които имат връзка с обичан човек!

Един въпрос.Какво представлява съдържанието на бельото ти? Два домата и една краставица? Или 100% памук и 5% ликра (произведено в България)
    Но все пак и той има пишка нали? ХАхаххаха
    До ся никой не е уцелил възрастта ми, но давайте проайте.
    Тва че ти си на 14 и се смяташ за мн опитна ем... та иба в курвето.
    П.С. И недейте предполага на колко години съм - олигофрени сте и неможете да познаете
    Аз съм на 21-нещо да кажеш? И не се мисля за много опитна,защото определено не съм.Ама поне правя секс с отношение и чувства към приятеля си.

Цитирай Първоначално написано от samotna

не всички момичета са такива,а по темата-животът е пред теб.Спри да търсиш и те сами ще почнат да идват при тебе
    Грешиш. Всички момичета са такива. Трябва ви само добре измислен комплимент и сте се надървили. В това отношение не можеш да спориш. Може и да си момиче(май) НО НЕ ТИ РАЗБИРАШ ОТ МОМИЧЕТА!!! а момчетата
    Глупости-да ще ми стане приятно от хубавия комплимент,но до съдаржанието на бельото ми има достъп само 1 мъж на света(не броя гинеколога си-той не е мъж,а лекар!).не всички момичета са толкава лесни,особено тези,които имат връзка с обичан човек!

Един въпрос.Какво представлява съдържанието на бельото ти? Два домата и една краставица? Или 100% памук и 5% ликра (произведено в България)
    Но все пак и той има пишка нали? ХАхаххаха
    До ся никой не е уцелил възрастта ми, но давайте проайте.
    Тва че ти си на 14 и се смяташ за мн опитна ем... та иба в курвето.
    П.С. И недейте предполага на колко години съм - олигофрени сте и неможете да познаете
    Аз съм на 21-нещо да кажеш? И не се мисля за много опитна,защото определено не съм.Ама поне правя секс с отношение и чувства към приятеля си.
    подкрепям с две ръце,аз сам на 20 години
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си