.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

ПРОБЛЕМ ПЛС ХЕЛП!!!!

Здравейте.За пръв път влизам във форума и ще съм много благодарен ако ми помогнете.Извинете ако е имало такава тема.Когато излизаш на срещи или с гаджето на кино,дискотека и кафе е нормално момчето да плаща,нали?Защото преди време бях за първи път на среща и момичето постоянно искаше да си плаща билета за киното и пуканките .Аз я убедих да платя,но стана много кофти .И сега съм си харесал едно момиче,но ме е страх да я поканя на среща,защото може да стане същото Кажете ми нормално ли е това и какво да правя?

Супер фен
    Град
    София
    Плащаш само,ако искаш и ако имаш възможността...може 1 път да я почерпиш ама да не вземе да свиква....

Guest
    Не е проблема,че нямам пари.Може да плащам всеки път,но незнам дали така е редно.А и тя е много скромно момиче и няма да тръгне да харчи много.Не това ме притеснява,ами просто незнам дали е редно момчето винаги да плаща и какво да правя ако момичето иска да си плаща сметките.

Зависи, някои са скъпи, но за малко по-скромна сума мога да те уредя с курви, само че са малко черни и трябва да ги изчипкаш.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Съгласих се с горното мнение: "Плащаш само, ако искаш и имаш възможност" като втората част е по- важна. Мен доста ме дразнят накакви "хлапенца" и се правят на страхотни с парите и колата на тате. Това "Мъжът плаща сметките" за мен си е останало от "онуй време". Просто сметката се дели или както каза и авторката на горния пост: "Може веднъж да я почерпиш, ама да не й стане навик" , възможно е и да се редувате: веднъж - тя, веднъж - ти, защото и самата гледка в някое кафе/дискотека/кино да вземете, да смятате кой колко трябва да даде е леко...странна.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от seaways
    Зависи, някои са скъпи, но за малко по-скромна сума мога да те уредя с курви, само че са малко черни и трябва да ги изчипкаш.
    Аз съм на 14 години,наистина обичам това момиче и искам дълготрайна връзка.Просто незнам как да постъпя Помогнете,моля ви [-o<

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от seaways
    Аз съм на 14 години,наистина обичам това момиче и искам дълготрайна връзка.Просто незнам как да постъпя Помогнете,моля ви [-o<
    Как да ти помогна ли? Ми питая я първо навита ли е на 3-ки?

Re: ПРОБЛЕМ ПЛС ХЕЛП!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте.За пръв път влизам във форума и ще съм много благодарен ако ми помогнете.Извинете ако е имало такава тема.Когато излизаш на срещи или с гаджето на кино,дискотека и кафе е нормално момчето да плаща,нали?Защото преди време бях за първи път на среща и момичето постоянно искаше да си плаща билета за киното и пуканките .Аз я убедих да платя,но стана много кофти .И сега съм си харесал едно момиче,но ме е страх да я поканя на среща,защото може да стане същото Кажете ми нормално ли е това и какво да правя?

Супер фен
    Град
    София
    Ами явно и става неудобно...и аз така съм се чувствала много пъти...понякога,но рядко позволявам някой да ми плаща сметката...не прекалявай...редувайте се...или ако тя няма чак толкова възможност-все пак ти каза, че я обичаш...няма нищо лошо да искаш да и плащаш сметките,щом и тя няма да тръгне да харчи много...ама гледай наистина да не свиква. няма нищо лошо в това,но всичко с мярка. И все още ако се чудите- да има и такива момичета,които не им е удобно да им се плащат сметките

Супер фен
    Ми попринцип е хубаво момчето да плаща.

Guest
    Аха,вече ми стана по-ясно.Много благодаря за помощта. \/

Ако ми е гадже, ми плаща. Може да съм старомодна или глезена, не знам, но няма друг вариант. А и никой не ме е карал да плащам аз. Понякога се случва гаджето ми да е оставало без пари и аз да платя дори неговата сметка, няма проблеми в този случай, но по принцип, той плаща, това е положението.

Но ако все още не ми е гадже, а само излизаме, предпочитам сама да си плащам сметката, особено ако не мисля да се стига до нещо сериозно.

На теб ти предлагам да се опиташ да й я платиш и ако тя много се дърпа, чак тогава да я оставиш сама да си я плати.

P.S. И в природата е така, петелът върви след кокошката с червейче, за да я нахрани.

Guest
    Еми ок,значи аз ще плащам,пък ако каже нещо тогава ще му мисля.Пак благодаря за помощта :P

Веднъж с един приятел си уговорихме среща в една сладкарница,понеже аз не съм по кафетата си поръчах количка,а той си взе кафе и аз хич не съм забелязала,че докато ги е поръчвал е платил.Седиме си ние вече 2 часа и си говориме и накрая вече имах среща с гаджето и трябваше да си ходиме,точно в този момент аз разбирам,че той вече е платил и няма нужда да си харча парите...
    Предлагам ти да направиш същото,докато тя си седи на масичката ти поръчай и веднага след това плати,така тя ще разбере,че си платил чак в края на срещата и вече няма да има възможност да плати.
    Ако я заведеж на кино,определете кой филм ще гледате и отиди по-рано от уговореният час за срещата и вземи билетите,така,когато тя дойде и ти вече ще си взел билетите,тя няма друг избор.
    Успех!
    Аз мога сама да се пазя от враговете си, бог да ме пази от приятелите ми!

ami po princip e normalno.ama da ne vzemete da se karate samo koi da pla6ta smetkata 6toto 6te e o6te po kofti.

Мисля,че за първа среща особено е много важно ако разбира се искаш да създадеш впечатление,че си кавалер и пекан пич.Пък от там нататък- докато се опознаете може би
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Истинският кавалер попринцип плаща сметката...
    но не си длъжен все пак за пръв път излизаш с нея

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Съгласих се с горното мнение: "Плащаш само, ако искаш и имаш възможност" като втората част е по- важна. Мен доста ме дразнят накакви "хлапенца" и се правят на страхотни с парите и колата на тате. Това "Мъжът плаща сметките" за мен си е останало от "онуй време". Просто сметката се дели или както каза и авторката на горния пост: "Може веднъж да я почерпиш, ама да не й стане навик" , възможно е и да се редувате: веднъж - тя, веднъж - ти, защото и самата гледка в някое кафе/дискотека/кино да вземете, да смятате кой колко трябва да даде е леко...странна.
    ba6... ama predpo4itam da platq az ako imam vazmojnost
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еййй ,браточка т'ва момиче нещо не е било у ред.Аз ко съм на нея ще използвам,че съм с пич и ти ще ми плащаш сичку
    Хах не уе базик \/ истината е,че и аз за да покажа,че не съм няква нагла и аз казвам "не,не" ,когато някой иска да ми плати сметката,но по принцип ми е приятно,макар да правя "физиомутри"!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си