- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- През кое време на деня правите секс?
Винаги, когато имам възможност![]()
![]()
Jedem das Seine!
probval sum vsi4ko.ama mai nai me kefi sledobed![]()
Обяд или следобяд. Мечтая за нощен секс, но нямам възможност.
Най-често вечер,или по-точно в малките часове![]()
Ауууу .. тва е супер мега якоПървоначално написано от `Death`Whore`
.. няква тишина и само секс
.. бтв бившата ми приятелка беше станала в 2:00 за да ми направи свирка докато спя ... направо беше уникално
.. супер се изкефих
![]()
Jedem das Seine!
Ми то се получава, че най-вече презноща, по някой път и на обяд.. абе по всяко време, но вечер мисля, че е най-добре![]()
ти усети ли, я разкажи малко по подробно ти спеше и по-едно време се събуждаш и гледаш приятелката ти го налапала? как се почувства, от какво се събуди, събуди ли се изобщо?Първоначално написано от Runnaway
На всеки пет минути.
deba i az takaПървоначално написано от `Death`Whore`
Естествено че се събудих .. усетих как нещо ме гъделичка и на момента бях буден обаче просто се правих на спящ .. беше уникално .. след това и свърших в устата и се разцепих от кеф ... ама като се замисля по-добре щеше да е ако бях и казал я ела тука сега и щеше пак да е супер доброПървоначално написано от Анонимко
..
Jedem das Seine!
kazvat 4e sutre6niq sex e nai hubav no az predpo4itam po kusno prez no6tta...
Bez podpis
Преди си мислех "сутрин- ебаси тъпото"....ама послеее мнението ми се смени на 180 градуса....кефи ме сутрин,привечер и през нощта...може и е по обяд,но по тва време по-рядко ми се прави
Мен пък най си ме кефи вечер, някъде след 10...когато вече е тъмно...тъмнината ме възбужда невероятно много...Въпреки че и слетобед съм го правила...![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
и аз съм така, мн ми се иска и нощно време да го правим най-вече,ама не става...Първоначално написано от `Death`Whore`
По всяко време на денонощиетоПо принцип обичам късно вечерта...по-точно рано сутринта (около 2-3-4 може би) След обяд също е яко.Само сутрешния не ми е много на сърце,щото мъжа ми се събужда рано,рано,а аз спинкам много повече от него иии...
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Секс и сутринта,секс и вечерта и през деня и след това![]()
![]()
е не сте само виеПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
night rulezZzZ
2 т. от правилника. Бан на профил
Правя секс по всяко време на денонощието.
poprincip ve4er... no 6te probvam i prez denq de![]()
Love you Kris !!!
Когато има време - късно вечер и/или сутрин рано.
Мда и аз така...мн искам през нощта но все става така че нещо се обърква и не се получава...но в събота ще спя у мъжа ми така че се надявам този път поне да станат нещатаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
Prez no6ta do skapvane!
Sutrinta dokato se kupem!
Na obed gladni gladni edno burzo 4ukane!
xaxa tva da si go pusna na repeat!
nai-sladko e sutrinta![]()
Po dobre da padnesh duhom, otkolkoto da duhash padnal