.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    sladkoto_zver4e
    Guest

edin mn vajen vupros!!!pomagaite

Imam edin mnogo golqm problem...bqh mnogo vlubena v edno mom4e ot na4aloto na u4ebnata godina,i taka se razviha ne6ata 4e predi dve sedmici mu kazah i toi kaza 4e i toi me haresva!!!oba4e...glupavoto e 4e kogato po4ti ne6ata stanaha moite 4uvstva se ispariha...tova e mnogo lo6o!!!a toi si pada mnogo po men!!dali 4uvstvata 6e se vurnat i kakvo da naprava za da ne go narana??!?!?molq vi pomagaite!!!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    хехехе ми то в много случай става така ...
    Ако си уверена,че найстина не изпитваш нищо към него му обясни ситуацията дано те разбере

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

ha ne rabiram kak ei taka izvednuj spira6 da obi4a6 1 4ovek?! 6tom ''izvednuj'' e stanalo to ne e lybov trqbva oba4e da my obqsni6 sityaciqta,a ne da go ligavi6 4e ima6 4yvstva i taka natatuk

Фен
    Град
    nqkade tam...
    hah mn poznato. mi dsa ti kaja normalno e 6toto ve4e si g postignala i osyznava6 4e ne si iskala nego samiq a da si dokaje6 4e moje6 da go ima6..ami oprobvai da povisite zaedno a ako ti stava typo 6 trqq go zareje6..
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

малко ме мързи да пиша но няма как хихи ем ако поискаш за малко да спрете тоест time out както се казва за известно време докато решиш че си наистина влюбена или че го харесваш маи по добре да кайеш влюбена в него и ти трябва време да помислиш и в това време да не се вийдате говоря за 2 3 дена мойе и повече де ако ти домъчнее за него начи го харесваш ако не му кайи че нищу не изпитваш към него че чувствата ти са изчезнали без да разбереш даже ( sorry за грешките ако има ма мн ма мързи и ми се спинка мн рану станах хахахха (ебах управданиету) хихи )
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Повече от фен
    Град
    Mars
    и аз съм на мнение че ако си напално убедена че не изпитваш нищо към него кажи му и му обясни някакси че вече нямаш чувства.
    но аз лично мисля че ти си го харесвала защото си знаела че не е с теб и сега когато можеш да го имаш вече не го искаш(на мене ми се е случвало ).помисли си добре кво точно чувстваш и когато си сигурна в решението си действай.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

sladkoto_neli е права най голямата тръпка в една връска е докато го преследваш и не мойеш да го имаш а следкато тръгнете не е толкова интересно
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си