.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

vs momi4eta ot klasa mi haresvat gadjeto mi

hi na vs nz dali ima takava tema no vi molq da mi pomognete! zna4i vs momi4eta ot moq klas harevsat gadjeto mi i postoqnno mu se natiskat sigurno sa govorili i protiv men no nz!toi mnoo me obi4a az su6to no ne mi e priqtno da gledam kak te mu se natiskat i tn! pls kajete mi kak da postupq!pls pls

Фен
    Град
    In YoUr DrEaM {}{}{}
    а той отговаря ли на свалките им в смисал той какво прави те като му се натискат там или как да го нарека
    ако той ги отбласква и не прави нищо за да ти покаже че е привлечен от някоя няма смисал да се безпокоиш

Повече от фен
    pogovorete i muh kaji 4e neti e priqtno i ako moje da napravi taka4e da gi otblusne malko
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Абе я спокойно. Моята приятелка учи заедно с 22 момчета и аз не ревнувам много
    2т. забрана за ползване на профил

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    значи ето моита идея ква е казваш им ще правиш парти каниш ги
    вкарваш ги вътре заключваш да не могат да бягат и бои бои с кот набараш без да се обяснваш и докът ги биеш им викаш ша се натискате на приятеля ми
    и после ако пак му се натискат главата си реца

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    taia tvoita priatelka da ne e ot kirov ili popov

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    абе моге и да е от редута или от хенри форд обаче не искам да казвам нищо просто евала ти правя!!Евала!Евала!!!

Wu-Tang lqlq сагласен съм с теб...само че чак такав бой..просто 1-во говориш с него за да си сигорна че той няма да ти изневери...все пак в 1 връзка е мн важно доверието там..тряя му виярваш значи :Д след тваа отиваш при тея от твоя клас и им казваш как стоят нещата....там повикваш им малко..ся те колкот и да са нахални все ще почувстват малко вина...а и ако питаш мен той ако им е казал веднъж за винаги че няма да стане да и се върже...не мисля че ще му се натискат още ...

ПС.А бтв сигорноо имаш някав супер готин приятел..тай чее...честито ...Лол..колко съм умен

Цитирай Първоначално написано от GHz
    Цитирай Първоначално написано от Icaki
    абе моге и да е от редута или от хенри форд обаче не искам да казвам нищо просто евала ти правя!!Евала!Евала!!!
    Хаха евала я, не знаете как е Учи в туес.
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен
    ti usta nqma6 li???
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Фен
    Град
    nqkade tam...
    he mi 6tom e s teb za6to vob6te se 4udi6..Da naistina e nepriqttno, no vse pak toi si e tvoi. te samo mogat da ti zavijdat
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    takamz... nai veroqtno ti si 11-12 godishen individ ot jenski pol....Ta nai veroqtno ti ne go obichash i toi teb sashto prosto se ,,haresvate'' ... Tva koeto mojesh da napravish e da obqsnish na teq dechica che ti si s nego i da im go kajesh tolkova qsno che nakraq da ti otgovorqt ,,Izvinqvai pove4e nqma da pravim taka '' Pak i shtom e tvoito gadje nachi nqma ot kakvo da se pritesnqvash shte se ojenite i shte imate deca
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Кажи им го....
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Ъм, дай сега да си хванем смотани гаджета, за да нямаме конкуренция :/
    Вместо да се кефиш на факта, че от толкова натискащи му се момичета е избрал точно теб, ти си седнала да се тормозиш. Кво като му се натискат, той нали не им се натиска. Успокой се и си се кефи на връзката :)

emi govori6 s nego i mu kazva6 4e ne ti e priqtno da gleda6 kak nqkvi mu se svalqt i sled kato si te obicha 6te te razbere
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти

Guest
    ЛОВИ ГИ ЗА ГУШИТЕ И ВВВВВВВЪЪЪРРТИИИИИ

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Ахх ей такива момиченца най-ги мразя... абе как така ще му се натискат .. я ги строй малко.. !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си