.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Guest
    1.Крия пищова под чина като го пъхам между желязото и дъската.
    2.Лепя си пищова на 1ия от крачолите на късите панталони и като преписвам обръщам крачола.
    3.Ако имам време и подръчни матеряли си правя джоб от 1 лист от тетрадка и го залепям точно от долната страна на дъската на чина.
    4.Пиша на облегалаката на чина/стола пред мен.
    5.Най-тривиалния - слагам си пищова м/у краката.
    6.Питам съседа
    7.Пиша с вече свършил химикал в/у 1 лист и след това на светлината гледам следите от натискането.
    8.Пращат ми SMS
    Тва е общо взето.

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз пък да ви се оплача хич не мога да преписвам. Сигурно ще се пробвам някога и ще ме хванат...въобще съм трагичен случай. Ако се отдаде възможност преписвам с приятелката ми, но тя върши основното...
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Фен
    Град
    sofia
    зависи от госпожата при която правя класното 4есно казано по бел си жадя листите и ги преписвам без никои ни6то да ми каже ина4е мн хубаво се полу4ава като се запи6е6 на звукозапис и да си го пусне6 с хандфрее така никои няма да се сети така 4е вси4ко зависи дали има6 време да прави6 пи6тови или не ти се занимава
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Фен
    Град
    Bulgaria
    На класното преписах като преснимах от ръководството за 10 клас темите на 50%.. и така става малко лисчето и мога да си го крия с ръката като минава госпожата....
    Но най важно е да не се вадят пищолите в началото на часа, защото госпожата дойде и ме провери мене, знае си ме

Но преписахме \/

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    we trqbva da znae6 kak da prepisva6 i da ne te hvanat :P

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Е в нащо даскало може се преписва само при определени учители ... за жалост. При повечето направо си вадя тетрадката под чина или в/у него и си преписвам др път на тел-а ама общо взето не се нуждая мн мн

Повече от фен
    Nai 4esto sum si slagala pi6tova pod lista,no vednuj si slojih 1 list4e v lastika za kosa.Pisala sum si po 4inovete su6to dosta puti.Vadila sum si u4ebnika i u4ednata tetradka po vreme na kontrolno i tupata gospoja ne zabeliaza.Awe ima si na4ini

hubava jena
    Guest

..............

az si obli4am nqkva pola s tanak 4oropoga6nik i si pi6a na lis4e kvot trqbva slagam go pod 4oropoga6nika i gledam.

be napravo vadi6 u4ebnika vurhu 4ina.xaxaxaxa.bazik nee mnogo razumno ama pri nekoi kioravi stava ina4e moje kat mene po nekoi put si pravq na edin bql karton pi6a si4ko i ziam kabar4e.zabojdam pod 4ina i kat pristupi gadniq daskal go pribiram navutre kat sa mahne go drupvam dosta e lesno.Moje i s telefona kakt kazvat drugite .As sam probval vednuj ma na tela mu padna bateriqta i nemojah da prepi6a

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    1. Лист в ръката, навит на хармоника.Изкарал съм всичките си оценки по Биология, Химия, История и География в 7-ми клас.Естествено завърших само със 6-тици.
    2. Листче с инфо под истинския лист.
    3. По литература действа.Записвам си на мп3-ката темите по литература, които ще се паднат.Последния път записах 4 от възможни 6.След тва прекарвам слушалката през ръкава на блузата, и си подпирам главата на ръката.Слушалката е в ръкава, извита към ухото ми.Хем съм диктувал тихо, хем заглъхва от ръкава и от ръката ми...
    4. Тетрадката на краката
    5. Написано на чина
    6. В косата на момичето пред мене - нереално е тва

nigga ti si golqm veselqk ima6 gotini idei

Хаха супер сте бе хора. Страшна мафия сме аз имам няколко идеи:
    принтираш на шрифт 6 и става таман, слагаш си го в ракава или в шепата и си даржиш на юмрук пищова и пишеш като си го отваряш леко или може в ракава на някой блуза с такива широки ракави
    може пищова да се сложи в такав от тези прозрачните химикали дето са с капачки някой. Навиваш го и го пахаш като свитак в химикала и направо "барабана на пищова" става , ако е принтиран супер - повече инфо ще има
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

отварям учебника или тетрадката на масата и преписвам
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Мега фен Аватара на koalka
    Еми по литература последния път между редовете на самата литература си написах темата .По математика, ако имам задачите на чина ги пиша, а иначе по биология от учебника.По история-от тетрадката.

Хм интересна тема
    Аз обикновено си написвам на някакво листче с мн дребен шрифт и така.Или си го слагам в китката на ръката или някаде на ръката или под ръкава на якето ми.То зависи по какво трябва да преписвам де.При някой госпожи е мн трудно, но получава се. Също с тетрадката си я слагам да чина отгоре затворена разбира се, и по време на контролното я отварям, като пред мен сяда някой с широк гръб и не се виждам.На чина пиша с молив, ама това мн рядко.А сетих се още нешо пиша си пак нешата на един лист и хващам чина, а под ръката ми е листа и така само го издърпжам напред, а ако нещо госпожата се осъмни минава и вижда, че няма от къде да преписжам а все едно си държа листа с показалеца. Цаката е да не се претесняваш, че ще те хванат.А да си спокоен все едно всичко си знаеш и няма проблеми.Защото физиономията много издава.

Вижте, Моля!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си