.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: head & shoulders

Hybrid View

Супер фен
    Град
    VCHC

head & shoulders

Та въпросът ми е на някой помогнал ли е?! Освен Nizoral по ефикасен незнам за тази цел. Измислиха му какви ли не убедителни реклами, но резултат ...

PaRtyShAKeR
    Guest
    opredeleno na men mi e pomognal no trqbva da znaesh ot koi vid da si vzimash-pr:2 in 1!! mn e dobyr ili ot novite koito izlqzoha....opitai

nymphetamine_
    Guest
    na men li4no head&shoulders ne mi e pomognal.mislq 4e e golqm bokluk, dori zapo4nah za imam pove4e p1rhot. A otnosno Nizoral-a-emi eto za kakvo si govorim.Mnogo e efikasen

Супер фен
    Az sum s tozi 6ampoan i kato cqlo sum dovolna... Po princip otbqgvam 4esto da si miq kosata, za6toto posle 2chasa si q pravq
    Miq q prez 4-5dena...na 5tiq den ve4e se e umaznila...Purhuta si go imam, makar i namalql, no pone kosata ne me surbi

На мен ми помогна тва шампоанче.Вече около година нямам пърхот и то,защото си го използвах редовно.Мия си косата 3 пъти на седмица и все със въпросния шампоан.То нали има много видове от него,ама всички са против пърхот.Аз ги редувам.Мисля,че помага или поне помага на моето семейство,просто трябва да се използва редовно.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Ами не ... болклук си е. За сериозен пърхот, само "сериозни" шампоани си трябват.

аз самата нямам пърхот(да чукам на дърво), но една приятелка казва, че има много, пък се мие с Низорал.И вчера като я загледах...бре, верно няма!!!

Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си