- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- KAK STANA TAKA 4E HLUTNAH DO U6I
NE ZNAM KAK STTANA NO NAISTINA MN HLETNAH PO EDNO MOMI4E KOETO E DOSTA PO GOLQMO OT MEN A I V MOMENTA SI IMA PRIQTEL.NE ZNAM KAK DA POSTEPQ NO NQMA DA SE OTKAGA OT NEQ...
Ако ти дава некви надежди и виждаш че имаш шансове-опитай се !Ама така да си праиш илюзии,почти да не я познаваш,да знаеш че си обича приятеля,че са щастливи заедно и да искаш да разрушиш това щастие...не мисля че си струва![]()
Тя колко по-голяма е?И на колко горе долу сте и двамата?
Не мисля,че ще ти обърне внимание след като си някъф малчо,пък и си има приятел... и все пак пич,любовта няма границиАйде успех:Pp~
Just be you and have fun![]()
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
NE ZNAM KVO DA MISLQ NO S NEINIQ PRIQTEL MN SE KARAT DO KOLKOTO ZNAM NO PROSTO MOITE 4UVSTVA NE MOGAT DA SE IZPARQT A I AZDO KOLKOTO SMQTAM IMAM NEKVI 6ANSOVE
Колко по голяма е от тебе ?
Не зная каква ви е разликата но едно брато на 17 години е ходи с едно момиче на 26 и си мисля, че онази яко го върти....
Така че внимавай !![]()
Еми ти си знае6 наи-добре 6том смята6 4е има6 6ансове зна4и може не6то да стане.КЪСМЕТ![]()
И аз като бях 6-ти клас и се бях влюбил в едно момиче от 7-ми клас и тя си имаше приятел , поняка и тя ме пооглеждаше . Но тя кандидатства и повече не съм я виждал![]()
Любовта няма граници пич .
Отново съм съгласен с теб.Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
И аз съм съгласен!Първоначално написано от p4elata_brumze
Ама Много!
Ама МНОГО МНОГО!
Ъмм... Важно е хората да знаят че сме съгласни...
има едно копче над "шифта" казва се "капс лок" натисни го веднъж преди да почнеш да пишеш така че да изгасне лампичката в горната дясна част на клавиатурата
Първоначално написано от mr_killer
Човече колко си голям и тя колко е?!
e na4i az sem na 17 na e na 20-21 razlikata ne e koi znae kolko golqma
e na4i az sem na 17 na e na 20-21 razlikata ne e koi znae kolko golqma
пробвай от опит глава не боли...е най-много да те заболят ребрата малко, но да не ти пука![]()
Първоначално написано от mr_killer
Е, така кажи!Не е толкова голяма разликата ПРОБВАЙ!!!
PI4ove i macki zdr kak ste OT OTDAVNA NE SEM PISAL no ne6tata s oita macka moge DA PpoTREgnat az vse o6te se boRQ za NEq![]()
![]()
![]()
![]()
Probvai ..ni6to ne gubi6..ama ne si davai nadejdi 4e nakraq da ne stane fal :P ai uspeh![]()
![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Отрежи си ръката. Ако и тогава не стане... еми, съжалявам!
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.