.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

da pi6at samo momi4etata!!!!!!!!!!!

hodq s edno momi4e ot dosta vreme. mnogo q obi4am i mislq 4e tova e istinskata lubov. tq sy6to me obi4a. s neq ne sme pravili seks. ot nqkolko sedmici nasam, po4nahme da zadylbo4avame lubovnata igra, ostavi me da q lija, no ne e gotova za seks (ne e oba4e tam problema). nemoga da q nakaram da polu4i orgazym!!! i tova me pritesnqva. zapo4vam, vyzbujdam q, no nz kak da prodylja, za da q nakaram da svyr6i. spodele malko ot li4ni si opit pls. kak vi haresva ili kak vinagi ste iskali da vi nakarat da polu4ite orgazym. 6te sym vi priznatelen

Мега фен
    Е, тя е девствена. Не очаквай чудеса. Притеснява се, което е предпоставка за по-малко удоволствие.

По принцип зависи дали е достигнала полова зрялост.Не съм чула за момиче,което да е свършило дори първия път като е спало с момче.Имам една приятелка-2 години води полов живот и още не е достигнала до оргазъм.Пък и по-голямата част по принцип зависи от нея.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

i az i tq sme na po 18 ne mislq 4e ne sme dostignali polova zrqlost. spored vas tova zavisi ot neq ?

Мега фен
    Зависи от това, което ти правиш и от нейната психика и физиология.

Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    i az i tq sme na po 18 ne mislq 4e ne sme dostignali polova zrqlost. spored vas tova zavisi ot neq ?
    ем можеше от тук да започнеш м..наистина зависи дали тя ще се отпусне.Прави това,което усещаш,че и харесва и я възбужда.Ти би трябвало да знаеш по-добре от нас.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Повече от фен
    Град
    София

Re: da pi6at samo momi4etata!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от artilerista_vlad
    hodq s edno momi4e ot dosta vreme. mnogo q obi4am i mislq 4e tova e istinskata lubov. tq sy6to me obi4a. s neq ne sme pravili seks. ot nqkolko sedmici nasam, po4nahme da zadylbo4avame lubovnata igra, ostavi me da q lija, no ne e gotova za seks (ne e oba4e tam problema). nemoga da q nakaram da polu4i orgazym!!! i tova me pritesnqva. zapo4vam, vyzbujdam q, no nz kak da prodylja, za da q nakaram da svyr6i. spodele malko ot li4ni si opit pls. kak vi haresva ili kak vinagi ste iskali da vi nakarat da polu4ite orgazym. 6te sym vi priznatelen

Пич ще ме извинияваш ама имам едно съветче, а и няма да пиша глупости ... най-лесният начин да накараш едно момиче да свърши - EVER е това да я лижеш и то да се концентрираш само върху клитора и мястото около него ... ако достатъчно дълго се задържиш на клитора (демек не ти се схване ченето) мацката ще свърши и после 5 минути ще седиш затиснат между бедрата й ... Което определено ще ти достави удоволствие, зашото да видя как една жена пулсира пред мен - това е върховното удоволствие в секса за мен
    Jedem das Seine!

Пич ще ме извинияваш ама имам едно съветче, а и няма да пиша глупости ... най-лесният начин да накараш едно момиче да свърши - EVER е това да я лижеш и то да се концентрираш само върху клитора и мястото около него ... ако достатъчно дълго се задържиш на клитора (демек не ти се схване ченето) мацката ще свърши и после 5 минути ще седиш затиснат между бедрата й ... Което определено ще ти достави удоволствие, зашото да видя как една жена пулсира пред мен - това е върховното удоволствие в секса за мен [/quote]

Фен
    Град
    Там някъде!

Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Пич ще ме извинияваш ама имам едно съветче, а и няма да пиша глупости ... най-лесният начин да накараш едно момиче да свърши - EVER е това да я лижеш и то да се концентрираш само върху клитора и мястото около него ... ако достатъчно дълго се задържиш на клитора (демек не ти се схване ченето) мацката ще свърши и после 5 минути ще седиш затиснат между бедрата й ... Което определено ще ти достави удоволствие, зашото да видя как една жена пулсира пред мен - това е върховното удоволствие в секса за мен
    [/quote]
    =D> =D> =D> =D>

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Ммм точно т'ва е правилния отговоррр!

Повече от фен
    Град
    София
    Мисииии ... все пак и мъжете могат да дават точните съвети ... Мерси за признанието
    Jedem das Seine!

