.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

TZELUVKATA DOBRE AMI EZIKA!!! :)

zdraveite hora imam edin syvsem prost vypros iskam da vi popitam kogato se tzeluva6 s nqkoe mom4e i to zapo4ne da si myrda ezika na lqvo na dqsno kogato ste usta v usta ti trqbva li da pravi6 sy6toto dvijenie are otgovorete pls mnogo 6e sym vi blagodarna

ХАХАХАХАХАХАХа
    Естествено,че да!!!!!!
    Ти как си го представяш пича да се поти да си върти езика,а ти да стоиш като пръч без да мръднеш?
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    ХАХАХАХАХАХАХа
    Естествено,че да!!!!!!
    Ти как си го представяш пича да се поти да си върти езика,а ти да стоиш като пръч без да мръднеш?

=D> =D> =D> =D>

Град
    Po SveTa I U Nas
    Лелееее стига с тия теми за целувките бе майко ... Има поне 100 теми такива то излезна голяма философия

macka samo 6te ti kaja:ima edno edinstveno pravilo pri celuvkite i to e"KOLKOTO PO-MALKO MISLI6 ZA SAMATA CELUVKA,TOLKOVA PO-DOBRE SE POLUCHAVA"!!!vs 6te e nared za6toto vs idva ot samosebe si!!!
    uspeh

Фен
    Град
    Bulgaria

Re: TZELUVKATA DOBRE AMI EZIKA!!! :)

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite hora imam edin syvsem prost vypros iskam da vi popitam kogato se tzeluva6 s nqkoe mom4e i to zapo4ne da si myrda ezika na lqvo na dqsno kogato ste usta v usta ti trqbva li da pravi6 sy6toto dvijenie are otgovorete pls mnogo 6e sym vi blagodarna
    Лелее
    Ти момиче да не падаш от някоя друга планета
    Мамо......

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    абе хора вие дебили ли сте или на такива се праите????????? мое ли да има такъв идиот дето да не снае как да се целува ц ц ц ц ц ц аре моляви се бе вие сте на по 15 - 16 години а имам 4уството 4е сте на 3
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Цитирай Първоначално написано от sedric
    абе хора вие дебили ли сте или на такива се праите????????? мое ли да има такъв идиот дето да не снае как да се целува ц ц ц ц ц ц аре моляви се бе вие сте на по 15 - 16 години а имам 4уството 4е сте на 3
    Момичето се притеснява , кво толку . Не говори така щото 99% съм сигурен че и ти си се притеснявал

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Цитирай Първоначално написано от da40
    Момичето се притеснява , кво толку . Не говори така щото 99% съм сигурен че и ти си се притеснявал
    даааааа когато бях.................5 клас!!!!!!!!!!! ай майкоооооо ама то па е некфо кой знае колко сложно да!!!!!! ама то ни6то и никакФа философия ................
    WE LOVE DRUM'N'BASS

даааааа когато бях.................5 клас!!!!!!!!!!! ай майкоооооо ама то па е некфо кой знае колко сложно да!!!!!! ама то ни6то и никакФа философия ................
    Еми ти тогава тя сега . Може и тя да е в 5-ти клас - сега. Ся верно че темите са 10000 . ИДВА ОТ САМОСЕБЕСИ . НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ТЕОРИЯ ПЪРВО НА ЛЯВО ПОСЛЕ НА ДЯСНО ПОСЛЕ ПО ЧАСОВНИКОВАТА . КАКТО ТИ ДОЙДЕ . КОЛКОТО ПО-МАЛКО СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ ЗА ЦЕЛУВКАТА ТОЛКОВА ПО-ДОБРА ЩЕ СТАНЕ КЪСМЕТ

П.П. Не е сложно а и да оплескаш , ако той е свестен ще разбере

Миличка,стой и не прави нищо,това е моят съвет!До 2 дни НАЙ-МНОГО момчето ще те зареже и така ще става с всяко момче,което си хванеш!!!
    Естествено,че и ти трябва да действаш иначе няма изкушение нито за него,нито за теб
    Аз мога сама да се пазя от враговете си, бог да ме пази от приятелите ми!

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    Еми ти тогава тя сега . Може и тя да е в 5-ти клас - сега. Ся верно че темите са 10000 . ИДВА ОТ САМОСЕБЕСИ . НЯМА ОПРЕДЕЛЕНА ТЕОРИЯ ПЪЕВО НА ЛЯВО ПОСЛЕ НА ДЯСНО ПОСЛЕ ПО ЧАСОВНИКОВАТА . КАКТО ТИ ДОЙДЕ . КОЛКОТО ПО-МАЛКО СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ ЗА ЦЕЛУВКАТА ТОЛКОВА ПО-ДОБРА ЩЕ СТАНЕ КЪСМЕТ

П.П. Не е сложно а и да оплескаш , ако той е свестен ще разбере
    дАМЗ дамЗ дАмЗ !!!!!!!!!!!!!!!!!1111
    WE LOVE DRUM'N'BASS

Re: TZELUVKATA DOBRE AMI EZIKA!!! :)

Цитирай Първоначално написано от Tyson
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Лелее
    Ти момиче да не падаш от някоя друга планета
    Мамо......
    Е какво толкова го нападате момичето! Е, си идва от само себе си де.

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Трябва разбирасе..чувала съм много коментари т момчета за други момичета , че неможели да се целуват .... и това неможене било , защото не си мърдали езика и само стояли като небрано лозе били... такива работи

Abe madam, kak moje da zadava6 takiva vuprosi.Est 4e trqbav da si murda6 ezika ama ko tolko 6e se osuznae6, nqkoi den
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Е айде стига сте нападили момичето де нали затова се казва теенпроблем за да споделяме проблемите си тук и който може да помага и колкото и теми за целувката да има като няма какво да кажете не пишете които има нещо за казване по въпроса да казва а които има само намерния да се заяжда да не пише по добре!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

а бе момиче....няя си вадиш езика!!! Глъутник го ако можеш даже

Фен
    Град
    sofia
    абе хора...в тоя форум си има търса4ка и няма да е зле да я ползвате от време на време има 1000000000 такива теми пък всъ6ност във вси4ки пи6е едно и съ6то 4е: "няма правила" "да не му мисли6" "секи има 1 път" и сякви от сорта порови се малко като толкова си се притеснила!
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

хааххахаххаххахахахахахах ахахахахаххааххахахахахах ахахаххаахахахахахахахахх ахаахахахахаххаахахахахах ахахаххахахахахахахахахах хахахахахахахаххахахахахх ахахахахахахааххахахахаха хаахахах от години не съм се смяла така и с такива сълзи хахааха мн ясно ве хахахахахахахах то иначе ко ти седиш и той си върти езика ахахахахахахахахахахахаха хахахаххахахахахахахахаха хахаххахахахаахахахаххаха хахахахахаххаха
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

момичето незнае кво толкова
    ми варти6 си и ти там езика няма да
    стоиш като пън де каквото прави той това
    прави и ти и няма да мислиш за нея и си4ко ще е ОК

Ти недей да мислиш много за езика и въртенето и т.н.Наслади се на момента-трябва да изпиташ удоволствие,а не притеснение относно целувката!Техниката на целувката,въртенето на езичетата си идва от само себе си-като танц,който не можеш да изтанцуваш ако стоиш като дърво.(Ама и аз съм една...по-шантаво определение не можах да измисля )

Мега фен
    Езикът и устните са главни участници в целувката. Ако целувката е по-страстна, езикът трябва да се мърда. Ако някой не си мърда езика, просто ще му го отрежа!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си