.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Amkane

Amkane

Kakvo nai-mnogo obichate da si hapvate?Az primerno mnogo obicham da qm shokolad v promishleni kolichestva

sladoled
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

китайска храна
    Има две житейски правила:
    Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
    Правило 2 — Всички неща са дреболии.

Фридрих Ницше

Град
    Варна
    много обичам да хапвам сладолед, ягоди, шоколад и картофки

Guest
    Пържени картофи с кюфтета,сладолед(но не какъв да е),глиганско(от диве4)и мн др.

pica i sladoled opredelno sa mi MY PRECIOUSSSSS

a sy6to i plodove mnogo obi4am kato ananas banani portokali mandarini moga da qm non stopppppp
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

амкане........и ти си на 5годинки вероятно..........

Супер фен
    Плодове,сладки работи

Мега фен Аватара на machoka
    Обичам да 'амкам' еклери, скара, ягоди, праскови., сутрин ми правят палачнки с шоколад /около 10-на броя/, които изяждам доволно с кофичка кисело мляко, а който ме почерпи с Естрела чипс му изпълнявам желания... Има и още няколко неща, които ме 'разтапят'..

Едно от малкото неща, за които се глезя е храната.. видя ли нещо, което ми грабне окото..по някоя витрина, просто влиза в коремчето, няма начин..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    6okolad,parjeni kartofki,sandvi4ite ot kfc i carevica(varena ili pe4ena)

"Амкане" ?! Заглавието на темата просто кърти. Аааааа може ли да има толкова безбожно лигави хора?!!!

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    хехех на мене би трябвало да ми се зададе въпроса какво не обичаш да си похапваш Но най-честичко сладички нещица просто не мога да им устоя. Иначе не отказвам пица , спагетки, и всичко др вкусно, което ви дойде на ум. Обаче без китайска храна, нннизобщо не ми харесва

Супер фен
    сладолед

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    любимото ми нещо са вафлите

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    хаха ем аз си обичам почти всичко, само и само да става за ядене всеки ми вика, че много съм ядяла и че не са виждали по-голямо прасенце от мене апък толкова трудно качвам килца.. не е истина..
    иначе любимите ми вкусотийки са палачинки с ягодово сладко или сметана, сладолед (ммм.. по-божествено нещо не съм вкусвала )
    от по-сериозните храни обожавам пица и панирани кашкавалени хапки
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    "Амкам" звучи като "Акам"- идеята е явно всички естествени човешки нужди да се произнасят почти еднакво,за да им е лесно на децата да ги запомнят...Аз така си го обяснявам
    Простотия n1: Идеята е човек с твойте ограничени възможности да може да ги запомни.
    Иначе никога не ми прави впечатление с каква помия се тъпча
    Простотия n2: Това че не ти прави впечатление с какво се тъпчеш отново говори за ограничените ти умствени възможности.
    всичката храна е еднаква
    Простотия n3: Това го оставям без коментар.

Мега фен Аватара на machoka
    пффф.. простаци

'А/м/кам' всичко, което ми се прииска. Не ме интересува дали е здравословно или не, единственото условие е да ми е вкусно. До сега ми няма нищо, повярвайте ми, не тежа повече от 70 кила, за сметка на това се тъпча като прасе и ми е хубаво /в смисъл с такова количество храна де, а не точно по тоя начин / , защото ми е вкусно, а обичам да се глезя на тая тематика.

Супер фен
    Далеч си от тъпченето като прасе, уверявам те. Това, че поемаш големи количества храна/според теб и за твоите килограми/ си е твой избор и няма много общо с теглото ти. Досега може и нищо да ти няма, но ще си говорим след 20г. и не, дотогава технологиите няма да са напреднали дотолкова, че да си сменяш органите.

Обичам най-много плодовете и зеленчуците,най-здравословната храна! Сега през лятото обичам диня,пъпеш,банани,ягоди,пра скови,салата от марули,салата с доматки и краставички.През зимата обичам портокали,мандарини,грайпф рути. Не съм голяма фенка на месото. Харесвам и ванилов сладолед.

П.П. Спрете да се заяждате!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Тиквички фор лайф!
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мммм пица и сладолед,спагетки,LAYS и какво ли още не. Ще взема пак да огладнея, а пък преди малко хапвах .
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    мммммм...обожавам палачинки с шоколад или със сладко от боровинки с айрян,обичам картофки с мн сиренце,скариди,пилешки хапки...... ми за друго не се сещам

Голям фен
    Пиле със сметана или топено сирене, зелена салата, риба на скара и чипс. От сладките неща харесвам само кремчета - крем карамел крем брюле или шоколадов.
    А този/тази, който каза, че "не било важно с какво се тъпчеш", мисля че нещо се бърка - не виждам смисъл от храненето ако не доставя удоволствие

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си