.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не може с друга?!

Мислите ли, че е възможно ако един мъж обича, да не може да спи с други? В смисъл да пробва да бъде с друга....и да не става както трябва? Щото бившия ми приятел ми каза нещо подобно и още се чудя...?
    Най-добрата защита - усмивката!

Зависи от човека.Аз лично познавам мъж,който е адски влюбен и смята,че девойката му е душа близнак и не знам си още кво,а постоянно кръшка...
    Други пък дори без да са влюбени,а просто от уважение не изневеряват.Те са ми любимите
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Повече от фен
    Град
    София

Re: Не може с друга?!

Цитирай Първоначално написано от frozen
    Мислите ли, че е възможно ако един мъж обича, да не може да спи с други? В смисъл да пробва да бъде с друга....и да не става както трябва? Щото бившия ми приятел ми каза нещо подобно и още се чудя...?
    Аз съм така зарязан ама още не съм пробвал да правя секс с друга .. мн обичах бившата си пряителка .. и още я обичам ... четох някъде че някои мъже го приемат много сериозно и след това дълго време не могат да се представят добре в леглото .. дано не съм от тях .. доколкото се познавам няма да съм от тях ама все пак
    Jedem das Seine!

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Аз съм така зарязан ама още не съм пробвал да правя секс с друга .. мн обичах бившата си пряителка .. и още я обичам ... четох някъде че някои мъже го приемат много сериозно и след това дълго време не могат да се представят добре в леглото .. дано не съм от тях .. доколкото се познавам няма да съм от тях ама все пак
    Има и друг вариянт.С помощта на друго момиче,да забравиш твоята.Знам,че в момента не мислиш така,но рано или късно ще ти се наложи да свикнеш с мисълта,че нея вече я няма до теб.Колкото по-бързо,толкова по-добре...не изпускай ценни моменти от живота си.Горе главата,отпусни се.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Мега фен Аватара на machoka
    Възможно е.. да обичаш някоя много много и да искаш да споделиш цялото време на света с нея, да държиш на нея, да правиш всичко за нея и въпреки всичко да потърсиш задоволяване на сексуален нагон при друга - вече въпрос на морал дали ще е в публичен дом или с най-добрата приятелка - чист, неангажиращ секс.

Друг е въпроса, че трябва да си голямо животно да го направиш, но въпреки всичко е възможно и 'нормално' от абстрактна гледна точка.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Възможно е.. да обичаш някоя много много и да искаш да споделиш цялото време на света с нея, да държиш на нея, да правиш всичко за нея и въпреки всичко да потърсиш задоволяване на сексуален нагон при друга - вече въпрос на морал дали ще е в публичен дом или с най-добрата приятелка - чист, неангажиращ секс.

Друг е въпроса, че трябва да си голямо животно да го направиш, но въпреки всичко е възможно и 'нормално' от абстрактна гледна точка.
    Е*и я тая абстрактност!!! Бъди Човек(с главна буква),не животно

Повече от фен
    Град
    София
    Благодаря ти за съвета .. просто вече не вярвам във възможностите си да накарам една жена да ме желае .. .. което е тъпо, а и доколкото се виждам в огледалото - НЕ Е ТАКА !!!! Просто ще ми трябва или мн бързо секс или много дълго да почакам
    Jedem das Seine!

Супер фен

Мислите ли, че е възможно ако един мъж обича, да не може да спи с други?
    Невъзможно е да не може/ако не е импотентен... /, но е възможно да не го иска и да не се случва...

Guest

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Невъзможно е да не може/ако не е импотентен... /, но е възможно да не го иска и да не се случва...
    Това "да не го иска" трябва да се разбира като че въобще не си ляга с други, защото не иска, или - ляга си с друга, но се получава засечка? За второто питах..

Повече от фен
    Град
    София

Това също може да бъде причина за импотентност .. не е за шеги това .. съвсем сериозно ...
    Jedem das Seine!

Супер фен

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Това "да не го иска" трябва да се разбира като че въобще не си ляга с други, защото не иска, или - ляга си с друга, но се получава засечка? За второто питах..
    Ами казах ти..."Невъзможно е да не може"...сиреч ако си ляга с други в 99% от случаите засечки няма да има...Самият факт че си ляга с други говори, че в момента го иска. А точно тези функции на тялото колкото и да казват, че е на психическа основа не е вярно...
    Малее кви простотии пиша...
    Ае накратко ако си ляга с друга, това че те обича няма никак да му попречи.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    skoro bqh chel che ima takava "bolest" pri mujete.sreshta se pri 1/10 ot mujete i se izrazqva v tova che fizicheski ne mogat da izneverqt.s chujda jena nastupvali nqkakvi hormonalni promeni v mozuka,koito vodeli do "vremenna impotentnost".s chujda jena prosto ne mojel da go vdiga.ne znam do kolko e istina tova,bili izsledvaniq na ruski ucheni...

Ох, зависи си от самия човек (в случая - от мъжа).

Как може да задавате такива въпроси и да чакате общовалидни мнения?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Carlos
    skoro bqh chel che ima takava "bolest" pri mujete.sreshta se pri 1/10 ot mujete i se izrazqva v tova che fizicheski ne mogat da izneverqt.s chujda jena nastupvali nqkakvi hormonalni promeni v mozuka,koito vodeli do "vremenna impotentnost".s chujda jena prosto ne mojel da go vdiga.ne znam do kolko e istina tova,bili izsledvaniq na ruski ucheni...
    По-скоро 1 на 100, 1000... Теоретично е възможно, но подобна статистика е почни невъзможно да се направи, познайте защо.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Възможно е!

Имам един познат, който е на доста над тийн годините и миналата година се влюби в една девойка, оказа се несподелено. Той месеци на ред не можеше да погледне друга жена, обясняваше ми как въобще не може да си помисли дори за секс с друга. Все пак успя да премине тази стена. В момента (година след влюбването) казва, че малко по малко започва да му утихва любовта към нея.

Това е някакъв единичен случай, с който все пак се доказва, че не е Невъзможно, но при колко е от мъжете е така....

E nqkoi taka se uspokoqvat(a pak i ako momi4eto gi e zarqzalo.... )
    Ama vse pak vsi4ki sa razli4ni

Mi vapros na 4uvstva e a i na navici :P
    Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !

Голям фен
    Съмнявам се, поне при една доста голяма част от мъжете. Но от друга страна, когато получаваш всичко от 1 човек нямаш потребност дори да флиртуваш. Предполагам че има доста ''предани" , достатъчно влюбени мъже, които не могат да спят с друга просто, защото чувствата им са така обсебени ,че не забелязват другите в качеството им на сексуален обект.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Разбира се, че възможно. Както винаги съм казвал, сексуалното привличане е нещо съвсем различно от любовта
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Az mislq,che ne e koi znae kakfo ako ste razdeleni dulgo vr(primerno toi otide da uchi v dr grad i se vijdate 4-5puti mesechno) da pravo SEX s dr...Rasbira se shte mi stane malko kofti,no nqma da go vinq i t.n. zashtoto znam che me obicha ili ako ne me obicha,to shte mi go kaje i shte skusame..
    Prosto 1mesec bes SEX pri polojenie che si go pravil 1godina fseki den...Gadno e!
    \/
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Аз ако обичам някое момиче в никакъв случай немога да бъда с друга защото ще и е адски гадно да я целувам и в сащия момент да си мисля за другата мисля, че и той е така

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си