.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: фитнесс

Фен
    Град
    Bulgaria
    Хах.. не мога да си дам сам преценка дали съм смешен или не съм, но щом казваш така да е...
    Я дай ми линк в ББтеам каде може да се качват снимки да си кача една няма проблеми
    Не съм дигал от 1 година точно, само от бокс си поддържам тялото дай да сложа една снимка да видим колко съм смешен
    Па под моята, ако и ти сложиш една твоя...

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    Цитирай Първоначално написано от Tyson
    Хах.. не мога да си дам сам преценка дали съм смешен или не съм, но щом казваш така да е...
    Я дай ми линк в ББтеам каде може да се качват снимки да си кача една няма проблеми
    Не съм дигал от 1 година точно, само от бокс си поддържам тялото дай да сложа една снимка да видим колко съм смешен
    Па под моята, ако и ти сложиш една твоя...
    пак не четеш! казах да пуснеш тема с твоите "напътствия" за тренировки и хранене

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Фен
    Град
    Bulgaria
    Грешката е моя sorry
    Ма помислих, че на мене казваш, че съм смешен на вид няма проблем да сложа една снимка да се види колко съм смешен

Guest
    mesto da se praite na razbira4e flezte tuka http://forum.tialoto.bg/

Guest
    neznam ama vsi4ki izkazvat mneenie a samo na dvama e svqsno. kav kreatin be ti 6a6av li si kreatin se vzima v po naprednal stadii a geinarat sled 2 meseca oporiti trenirovki. kat ne trenirate kvo prikazvate be. negov priqtel bil vzimal kreatin.az sum na 18 i treniram ot 15 godi6en i o6te ne sam vzimal kreatin.vzimam samo geinar i na Nutrim Hi Fit. nqma kvo da mi prikazvate. pak za izkazvaneto 4e tvoi priqtel bil na 15 vzimal kreatine i vdigal 85 ot lejanka, ne e vajno kolko vdiga a da go pravi pravilno i s udovolstvie. 100% si vzemi programata ot onq link deto e pusnat.toq sait e mnogo dobur 6te ti dade dobur start.a sled 2 meseca kato vzeme6 gainar govori s fitness trenior. taka mislq az ina4e ima dvama 4oveka deto sa dali dobur savet. pak kolkoto do zabranenite bulama4i deto samo 6te te naduqt i 6te ti razvalqt droba moat savet e NEDEI GI VZIMA.
    taka mislq az.

Фен
    Град
    BURGAS

HA

QJ I SPI ISI TRENIRAI S PO GOLEMI KILOGRAMI I QJ I SPI6 TOVA E TAINATA
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Тренирай редовно и има една добавка,която се пие сутрин и вечер и се разбърква нещо като шейк с аромат на банан,ама не знам как се казва!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Фен
    Град
    BURGAS

HA

ILI MOJE6 DASI NAPRAVI6 FITNESS V VAAS S LEKI GIRI4KI
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Да,може би десет килограма!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Град
    Черният замък на нощта
    Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Тренирай редовно и има една добавка,която се пие сутрин и вечер и се разбърква нещо като шейк с аромат на банан,ама не знам как се казва!
    Вероятно говориш за протеините на Biogame (Supermass 2000)
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Град
    Черният замък на нощта
    Цитирай Първоначално написано от Hail Mary
    Еми от каде да го купиш не мога да ти кажа щото незнам иначе струва 15 кинта 100 грама има и за 32 кинта 160 грама ама 2рия е мноо по качествен на мусаши първите 4 дни се зима по 20 грама нема значение кога го пиеш можеш да го пиеш на 2 пати по 10 гр или 4 пати от 5 или от един пат иначе след тфа по 10 гр на ден.
    Креатина на Biogame се взема по 5 грама на ден(за спортисти с тегло 75-80 кг.) .. първата седмица се започва с така наречения "зареждащ период", в който се взема по 10 гр. 1-2 пъти дневно.А, колкото до Мусаши-то .. за 32 лв. едва ли ще си вземеш 160 гр. освен ако не е нещо фалшиво .. повярвай ми .. качественото, оригинално Мусаши е мн по-скъпо .. върви в Габрово да провериш колко е, във фирмения магазин на Мусаши, но ефекта е поразителен .. само за месец ще станеш "говедо" .. след това естествено трябва да го попиеш още поне два месеца, за да не изгубиш маса ..

ПП: От креатина на Biogame не очаквайте големи резултати .. или за да ги постигнете, трябва да превишавате дозите, както каза Hail Mary по 15-тина грама някъде ..
    Надявам се че съм бил полезен .. благодаря за отделеното време и внимание
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Супер фен
    Протеин на biogame не се пие, защото е боклук, както и всички останали български добавки. И това не го казвам просто ей тъй.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от _FroZeN_TeaRs_
    оригинално Мусаши е мн по-скъпо .. върви в Габрово да провериш колко е, във фирмения магазин на Мусаши, но ефекта е поразителен .. само за месец ще станеш "говедо" .. след това естествено трябва да го попиеш още поне два месеца, за да не изгубиш маса ..
    Пхахахахахахахахахахахах, не мога да спра да се смея. Мусаши е най-големия шит на света. То е за бумаци, дето не си знаят парите. Трябва си леееко тъп за да пиеш Мусаши. Съвсем леко.
    Само за месец ставаш говедо ---- нов смях в залата. КАКВОТО и да вземеш на света за 1 месец НИКОГА не можеш да станеш говедо.
    Цитирай Първоначално написано от _FroZen_TeaRs_
    както каза Hail Mary по 15-тина грама някъде ..
    Надявам се че съм бил полезен ..
    Бате, що се обаждаш, като нищо не разбираш??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си