- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как Повече ви ХАресфа >?
как повече ви харесфа да правите СЕКС със Презерветив или Без ? и Защо ?![]()
Mess With The BesT => Die Like the REST !
Що за тъп въпрос е това?Естествено,че без !
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Първоначално написано от Black_Witch
написал съм защо бе моа да незная и искам да разбера защо![]()
Еми незнам защо обаче като го правим без презерватив с приятеля ми и адски много ме боли....а би трябвало удоволствието да е многократно по-голямо,но при мен нещата са по-различни...![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
безусещането е различно,въпреки че не съм го правила мн пъти с презерватив,така че не мога да се обоснова
Презервативите изсъхват и ако не съм достатъчно влажна, е болезнено. Презервативите се изхлузват. Друго е без.
в някои случаи не е до харесФане , а до сигурност.иначе не знам на някой да му харесва със презарватив![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
sys kato da se kape6 s 4orapite
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Без презерватив е най-якото... не мога да намеря подходящо сравнение обаче просто усещането е ХИЛЯДИ пъти по-яко
) .. аз даже съм свършвал в бившата си приятелка доста пъти (естествено тя пиеше контрацепция ама не постинор ами хапчета някакви които да ми позволяват да свършвам в нея без тя да забременее) .. без презерватив е най-яко !!!
Jedem das Seine!
Свършването вътре е много яко, обаче ако правиш секс скоро след това, е странно, дори да си се измила.
Опа...тука пак напипа няква гореща точка.Първоначално написано от Runnaway
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
Тия хапчета май са доста сигурни,а?Има ли от какво да се притеснявам ако свърши в мен,при положение,че пия такива хапчета?
Принципно не. Обаче това е, ако ги пиеш точно както трябва. Дори да забравиш да вземеш хапчето в точния час от деня, ако го вземеш до 12 часа след този час, няма опасност да забременееш.
Абсолютно не ... най-важното е да си се консултирала с личният си лекар и гинеколожката преди това .. гинеколожката трябва да ти ги изпише ... а и не мисля че е добра идея защото се вдигат килограми с тия хапчета .. по-добре си е да си свършва вънка твоят пич както правех и аз ... хоп накрая една свирка и съм перфектенПървоначално написано от Black_Witch
![]()
Jedem das Seine!
Да ти кажа, ако трябва, ще гладувам, но няма да изпитвам пак страх от бременност и няма да ползвам всеки път гнусните кондоми.
Проблема на тези хапчета е че ти изменят хормоните .. а това не може да се контролира с храна ... Разбираш ли ... не трябва аз да ти обяснявам, така че по-добре отиди на гинеколог ..
Jedem das Seine!
А защо гинеколозите ги препоръчват тогава?
Но ти не си жена и не можеш да разбереш какво е да умираш, преди да ти дойде менструацията.
Разбирам те обаче да ти кажа че менструацията си идва и с тия хапчета, само дето докато ги пиеш и ти идва в точният ден, в който пиеш дадено хапчеПървоначално написано от `Death`Whore`
Поговори с лекар за това аз не мога да ти дам друг съвет
![]()
Jedem das Seine!
Пия ги от половин година и може би знам тези неща. Даже менструацията идва и в определен час обикновено.
е,да не мислиш,че ей така ги е почнала да ги пие,тя не е толкова глупаво момиче.естествено,че знае какви са последиците.
можеш да отидеш на тези женските срещи,които се провеждат в кафето "Бабълс" /ако си от софия/,тоест те са женски,ама седни на съседната маса.
не наистина,според мен трябав ад се правят и за мъже, за да разберат малко повече за контрацептивните хапчета.и аз имах отрицателно мнение за тях,но там ти обясняват всичко.доста са полезни според мен
стана интересно но в крайна сметка без презерветив е много по хубаво но не е сигорно
така че според мен е редно да се ПОЛЗВА !
Без е по-готино,но със е по-безопасно!
П.С. Не се казва "сигОрно",а сигУрно!![]()
Удоволствието или здравето?
Ако имаш доверие на човекът до себе си - удоволствието много ясно .. иначе ЗДРАВЕТОПървоначално написано от Levski_Fenka
![]()
Jedem das Seine!
мдам напълно съм съгласна с теб![]()