- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко време най-дълго сте нямали гадже
Колко време най-дълго сте нямали гадже. тоест не да ми кажете 14 години или нещо такова...ами след първото колко е найдългия период да сте били сами?!
4 meseca![]()
![]()
![]()
![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
amii tq pyrvata mi seriozna vryzka pikluchi predi sedmicainache predi tova 2 godini si nqmah,ama i ne izpitvah nujda ot gadje.
ами значи сериозно гадже....май от декември насам...а то беше месец насам и ако не смятам тва хдене за ходене значи 10 месеца вече![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
2 години но както спомена една мацка преди мен не съм испитвал нужда но това го отдавам на тогавашната ми малка възраст
а бе като се замисля и на мен към 2 месеца някъде...даже три![]()
3-4-5 meseca ,tva beshe predi 2 godini kato se razdelih s uj nai golqmata mi lubov
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Mi neznam tochno, sigurno kym 4-5 meseca ...
Аз съм била най-дълго без гадже точно 1 година и 1 месец. От декември 2004 до януари 2006. Леле майко![]()
Надявам се скоро да не се повтаря.![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
predi 6 godini kat s4upih 1 ogledalo o6te samo 1 godina ostavaПървоначално написано от Absconding
![]()
he.Mi vyprosa ima 2 strani. Seriozno gaje - mai nikoga (ako 1 mesec se broi..) . az ne moga dylgo vreme s edin i mi stava sku4no. ako stava vypros za po 1 ve4er ami ot okolo 2 sedmici![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
ами.. нямам гадже от ... средата на април значи... месец и малко![]()
но си ми е перфектно сега самичкааа![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми от 4 месеца нямам този "проблем"![]()
Иначе най-много съм била без гадже някъде около 2-3 месеца
ми тече...3тия месец...до кога ще продължи...няма си и представа...
ами сега като се замисля близо една година след парвия![]()
![]()
![]()
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Първото ми гадже си го хванах като бях на 13, после чак след една година си хванах второто. Но оттогава повече от 3 месеца без гадже не съм била.
Ми по няколко дни съм оставала без..не съм ги броила точно колко.