Първоначално написано от
Black_Witch
И аз така като тебе имах голямо доверие на приятелките си.Не ставаше въпрос за мъже-ама съм стигнала до извода,че от добрите приятели наистина трябва да се стои на страни.Виж,ти още си мъничка и има още много хляб да ядеш.Наистина логиката ти е много добра-по-добре заеби и тримата.А ако Галя отново се опита да ти попречи по някъв начин-най-добре стой далеч от нея,щото ще имаш само главоболия.А нали знаеш,че приятелството си е приятелсвто,ама сиренето е с пари?Заеби тия истории.Остави Радо да си бъде щастлив.Освен ако той не пожелае пак нещо с теб де.Тогава не би имало нищо лошо,стига да не се държиш като коза пак.Тоз Миро-еби го в гъза.Не им разваляй приятелството и не прави крачка ти да си виновна да се скараш със своята приятелка,независимо,че и тя ти е правила номера.Може да не е било умишлено.И аз съм си падала по чужди мъже...е не съм правила нищо,ама....
Ем тва е в общи линии.Наистина железни нерви ми трябваха докато го ти прочета поста.Ай със здраве и от кака си да знаеш - не гледай назад,щото един път погледнеш ли-връщането е много трудно.Тва от опит щот постоянно го правя.