.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Ужас

О мъ гъ
    Guest

Ужас

да ви питам,в даскало дочух разговори на едни малки лапета на по 13-14 годинки и си разказват кой как сам си е лапал оная си работа ! тва нормално ли е? накъде отива тая държава?

Кво па е виновна държавата ??
    Всеки за себе си, да си се оправят, много па мразя некви малки идиотчета да говорят глупости, ако искат да си лапат, да си лапат, техна си работа..

Абе то точно, защото всеки гледа само себе си е такава държавата , но това не е по темата.

I LOVE MY SEX

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Re: Ужас

Цитирай Първоначално написано от О мъ гъ
    да ви питам,в даскало дочух разговори на едни малки лапета на по 13-14 годинки и си разказват кой как сам си е лапал оная си работа ! тва нормално ли е? накъде отива тая държава?
    det mu vikat...."lapeshka rabota"....ama tebe moje li da te pitam kakvo vyobshte im se vryzvash na detskata gradina ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

хахаха яки лапета явно си нямат момиче да им лапат ами те сами на себе си държавата не е виновна ами децата са сбъркани явно :P но това не им пречи да си лапат сами макар е невъзможно тряа да си махнат по едно ребро тоест две за да си лапат сами тряа да са доооста еластични за да си лапат сами без да са си махали ребра но не мисля че ще могат кат бях малка тренирах художествена гимнастика и имаше две лезбийки дет тренираха сао за да са еластични и да си рпаят шпатулки ма пак не може хаха мн е трудно сам човек съмняа ма дали си чул/а правилно

Супер фен
    Град
    София
    Хахахах.... И сам войнът е войн....те са яко закъсали тогава

хаха яко закъсали каза те май просто са сбъркани лекинко хахахах
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Guest
    Нормално е.Пък ти на колко си ,че те са лапета аххахаха

И държавата е виновна за други неща ,но не и затова ,че са малки и любопитни.

Мега фен Аватара на machoka
    Не знам на къде отива държавата, но темата ще спре тук.

т. 11.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си