.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

iskam da pogovorq s nqkoi

predi pomolih za suvet i mi pomognahte ve4e nqkoi ot vas znaqt 4e imam problem s revsnosta.iskam da pogovorq s nqkoi da spodelim problemite si i da se opitame da si pomognem vzaimno...nai dobrata mi priqtelka stana narkomanka i ve4e ne sme zaedno a i nemoga da dopusna drugo momi4e do sebe si nikoga ne sum imala momi4e priqtelka koqto da mi pomaga kogato imam nujda i da e do men.imam samo mom4eta priqteli no te ne vinagi mogat da mi pomognat...molq vi pomognete mi iskam da pogovorq s nqkoi ....

Супер фен
    Град
    София
    Ееееей ама миличка...тук може да намериш хора,с които да обсъдиш проблемите си.нали за това сме тук...пиши на Лично,няма проблем да си поговорим...винаги съм отворена за нови приятелства и за това да помагам на другите...знам какво е да искаш някой да те изслуша, а аз съм добър слушател

мн мн не се разбира за какво искаш да говорим де....да ти кайа трябва да се опиташ да говориш с нея аз имам най добър приятел на който казвам всичко и ми помага да момичетата се притесняаме да споделяме с момчетата защото все пак са от противополойния пол но точно те могат да ни помогнат наи мн аз имам само една единствена наи добра приятелка и всичко останало момчета и знам за какво говориш а вие не си говорите с твойта да ен кайа бивша най добра приятелка защото сте от друга среда тя така е решила говори с нея че искаш пак да си приятелка с нея да си споделяте да си говорите да се забавлявате заедно но не мойете защото тя се е отделила и взема дрога и не е същата успех {}{}{}
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Град
    na Mars
    pi6i mi napravo na LS........mn dobar slu6atel sam.....v slu4aq 6te 4eta ama.....ne se pritesnqvai pi6i

rozovo_dupe предлагаш услигите си хаха е и аз съм доста добра слушателка пиши на който намериш за добре {}
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Дори и в темата да пишеш,ако никой не те познава от форума, повече хора могат да ти помогнат както си прецениш

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    nqkade tam...
    Цитирай Първоначално написано от mnogomili4kata-sf
    Ееееей ама миличка...тук може да намериш хора,с които да обсъдиш проблемите си.нали за това сме тук...пиши на Лично,няма проблем да си поговорим...винаги съм отворена за нови приятелства и за това да помагам на другите...знам какво е да искаш някой да те изслуша, а аз съм добър слушател
    =D> a pak moje da pogovori6 i s pove4e ot 1
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

ei spoki vsi4ki malko ili mnogo go imame tozi problem.moje6 da spodelq6 spokoino.e s kogoto iska6 de

Фен
    Град
    Там някъде!
    Хейй....аз също съм добър слишател....можеш да споделиш....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си