- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- КОлко Сантиметра ?
мда я кажете като обиколка на пениса как сте...![]()
дали като го дигне припада? той господ негрите затова ги е направил по издръжливи че иначе лошо.....Първоначално написано от Анонимко
Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!
На 14 години 15 см.![]()
![]()
![]()
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Щи права турска чикия в бомбитеПървоначално написано от Black_Witch
110sm mi e obikolkata po vuprosa ima zna4enie razmera NQMA ako e nogo golqm bolka na purvo vreme kato cqlo svi4ko opira samo i edinstveno do 4oveka i koe kak pravi
JIVEITE DOKATO MOJETE ZA6TOTO NE ZNAE DO KOGA 6TE E TOVA
бухаха твоя ли е това тва ме искадриПървоначално написано от LiSiKa
П.С. на 16 съм 18см и нещо но преди време
Хах добре веПървоначално написано от LiSiKa
Аз съм 19 годишно момче - 18.5-19 санта ми е дълъг члена. Гръдната ми е 107 см![]()
17г. 14-15 см![]()
nz dali da se sramuvam ama si kazvam istinata ne luja kat slun4asal ribar na 16 sum i mi e 14 sm4uval sum 4e razmera nqmal zna4enie... nz detsven sum nz
na 12 sum i grudnata mi obikolka e 86 sm
na 14 sam i mi e 17 sm ama neznam dali e malko ili mnogo tuka v mahalata na vsi4ki na moite godini im e nekade tolkova i neznaem dali e malko![]()
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
miii na 19 sam i mi e 16 sm
ами на 17 съм и ми е 20абе става мацките са доволни
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ole ako pro4eta oshte edna takava tema za tupite vi santimetri na penisite vi napravo shte otka4a shte vi izbiq edin po edin deto ste pisali teq temi za santimetrite i penisite vi bqsna summmmmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
Ем моя е 19см и съм на 15години....._crazy_baby_ за6то си изнервена?хихиххих
Zashtoto mi pisna da 4eta tupite temi ot sorta na 10 sm sha mi stignat li am 21 mnogo li sa 17 malko li za penisa mi mnogo e tupo prosto prestanete vmesto da namerq nqkva polezna informaciq v tozi forum az razbrah ve4e na vsi4ki kolko sa im golemi vmesto da pomogna na nqkoi koito ima nujda ili ima nqkaf problem az 4eta kvo e intimni kurpi4ki kakvo e samo za vunshna upotreba 4eta kvi li e gluposi prestanete be hora i sega otgorew na vsi4ko poglednete 1 vata stranica natupkana s nqkvi temi 1 2 3 krakata mi mirash da gi izmiq li gluposii ii sam protiv tova gosti da pi6at v foruma molqvi moderatorite napravete neshto po vaprosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
мацко това е че не на всички съ им големи...напротив малко са ...а останалите избиват копмлекси...за кво им обръщаш внимание и си хабиш нервите с тяхните глупости...Първоначално написано от _crazy_baby_
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
amm as spokoino si kazvam 4e mi e 17-18 i sym na 16 ...amaaa ne mi trea poi4e![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
az kato nqmam nito kur nito cici kvo sum![]()
![]()
![]()
180 см ми е гръдната ама кат съм свиня какво да правя
на приятеля ми му е 5,6 см ама горкия има 20 см език![]()
Уау!
хахахах смятай каква интересна тема100% съм сигурен че повечето момченца тук са прибавили по 1-2 сантиметра от горе
![]()
какво да се прави![]()
има и отчаяни които все пак си признават от нямане какво да правят или по скоро да намерят братя по съдба
като цяло май много лъскате бастуните и после си ги мерите дали случайно да не е станал от 12 на 13 сантиметра
добре няма проблем
а тея с малките пишки не се отчайвайте хуя расте до 25-26 годишна възраст понякога и повече
не сте ли чели че 8 см. са напълно достатъчни
останалото е женска лакомия
и все пак
мога да кажа че моя е 16 см. но ако някой ме пита отговорям че е 18
от тук си правя извода че и повечето хора лъжат
не съм бил с много жени но всички ми казват че е голям...... така че не се притеснявайте
не е нужно да е чак 20 см.
пък и ако е толкова - трудно ще го вкаравате целия
![]()
А пък и не е нужно да цепим сантиметъра налитова е доста относителна история със сантиметрите
важното е да усещате какво и как го иска партньорката
![]()
18,6 sm na 18 godini sym drygi vyprosi![]()