.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Kogato nqkoi umre

Guest

Kogato nqkoi umre

Mnogo mi e tejko...blizak na koi priqtel po4ina, a az neznam kakvo da mu kaja. Govorihme po telefona, no i dvamata mal4ahme i plakahme Molq vi, kajete mi kakvo kazvate na priqtel, kogato nqkoi negov blizak e po4inal?

Guest
    ne e nujno da kazva6 ni6to specialno.prosto budi s nego i mu pomagai da preudolee mukata si.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ne e nujno da kazva6 ni6to specialno.prosto budi s nego i mu pomagai da preudolee mukata si.
    f*ck off!

Можеш да му кажеш, че живота продължава и трябва да сем силни защото ще ни се случват още по гадни неща, нужно е да е силен и да знае че има човек като теб до него и винаги може да разчита на теб , просто слушай сърцето си

Цитирай Първоначално написано от benitka^
    Можеш да му кажеш, че живота продължава и трябва да сем силни защото ще ни се случват още по гадни неща, нужно е да е силен и да знае че има човек като теб до него и винаги може да разчита на теб , просто слушай сърцето си
    И не само това, бъди до него и не го оставяй, точно в този момент той има нужда от приятелско рамо, от приятел, който да му каже, че живота продължава...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    в такива моменти думите са излишни, просто бъди до него

даже примерно аз се дразня, когато не ми е на кеф и някои започне да ми развива теории за живота и да ми обяснява разни глупости или пък да ме съжалява
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

prosto badi do nego...horata sa kazali "priqtel v nejda se poznava"
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си