Оф като всеки човек и аз си имам любовни проблеми и той не е един, но за ся единия ще споделя ,нз даже как да започна вече от обърквация....С бившото ми гадже скъсахме преди 10 месеца ,не си говорехме едно здр си казвахме .Не съм спирала да го обичм .След като скъсахме 3 месеца седях в нас и ревах искам да упра не ми се живееше вече ,щях да се самоубия ,но разбрах че няма смисъл ,без него за мен живот нямаше, аз съм на 13 той е на 17 ,ходихме 2 месеца, но едно момиче след месец му каза че съм на 13 ,а не на 14 (нз дали нарочно или без да иска), а аз му бях казала че съм на 14 и той искаше ден да помисли какво да прави и след този ден ми каза ,че продължаваме не късаме ,при което аз умрях от щастие.Първият път когато скъсахме аз мн плаках цяла вечер ,но на следващият ден се събрахме отново каза ми че мн ме обича и не може без мен ,аз му се метнах и не спрях да го целувам.Събрахме се тоест официално след 2 дена ,когато излязохме и в морската градина на една пейка едва не го направихме ,аз бях готова на всичко за него и все още съм. Скъсахме ,когато аз бях на екскурзия в Трявна ,при което не спрях да плача и цялата екскурзия се провали изцяло .Когато се върнах исках да излезем ,за да знам защо сме скъсали ,защото той ми каза така преценил ч,е е по добре ,та тогава той не искаше да излезем, защото знаеше ,както и аз ,че ако излезем ще се съберем ,а на мен това ми беше целта да излезем и да тръгнем ,но той не искаше .Ходих с 4 , 5 момчета през това време не спрях да мисля за него .Последните две три седмици мн си говорим постоянно се базикаме и щяхме да излизаме ,но не си бяхме уговорили точен час и не стана иска да го направим ,аз съм готова ,но не искам да стане да правим секс и после да ме остави ,тогава още повече ще страдам сега ходя с едно момче, което не иска да ходим публично ,защото го базикали и ми каза че не ме обича вече ,но иска да ходим и искам сега да изляза с него въпроса ми е дали ще стане нещо ако излезем ,защото така както си пишем мисля ,че ще но искам и вашето мнение за всичко мн го обичам още и мога да убия човек за него ,ако излезем може и да тръгнем но не съм мн сигурна за това искам да ми кайете мнението си из цяло за всичко вообше какво да правя {}{}{} {}{}{}