- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелски секс
няколко жени над 35-40 от моята работа ми казаха НИКОГА ДА НЕ СЕ ОТКАЗВА защото после ще ти се иска но няма да те желаят!
Помислете върху това!
E nie ne iskame da bydat sashtite...nie veche sme skysali...btw az sam go pravila s chovek koito veche ne mi e gadje...ei taka po priatelski..samo za sporta..i sam ZAПървоначално написано от Вътьо
![]()
Първоначално написано от GHz
![]()
е не това изби рибата. Иначе по темата твърдо ЗА тея неща приятелски секкс секс по комшииски и тн хората са си го казали че е най-сладко. А проблемите там с приятелството зависят исцяла от отношението на хората към секса ако го приемате много навътре за голяма работа проблеми ще има и само като се говори за него. Ако се приема обаче по предназначение на замисъла а иначе забавление и удоволствие и двамата сте наясно какъв е проблема. Практикувал съм го практикувам го в момента и смятам още дълго време да го правя. Още съм си приятел с момичетата с който съм го правил отношенията не са ни се променили кои знае колко много. Така че смея да твъдя ПРОБЛЕМ ИМА САМО ВЪВ ВАШИТЕ ГЛАВИ
kat zagori6 qko nema6 izbor prai6 s koi moje6 ..
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
dobre kazano CaSsPeR :P...
За![]()
ЗА !![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Gledaite sega, ne che e losho, no az naprimer si misleh, che s udovolstvie bih zasqkla bivshiq na nqkoi kupon i bih spala s nego, no v posledstvie razbrah, che sum oshte mnogo vliubena v nego i sega ne sex, mi nishto ne mi se pravi. Problemut e, che ediniqt vinagi ostava dosta hlutnal i e gotov da se poddade i ako drugiqt samo izpolza se polcuhava gadno. Zatova varianta-- toi se durji ujasno s men--veroqtno ima svoq smisul. No razberete dali chovekut sreshtu vas iska da vi narani ili go pravi, zashtoto e naranen. Sus sexut e sushtoto--dali iska da spi s vas, zashtoto oshte vi obicha ili za sporta.
P.S.Kato vidqh temata na anketata pomislih, che stava duma za sex m/u priqteli..primerno takiva det sa fr ot godini i reshavat da se probvat. Za tva veche sum protiv- samo moje da precaka otnosheniqta, da ne govorim ako se svurshi v trezvo sustoqnie..
Zashto da ne,ako i dvamata iskat samo sex
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
Tvurdo protiv. Kakvoto e bilo, bilo.Vrushtane nazad nqma. A i takiva otnosheniq az gi priemam kato obida i za momcheto i za momicheto.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Za![]()
protiv!!! kuv e smisula... trqq vloji6 malko 4uvstva v taq raota e..... ;]
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
Що бе не е лошо, веднъж се наложи, тъй като и двамата бяхме пияни ( с един приятел), а гаджето му го правеше с мойто гадже в другата стая, навръх Нова Година кеф!
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
И аз съм ЗА!
Винаги за то какво ти обвързване няма такива работи.