- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koi tip jeni vi haresva pove4e???
Първоначално написано от Вътьо
Когато на готин човек му е кофти, това е блуз. Когато на кофти човек му е гот, това е ЧАЛГА!!!
abe manekenki pevici se edno i su6to ama pove4e me kefqt manekenkite![]()
=D> =D> =D>Първоначално написано от Вътьо
хахахаПървоначално написано от i_want_u_f
тва за силикона и мария по-специално наистина ли го вярваш?!
По темата: Има манекенки, които не са изобщо хубави, но като цяло не са ми толкова противни като фолкпевиците.
Kato vun6tnost sum za manekenkite,no ako gi sudq po 4ovek sum za 4algata.onq den bqh pred modnata agenciq na ivet fashion v sf i minavat nekvi manekenki-gotini(kato savar6enni)ama beha tolkova naduti 4e...........nqmam dumi.Pone 4algite se darjat dobre s fenovete si dori i da ne im haresvat.A za preslava 100000% sum sigurna 4e ima silikon.Ot na4alo na karierata i nqma6e i nali si i bqha golemi,ama sega si e slojila ne za da stanat o6te po-golemi a za da gi povdigne.Tova e mnenieto mi![]()
Kato vun6tnost sum za manekenkite,no ako gi sudq po 4ovek sum za 4algata.onq den bqh pred modnata agenciq na ivet fashion v sf i minavat nekvi manekenki-gotini(kato savar6enni)ama beha tolkova naduti 4e...........nqmam dumi.Pone 4algite se darjat dobre s fenovete si dori i da ne im haresvat.A za preslava 100000% sum sigurna 4e ima silikon.Ot na4alo na karierata i nqma6e i nali si i bqha golemi,ama sega si e slojila ne za da stanat o6te po-golemi a za da gi povdigne.Tova e mnenieto mi![]()
Пф,нито едните,нито другите.Фолк певиците са некви натруфени куклички,а манекенките кльощави!Но ако трябва да избирам м/у двете по скоро манекенките.Изглеждат ми някак си по естествени... ;)
Мария да е хубава...ляк..ужасна уста...ужасна изкуствена коса като няква кофа на малката и глава и тяло..и силикон силикон
nito edno ot dvete!!! ne6to sredno moje bi 6te se polu4i 6to gode dobre!
Modelite! Mene folk penicite vaob6teee ne me interesuvat.
I am the substance and the one who has no substance.
Хехе ... аз пък си мислех , че е Adriana Lima , но изглежда тя е засенчена от въпросната АлесандраПървоначално написано от Atula
![]()
Неможеш да сравняваш супермодел като Адриана Лима с 15 годишните рускинчета които дефилират по европейските подиуми !
пс. Много обичам да чета мнения на комплексирани момиченца от рода на "не ги харесвам и 2та вида много са грозни"
Ако питате мен най-добре е една дългокрака кака с ТЕСНА ТАЛИЯ !
ух пак тоя логин-аПървоначално написано от Анонимко
My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !
Темата е уникално тъпа, но.......айде да не обидя авора-мисля че манекенките, щото пайнерките са евтини магистралки
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Първоначално написано от LP_girl_14
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако на това се делят жените в днешно време, аз открито си признавам, че ще стана гей.
Риторичен въпрос.
Разбира се,че предпочитам естествената,неподправена красота.
Тоест манекенките,даже ако бях малко по-хубава бих станала и аз.![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Mh Adriana Lima e i Alessandra Ambrosio.Първоначално написано от Анонимко
I dvete sa supermodeli na Victoria's Secret i sa reklamni(comercial) supermodeli t.e- ne pravqt reviuta (osven za VS) a samo se snimat za katalogi , reklami v spisaniq i reklami po Tv-to.
A i Adriana e su6to model na Maybelline i 'Angel' na Vs i alessandra e angel su6to koeto gi pravi supermodeli ne sa na statusa na Gisele Bundchen za6toto tq ve4e e vuv otdela "Mega Zvezdi" no vse pak sa zvezdi , no ne do takava stepen.
Kakto i da e za ruskinite po svetovnite podiumi ne mogat da se sravnqvat , te sa Top modeli , no ne i supermodeli i ne sa tolkova popularni kato Angelite na VS no vse pak sa mnogo golemi da rabtqt za Vis6a Moda svetovni dizaineri. Az li4no imam mnogo luimibi ruskini topmodeli , no i v su6toto vreme i reklamni modeli kato Adriana i Alessandra , te liumibite sa mi na podpisa.
Ps: Model i Manekenka e edno i su6to ne6to Model e na agliiski manakenka taka4e tezi koito mislqt 4e ima razlika nqma , reklamen model sa tezi koito ne vurvqt po poiumite (ili pone malko) i samo se snimat i pravqt reklami i t.n.
I am the substance and the one who has no substance.
мухаха май ти си блонд!Кат видях оная Мария ме беше срам да застана до нея!Аз съм 1.67 некаде а тя на токчета е по ниска от мен!И тва не е само тя!Мн малко има каде са по височки.И никой не го е казал то се вижда! А мен лично по ми харесват манекенките!На тия фолк певицте им праят краката 5 метра а те са некви тапишонкиПървоначално написано от doctordre
А и цици секи може си напрай![]()
Estestvaeno 4e manekenkite za6toto tiq momi4enca pone imat ne6to istinsko po tqx i pritejavat nqkakva estestvena krasota i 4ar,a ne sa kato tezi ot 4alga industriqta koito vsi4ko im e silikon
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Първоначално написано от `Death`Whore`
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!