- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da pi6at samo momi4etata!!!!!!!!!!!
Runnaway Е щом имаш нужда ще продулжаваме да те подкрепямеНали сме за това
?А ти недей много да се чувстваш зле за раздялата.Нали знаеш,че има и други мацки,които те чакат(аз
![]()
)!
![]()
leleee va6te ako znaeha kvi razvratni de4ica si imat tctctc a ina4e li4i si 4e runaway ima opit v tiq ne6ta!I iskam samo da te pitam moqta kato q lija i na premestvaneto na ezika tu v lqvo tu v dqsno na nari4anata ot men PUP4ICA i krakata i se klatqt.Predstavi si kak pri vsqko murdane na ezika ili prusta tu v lqvo tu v dqsno krakata i trepvat![]()
Има нещо, което направо ги побърква - слагате си устните върху кожата й така че леко да заслучете клитора и мястото около него, след което започвате да си движите езика по клитора й докато е още засмукан от устните ви.. Направо се разтапяше приятелката ми от това
...
Jedem das Seine!
Откачам когато сложа ръката му примерно на гърдите си или директно долу и той ми каже с някъв супер секси,притаен глас "Там ли го искаш".............. Аууууууууу,направо откачам!!!![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
RunnAway приятелка имаш ли си.. или и аз тряя се нареждам на опашка... \/
Hahaha pri vas bilo zabavno. Evala Runaway. Eh momicheta momicheta kolko ste naivnichki, malko sladki prikazki i predavate fronta!
гледай повече филми братле, малко или много се ше научиш нещо \/
Ei,Runaway, da znae6 4e samo zaradi tvoite mneniq si struva 4ovek da kisne v tozi forum.Kefi6 me,pi4.dano da nameri6 istinskata lubov i to skoroKasmet \
/
I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...
Istinata e 4e prosto e pritesnena i ne se otpuska dostatu4no![]()
A osven tova e devstvena,vse pak jenite polu4avat orgazum po-trudno ot mujete,edva li 6te stane ot purviqt put.
....Jiveqt samo vlubenite,ostanalite prosto su6testvuvat....!!!!!!
Napravete go niakolko puti i togava zadavai tozi vapros![]()
spokone e v teb problema. moje bi Tq se pritesnqva itn. ama 6te se otpusne i vsi4ko 6te si stane ot samo sebe si
![]()
Аз пиша само това което мисля .. писнало ми е от мръсни позьори и лицемери .. пиша само това, което съм опитал и което е било сполучливо и се е харесало на бившата ми приятелка .. не виждам какво срамно има да пиша в този форум даже и да съм на 20 ?!?!?!? Може би някой се дразнят от това че не пиша за мои си проблеми, а само предавам част от своят опит и помогам (или поне така си мисля) на по-младите от мен ... С мен ли сте или с тези, които обръщат всичко на ебавка, защото не могат да допуснат някой да им дава съвети как да не бият приятелките си или как да не ги карат да го лапат целия докато ги псуват колко са тъпи и дебели !!!!! Ще помогна на всички, които ми пишат и моля ви аз не се ебавам с вас, и вие се отнасяйте уважително !!!!!!Първоначално написано от El_otro_de_la_cama
Jedem das Seine!