Да, освен това още нещо да ти кажа. Момичетата не си падат по лигави целувки, но когато става въпрос за лизане, най-добре да пуснеш повечко лиги :Р ;) Сериозно говоря.
    Освен това я питай дали иска по-силно или по-слабо да натискаш с език (ако е чувствителна и я натиснеш повечко, може хич да не й хареса). Та така :D

Повече от фен
    Град
    София
    По-добрият вариант е в началото, като я възбудиш от влагалището и започва да изтича така наречената "мазга" или по-интелигентно казано жената се възбужда и се овлажнява .. този секрет е идеален за започване на лизането .. демек в началото не трябва да започваш от клитора, а от срамните устни след което с език качваш въпросната течност по клитора, за да не я боли и да е сухо и когато започне да изсъхва пак си "взимаш" от въпросната течност .. можеш да ползваш и пръсти, но моят съвет е най-много да си вкараш 1 пръст във влагалището й докато я лижеш .. и го движи много бавно и не го вкарвай до край .. просто го вкарвай и изкарвай бавно движи го вътре без да я натискаш и така около половин час и ще видиш как ще ти омекне в ръцете
    Jedem das Seine!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Мисииии ... все пак и мъжете могат да дават точните съвети ... Мерси за признанието
    Е определено ако ми дойде накой като теб,няма да му простя

Цитирай Първоначално написано от Овцата
    Да, освен това още нещо да ти кажа. Момичетата не си падат по лигави целувки, но когато става въпрос за лизане, най-добре да пуснеш повечко лиги :Р Сериозно говоря.
    Освен това я питай дали иска по-силно или по-слабо да натискаш с език (ако е чувствителна и я натиснеш повечко, може хич да не й хареса). Та така

=D> =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Много си малка още за него.Аз се цял ден се опитвам да му взема телефона.Нареди се на опашка и си вземи номерче

Повече от фен
    Град
    София
    Явно бившата ми приятелка не можа да го оцени .. сега съм сам и колкото и да ми се прави секс и да искам да виждам женско тяло пред себе си и да усещам любовта във всяко движение от любовната игра съм само на Лили и Деси [-o< ... А и смятам че моят опит е необходим на другите и затова го споделям !!!
    Jedem das Seine!

По-добрият вариант е в началото, като я възбудиш от влагалището и започва да изтича така наречената "мазга" или по-интелигентно казано жената се възбужда и се овлажнява .. този секрет е идеален за започване на лизането .. демек в началото не трябва да започваш от клитора, а от срамните устни след което с език качваш въпросната течност по клитора, за да не я боли и да е сухо и когато започне да изсъхва пак си "взимаш" от въпросната течност .. можеш да ползваш и пръсти, но моят съвет е най-много да си вкараш 1 пръст във влагалището й докато я лижеш .. и го движи много бавно и не го вкарвай до край .. просто го вкарвай и изкарвай бавно движи го вътре без да я натискаш и така около половин час и ще видиш как ще ти омекне в ръцете
    Да де, лигите служат преди да е почнала да се овлажнява. А пръста преди да е влажна, не й го вкарвай, понеже може да я заболи. Абе, аз лично първата година от сексуалния ми живот хич не обичах пръсти, да си кажа. Ти си преценяваш, де.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Много си малка още за него.Аз се цял ден се опитвам да му взема телефона.Нареди се на опашка и си вземи номерче
    Не лъжи Аз съм на ваше разположение .. с каквото мога ще помагам ... ще се радвам ако се сприятелим .. имам нужда от това да общувам с момичета в момента, т.к. не съм мн добре психически .. след тази тежка раздяла .. имам нужда да си говоря с другите .. Благодаря Ви и на 3те Black_Witch {SeXy_BaBy} `Death`Whore`
    Jedem das Seine!

Явно бившата ми приятелка не можа да го оцени .. сега съм сам и колкото и да ми се прави секс и да искам да виждам женско тяло пред себе си и да усещам любовта във всяко движение от любовната игра съм само на Лили и Деси [-o< ... А и смятам че моят опит е необходим на другите и затова го споделям !!!

еи Пич признал съм те така е продължавай да споделяш опита си сега остава да им кажеш как е по добре да "сфирят"
    Mess With The BesT => Die Like the REST !

Повече от фен
    Град
    София
    Само сега да отида да вечерям и ще пусна специална тема .. добра идея ми даде
    Jedem das Seine!

Само сега да отида да вечерям и ще пусна специална тема .. добра идея ми даде

Чакам с Удоволствие
    Mess With The BesT => Die Like the REST !

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Bravo pi4, ti napravo me hvurli v tu4, ti si ot malkoto muje koito znaqt kakvo iska edna jena.Mene mi se padna edin deto me lije6e samo 2-3 min i tova be6e .Runnaway edin vupros koga 6te idvash vuv Varna

re:

xaxaxa
    tva e tupo!emi kato ne prayte eks ne o4akvay da svur6i e nqkoy go pravqt samo ot dokosvane,no za da se obru6ta6 kum nas-na4i tq ne ot tqh emi merki priqtel
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Bravo pi4, ti napravo me hvurli v tu4, ti si ot malkoto muje koito znaqt kakvo iska edna jena.Mene mi se padna edin deto me lije6e samo 2-3 min i tova be6e .Runnaway edin vupros koga 6te idvash vuv Varna
    Сега ми свършва сесията и може и да намина .. покрай бившата ми приятелка (Завършила е 1ва езикова 2005) се запознах с адски много хора във Варна и все ще намеря къде да прекарам малко време, а и роднини имам там .. така че се очаква посещение ... бтв ако някой ме търси може винаги да ме намери в IRC със същият ник, с който се подвизавам и тук !!!!
    Jedem das Seine!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си