- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kolko 4eso si miete kosata?
mnogo razbira6 ti....ako si s dva kosuma na glavata mn qsno 4e i ako q mie6 vednuj v godinata pak 6te se precaka.az q miq vseki den i si mi e super kosata.a tova na 4 dni da si mie6 kosata......Първоначално написано от Taina{}
![]()
Mhm.. Taka e !Az sa6to si q miq maksimum dvapati v sedmicata!Първоначално написано от Taina{}
Е тогава защо са създадени шампоаните за ежедневна употреба ако не за да си миеш косата всеки ден или през ден.Смятам че е добре да си миеш често косата
Seki da si mie kosata kogato 6te..koito iska po 10 puti na den, koito iska vednuj mese4no![]()
![]()
![]()
=D> =D>Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
еми 3-4 пЪти в седмицата а лятото всеки ден![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
3-4 пъти седмично
ами попринцип трябва по 2 пъти в седмица защото иначе косата се исушава ако не веднага то постепенно аз лично \/ \
/ \
/ \
/ \
/ по 2 пъти
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
Miq q prez 1-2 dena i ne mi se izto6tava izob6to-naprotiv.Vinagi e sveja i hidratirana,jiva.i blestq6ta ponqkoga.Ama mn zavisi i ot 6ampoana.
А щом винаги е свежа косата, какъв е смисълът да я къпеш? Представям си как слагате боя на чиста коса...
Ami 2 pyti v sedmicata (nedelq i srqda) e dostatychno inache moje da zapochne da se omaznqva mn byrzo
цитат от книгата на татяна халек хубаво момиче 10 20 годиниПървоначално написано от Анонимко
ако искаш да имаш наистина красива коса не е достатъчно да я миеш всеки ден и да прокарваш набързо четката през нея сутрин и вечер изисква са малко повече грижовност и най-вече да използваш подходящите продукти за всеки тип коса
е това ако някой иска още да разбере за грижа за косата диети грим прическите и кожата да пише на лс
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
prez 2 dni![]()
tva bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Обикновено 3-4 пъти в седмицата...може да се случи два поредни дни...
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
абе еи таина маина такава...ти маи се имаш за мн отворена,а?!!!!!мога да си представя колко си мизерна...(без коментар)...
нещо така като ти 4ета мнениата мн си отворена и викам 4акаи малко да ти направя комплименти...не се стараи 4ак толкова мн...да не си блондинка между другото?!я да мал4иш там 4е мн взе да ме дразниш!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имаше такава тема![]()
![]()
v sedmicata 3 p1ti ina4e lqtoto vseki den (nali se hodi na more)
ей тва мнение много ми хареса, абсолютно съм съгласнаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
На 3-4 дни.Когато преценя,че е нужно,но не и през 1-2 дни,защото косата ми е гъста и се омазнява по-бавно.
I was lost and I'm still lost...
И аз като някои други си мия косата през ден-два,защото много бързо се омазнява...случвало се е и всеки ден..ама ми казаха,че в теенейджарските години тва било нормално...![]()