- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- mn ama mn spe6mo
zdraveite imam mnogo vajen vapros kam vas normalno li e da haresvam 2 mom4eta navednaj pls kajete kvo d apravq![]()
![]()
![]()
нормално е, направете тройкаПървоначално написано от gost_most_f
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Успокой се, нормално е, на мен ми се е случвало и повече от 2 момчета да харесвамНа колко си години - 12-13? Нормално е (:
Просто виж кой от двамата ще отговори на чувствата ти и се кефи, а ако никой от тях не иска да е с теб, ще си харесаш трети, не се притеснявай {}
Na men su6o mi se e slu4valo!i v momenta e to4no taka!haresvam i dvamata!lo6oto e 4e az hodq s ediniq i si mislq za drugiq su6o tolkova 4esto kolkoto i za gadjeto mi!ne moje6 da kaje6 na surceto si kakvo da pravi!prosto pomisli koi haresva6 pove4e i to samo 6e ti otgovori!znam 4e zvu4i glupavo...no ponqkoga pomaga!uverqvam te!!nadqvam se da uspee6 da razbere6 koi naistina si zaslujava!uspeh!!!
ami normalno.6to da ne e?oba4e izberi samo 1,4e da ne stane ot 2 stola na zemqta
и аз мисля така тъй като ми се е случвало и хич не е приятно.тай че избери си един.Първоначално написано от ludamacka
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
ХАхах т'ва с тройката е добър съвет:P
Ххах не уе.
Ми да и на мен ми се случва често споко.![]()
![]()
Ми незнам дали е нормално,но ако искаш да се получи нещо по-сериозно от флирт си избери единия и предприеми нещо за да го спечелиш.Че доста боли от два стола като паднеш на земята![]()
Бах да ви имам лигавите проблеми,хората са далеч колко по на зор за подкрепа и съвет те ми питат дали било нормално да харесваш двама едновременно....
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
normalno e mai da haresva6 kum 8334.11 na treta momi4etaПървоначално написано от gost_most_f
![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
MI NORMALNO E PRI VSEKI EDIN 4OVEK DALI E NA 13 ILI NA 20,25 ILI T.N.AKO I DVAMATA SA SKLONNI DA SA S TEB I GO ISKAT.IZBERI TOZI KOITO TI DOPADA POVE4E S KOITO SE 4UVSTVA6 PO DOBRE.AMA AKO I DVAMATA SE 4UVSTVA6 EDNAKVO SI HVANI DRUG PO RAZLI4EN OT TQH I STOI PO DALE4E OT TQH,NO AZ TI KAZVAM TOVA KOETO MISLQ PAK TI PRAVI TOVA KOETO TI KAZVA DA NEPRAVI6 'SARCETO TI'!!!
DANO DA SAM TI POMOGNALA!![]()
Еми мила на всеки може да се слу4и това спокоино според мен е не6то нормално,но не е ло6о да си избере6 единия.КЪСМЕТ.![]()
Първоначално написано от doctordre
hahaha verno mn dobre ideq, mn si ideen taq ve4er![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
tui bqh az nali znaete
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Да това е най-доброто решение, няма да има и сърдитиПървоначално написано от doctordre
\
/
amii... mn mersi za savetite ama iam edin problem i dvamate me haresvat kazaha mi go![]()
ama neznam kogo da izbera ot dvamata
ами мисля,че би трябвало към единия да имаш по-силно влечение,дори и сега да мислиш,че харесваш и двамата еднакво.Изчакай малко ,помисли си добре към кой от двамата имаш по-големи симпатии ...и действай)))))
f@nt@zi@
Първоначално написано от gost_most_f
Реши коя повече те кефи!
заглавието трябва да е спешно, явно техническа грешка.Първоначално написано от iskamTe_vednaga
Добре, как може в 7 от 10 теми да бъркаш пола на този, с който говориш.Реши коя повече те кефи!
trqbva da reshish koi ot dvama te kefi poveche
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Хахахааа и аз това се чудя!Първоначално написано от ironic
По темата:Ами избери този който те кефи повече-ОТ ДВАМАТА-и с коИто мислиш,че ще ти е по гот !![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
ami nie v4era ilizahme na kafe i te kazaha da re6a koi ot dvamata da izbera i az mi kazah 4e trqbva da si pomislq i 4e v Saobota 6te im kaja![]()
ama neznam kogo da izbera
![]()
mislq 4e nikogo ot dvamata ama te paj 6te mi s erasardqt te sa nai haresvanite mom4eta v daskalo
![]()
![]()
![]()