Цитирай Първоначално написано от _M1rkA6t0_k0tI_
ми нз дали иска само секс щото като играем баскет сао като ме погледне и като ми се усмихме нали аз омеквам то ясно но наи добрия му приятел знае всичко и ми каза че не всичко е свършило м/у нас и незнам дали да му вярвам щот той ме харесва и нз дали ме ле лъже само за да спра да го обичам и Моника не казваи че съм малка щот за любовта възраст няма за да имам такъв проблем и за да го обичам след раздяла повече от 10 месеца явно всичко е възмойно опитах се да го забравя но не мога трябва и туак да помогнете с какво айде с бившия малко го забравих СЯКАШ малко но скъсахме и нз не искам вече да съм сама страх ме е от самотата като видя някоя двойка напрао откачам защото си спомням колко щастливи бяхме и как се обичахме просто не спираше да ми го повтаря не могад а го забравя майка ми ми каза че ако тръгнем пак ще съйелявам защото просто ще си развалим хубавите спомени и мнението за него но ако това е решението да го забравя няке бъде така тка че пак вие трябва да помагате хихихи {}{}
Напротив според мен още си малка ще имаш толкова други момчета,които също ще обичаш споко!А и не вярвай на неговия най-добър приятел се пак той никога няма да го предаде а ще направи всичко в негова полза.Още си малка и наивна,не се засягай а ако искаш ме послушай а иначе ти си знаеш най-добре какво да правиш.Успех ти желая от все сърце!