.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 116

Hybrid View

мда я кажете като обиколка на пениса как сте...

Фен
    Град
    NaDeJdA CiTy
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Около 19-20 сантиметра ми е не съм го мерил скоро .. говорим си за ерекция нали ? И съм на 20 .. години де
    жужу застреляй се по - добре че си най - жалката картинка
    дали като го дигне припада? той господ негрите затова ги е направил по издръжливи че иначе лошо.....
    Blind and thorny is the puzzle of life, it crucifies our souls. If you lose everything don't lose yourself- that's the only way to solve it!

Град
    NouKamp-Barcelona
    На 14 години 15 см.
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

Голям фен
    mojte gyrdi sa 87sm

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Около 19-20 сантиметра ми е не съм го мерил скоро .. говорим си за ерекция нали ? И съм на 20 .. години де
    Ох баце.....
    90 ми е гръдната обиколка,малки и стегнати...17 годишна
    Щи права турска чикия в бомбите

..

110sm mi e obikolkata po vuprosa ima zna4enie razmera NQMA ako e nogo golqm bolka na purvo vreme kato cqlo svi4ko opira samo i edinstveno do 4oveka i koe kak pravi
    JIVEITE DOKATO MOJETE ZA6TOTO NE ZNAE DO KOGA 6TE E TOVA

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiSiKa
    http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc015252dr.jpg

ENJOY !!!
    бухаха твоя ли е това тва ме искадри
    П.С. на 16 съм 18см и нещо но преди време

някой си
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LiSiKa
    http://img90.imageshack.us/my.php?image=dsc015252dr.jpg

ENJOY !!!
    Хах добре ве

Аз съм 19 годишно момче - 18.5-19 санта ми е дълъг члена. Гръдната ми е 107 см

Guest
    17г. 14-15 см

jebata
    Guest
    nz dali da se sramuvam ama si kazvam istinata ne luja kat slun4asal ribar na 16 sum i mi e 14 sm 4uval sum 4e razmera nqmal zna4enie... nz detsven sum nz

Guest
    na 12 sum i grudnata mi obikolka e 86 sm

Фен
    Град
    Pazardjik
    na 14 sam i mi e 17 sm ama neznam dali e malko ili mnogo tuka v mahalata na vsi4ki na moite godini im e nekade tolkova i neznaem dali e malko
    S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!

Guest
    miii na 19 sam i mi e 16 sm

Разбирача
    Guest
    ами на 17 съм и ми е 20 абе става мацките са доволни

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    ole ako pro4eta oshte edna takava tema za tupite vi santimetri na penisite vi napravo shte otka4a shte vi izbiq edin po edin deto ste pisali teq temi za santimetrite i penisite vi bqsna summmmmmmm
    No matter where you go, there they are...

Град
    varna
    Ем моя е 19см и съм на 15години....._crazy_baby_ за6то си изнервена?хихиххих

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    Zashtoto mi pisna da 4eta tupite temi ot sorta na 10 sm sha mi stignat li am 21 mnogo li sa 17 malko li za penisa mi mnogo e tupo prosto prestanete vmesto da namerq nqkva polezna informaciq v tozi forum az razbrah ve4e na vsi4ki kolko sa im golemi vmesto da pomogna na nqkoi koito ima nujda ili ima nqkaf problem az 4eta kvo e intimni kurpi4ki kakvo e samo za vunshna upotreba 4eta kvi li e gluposi prestanete be hora i sega otgorew na vsi4ko poglednete 1 vata stranica natupkana s nqkvi temi 1 2 3 krakata mi mirash da gi izmiq li gluposii ii sam protiv tova gosti da pi6at v foruma molqvi moderatorite napravete neshto po vaprosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    No matter where you go, there they are...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от _crazy_baby_
    Zashtoto mi pisna da 4eta tupite temi ot sorta na 10 sm sha mi stignat li am 21 mnogo li sa 17 malko li za penisa mi mnogo e tupo prosto prestanete vmesto da namerq nqkva polezna informaciq v tozi forum az razbrah ve4e na vsi4ki kolko sa im golemi vmesto da pomogna na nqkoi koito ima nujda ili ima nqkaf problem az 4eta kvo e intimni kurpi4ki kakvo e samo za vunshna upotreba 4eta kvi li e gluposi prestanete be hora i sega otgorew na vsi4ko poglednete 1 vata stranica natupkana s nqkvi temi 1 2 3 krakata mi mirash da gi izmiq li gluposii ii sam protiv tova gosti da pi6at v foruma molqvi moderatorite napravete neshto po vaprosa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    мацко това е че не на всички съ им големи...напротив малко са ...а останалите избиват копмлекси...за кво им обръщаш внимание и си хабиш нервите с тяхните глупости...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

amm as spokoino si kazvam 4e mi e 17-18 i sym na 16 ...amaaa ne mi trea poi4e
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

hemi
    Guest
    az kato nqmam nito kur nito cici kvo sum

180 см ми е гръдната ама кат съм свиня какво да правя
    на приятеля ми му е 5,6 см ама горкия има 20 см език

Уау!

Guest
    хахахах смятай каква интересна тема 100% съм сигурен че повечето момченца тук са прибавили по 1-2 сантиметра от горе
    какво да се прави има и отчаяни които все пак си признават от нямане какво да правят или по скоро да намерят братя по съдба като цяло май много лъскате бастуните и после си ги мерите дали случайно да не е станал от 12 на 13 сантиметра добре няма проблем а тея с малките пишки не се отчайвайте хуя расте до 25-26 годишна възраст понякога и повече не сте ли чели че 8 см. са напълно достатъчни останалото е женска лакомия и все пак мога да кажа че моя е 16 см. но ако някой ме пита отговорям че е 18 от тук си правя извода че и повечето хора лъжат не съм бил с много жени но всички ми казват че е голям...... така че не се притеснявайте не е нужно да е чак 20 см. пък и ако е толкова - трудно ще го вкаравате целия

Guest
    А пък и не е нужно да цепим сантиметъра нали това е доста относителна история със сантиметрите важното е да усещате какво и как го иска партньорката

Guest
    18,6 sm na 18 godini sym drygi vyprosi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си