- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- обичам я ....... ПОМОЩ
Обичам я страшно много , тя ми обръща внимание . Ама какво да направя нз дали ме харесва как да разбера . И как да и се харесам , тя ми обръща понякога внимание , казвала е на много от приятелките и че сам единсвеното свястно момче в класа . Какво да правя ,харесва ли ме , как да разбера , ако не ме как да ме хареса. Помощ . Аз съм страшно силно влюбен в нея. И ми е казвала че сам джентълмен .
Действай в същия дух...ще стане с времето...няма ко да ти обяснявам за другите неща:как да деистваш и тн....действаи както го чувстваш...бъди себе си![]()
Emi pokaniq da izlezete na kafe ili na razhodka,prodaljavai da se darjish milo no ne se natrapvai prekaleno .Uspeh![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
kvoto go pravi6 neka da e ot serce i ne se prestruvai badi sebesi !!
Точно така.Първоначално написано от He3HauKa
![]()
Благодаря за съветите
ne mi e qsno edno sram li te e ?! awee ne misli kfo 6e stane posle pitai q dali te lofi i ako e tekam deistfaitejivei sega bratle
ako ne riskufa6 ni66ty nqma da stana ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ peace
![]()
Според мен от моя гледна точка има шанс да те харесва.Поне може да е привлечена.Ай успех,дерзай!![]()
Действай направо!Иди и говори с нея!Айде успех!![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
olll........ne tragvai s momi4e ot tvoq klas taf e pravilo koeto spored men ne trqbva da naru6avame...![]()
6to ?Първоначално написано от jadna_za_lubov
sled kato se ima za sveten i ti obru6ata vnimanie,zna4i ima6 glemi 6anosve,postepenno se sbliji s neq s malko kusmen,ako tq te haresva,ne6ata moje da stanat
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Аз съм най-добрия и приятел . И тя знае че я харесвам .Първоначално написано от strawberry1988
Благодаря ви .![]()
ami ako ne q pita6 nqma kak da razbere6preceni durjanieto i i davai smelo
Първоначално написано от He3HauKa
i az imam sushtiq problem samo deto tq e dr pararelka ama e mn gotina mn me kefi
stanah me dobri pliqteli ama tq kaza 4ee vlubena v dr mom4e a az predi tva i kazah 4e q obi4am i sa si biq glavata v stenatai se 4uda kvo da pravq
pls nqkoi da mi pomogne
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от navits
Пич имаш същия проблемАма аз моя го разреших благодарение на ВАС ОТ ТЕЕНПРОБЛЕМ . Пичове ако не бяхте вие просто...... БЛАГОДАРЯ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
hah ti ne si dobre.imah su6tiq sau4enik vupreki si4ko.spored men tva sa decki istorii da kaje6 4e obi4a6 taka nqkoi skoito nito si hodil ili si imal ne6to ob6to,a prosto ti e ot klasa.ako si bil s neq-moje i da q obi4a6.ama kato q haresva6 ne pravi gre6kata da kazva6 I 4E Q OBI4A6..tva e adski tupo za men.![]()
![]()
![]()
![]()
няма любов
Първоначално написано от ludamacka