.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

kra4kata mejdu umraza i lubov

az otnovo 6a vi pritesnqvam s moite problemi.ta.... predi vreme mn ama mn mrazeh edno mom4e(nz kvi sa bili negovite otno6eniq).posle zapo4nahme da prekarvame pove4ko vreme zaedno po prinuda i da se opoznavame i postepeno se poqviha nqkakvi 4uvstva.v momenta ne hodim no nemojem edin bez drug.ve4e dobrovolno prekarvame pove4e vreme zaedno.kakvo da pravq.strahuvam se da ne se varnat starite 4uvstva nz pls daite si mnenieto

крачката м/у умразата и любовта е мн малка но ме съмнява да ти се върнат старите чувства защото вече си си променила мнението и си разбрала че не е такъв за какъвто си го мислела и си го мразила не мисля че ще го нампразиш отново има някаква възмойност но мисля че поне аз че няма да го намразиш щом сега даже излизате заедно без по принуда значи се харесвате (като приятели) дори и да се скарате мисля че пак ще се управите малка е крачката и лесно се приминава през нея но веднъж минеш ли я втори пат трудно има ))
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами аз в момента съм в подобно положение само дето се мразехме адси много обаче никой не ни е карал да се опознаваме и да прекарваме повече време заедно.и другото различно е че само аз имам чувства.
    та по твоя въпрос значи да мразиш е мн лесно но понякога омразата се превраща в обич(как е при тебе).когато си обичал някого или изобщо си имал чувства не мисля че можеш да го намразиш.поне аз така мисля и затова ти казвам че едва ли ще се върнат старите ти чувства.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

sladkoto_neli е права мислиш си че след обичта следва умраза но когато обичаш някого не можеш да го намразиш след това знам от личен опит мислих си че следкато слъсах с бившия го мразя а аз все още го обичам освен че да мразиш е мн лесно и да обичаш вече стана лесно след раздялата с някой но не винаги хахаха {}{}{}
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

ami granicata mejdy lybovta i omrazata e tuni4ka.no zavisi ot horata dali 6te q prekra4at

Не мисля че ако е имало истинска любов ще има умраза.. както и обратното

Да започнем от там,че на български книжовен език се казва "Омраза" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    А иначе и на мен ми се случи същото нещо.Но беше за кратко време.В момента дори не си говорим,щото се събрах с бившия....
    Абе частен случай,донт са уори.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Guest
    Давам си мнението -- ти си лигла и не знаеш какво искаш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Kaкто сама знаеш,мила от любовта до омразата има само една малка крачка.Обаче не ми се вярва след "мразене"(което според мен не е било чак силно,а просто е било антипатия към него) да се превърне в "любов".Не знам,но според мен "любов" е доста силна дума.Според мен може би или не си го мразила преди или не го обичаш сега.Едно от двете е.Но щом се харесвате и не можете един без друг просто го зариби още и си ходете.

Спрете да пишете омраза с У, бе малоумници

I LOVE MY SEX

Абе, деца, научете се да пишете :/

Няма да се върнат, освен ако не ти направи нещо гадно. За какво се притесняваш, не мога да разбера :/

Голям фен
    Kra4kata mejdo omrazata i lubovta e mn malka.Kato primer predi 3 meseca xaresvax edno mom4e ot sasedniq klas,a sega go mrazq ot danota na du6ata si.Napravo ne moga da go ponasqm
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ами 6том ве4е не го мрази6 не вийдам ни6то ло6о в тва да сте заедно много е хубаво тва 4е лиубовта е победила омразата за6тото това е гадно 4увство а лиубовта е наи-якото 4увство
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Супер фен
    Какво друго мога да кажа винаги съм си мислила че между любовта и омразата границата не незначително малка!

Повече от фен
    Град
    PloVdiV,MaiNiTe :PpP~
    za kvo ti e da go mrazi6?!

Of da 6e se vurnat starite 4uvstva, gluposti.No vse pak ako se vurnat golqma rabota, kusa6 s nego i tolkova.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

mn blagodarq na tezi koito obarnaha pove4e vnimanie na pravopisa ne na sy6nosta na problema.a na tezi koito izraziha mnenie po temata mn vi blagodarq.ako o6te nqkoi ima kakvo da kaje da go napravi.izvinqvam se ako ima pravopisni gre6ki

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си