.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    MarTo_mC
    Guest

ВЪПРОС/ПРОБЛЕМ С ЕДНО МОМИЧЕ...

Ще бъда кратък. Много съм си харесал една приятелка, по-малка от мен и днес мисля да я питам дали иска да сме нещо повече от приятели, не да й предлагам с айде гаджета и т.н....но не съм сигурен в това, което трябва д аи кажа. Има някак си детски характер и незнам, как ще реагира....ще ходя да я взема от даскало, но незнам...незнам просто как ще реагира при условие, че има детски характер и....моля ви за съвети и за помощ.

ПРедварително ви благодаря.

ха ми питай я дали си има авер нещу такоа ако каже не а искаш ли да имаш малко тъпо ма ся за туй са сещам и и кааш искаш да се земем двамата или пък харесвам те и както каза ти искаш ли да бъдем нещо повече от приятели аиде успех
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

MarTo_mC
    Guest
    Хора, дайте мненията и съветите си.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Ем както си вървите и и казваш примерно 'Трябва да ти кажа нещо' и като те пита какво и казваш, че не ти е безразлична и че искаш отношенията ви да са повече от приятелски и тфа е ...

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

MarTo_mC
    Guest
    Благодаря за съветите ви.

Фен
    Град
    nqkade tam...
    hee 4ovek mi deaznam to obiknoveno li4i ako i tq ima ne6to pove4e kam teb. moje da se navede6 i da q celune6 ako tq otvyrne 6ti e qsno ako ne kaji 4e si se obyrkal ili e bilo 6ega/priqtelska kiss-ka.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

ami probvai puk 6te razbere6,ina4e nqma kak da znae6

Повече от фен
    emi kazva6 i 4e ima6 4ustva kam neq... 4e iska6 da se opitate ne6to da izlezne mejdu vas... a tfa za haraktera da ne te pritesnqva
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    "Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си