1.Ми казвам че ми се ходи до тоалетната и каквото не знам го запомням за 2 мин. от пищов който съм си сложила в някой джоб,връщам се и веднага пиша това което съм прочела докато не съм го забравила.
2.По литература най-вече,когато имаме да пишем съчинение на един лист си пиша цялото съчинение(ако знам темата де) обаче го пиша с тия моливи дето са с графит ОБАЧЕ не слагам в молива графит.Пиша само с върха на молива и то така се издълбава на листа и като погледнеш под определен ъгъл се вижда всичко.Госпожата минава,разписва се на белия ми лист на който тя не вижда нищо и аз на същия този лист преписвам издълбаното отдолу.Тва ме е спасявало доста пъти \/ \/
3.Слагам си пищов в джобовете на блузата и без дори да ходя до тоалетна преписвам
4.Слагам си на стола един лист на който съм си написала всичко,сядам си и от време на време се измествам леко за да прочета това което ме интересува.
5.Залепвам си на ръката листче с доста информация,от време на време си вдигам ръкава на блузата(ама под чина така че да не се види пищова много ясно) и ако госпожата ме пита какво правя веднага си дърпам ръкава и как ще се усети че имам пищов
6.Направо от учебника-слагам го под чина,уж се протягам,измествам се назад и почвам да си търся това което ми трябва.
6.Царския пищов-и това е вариант
7.На чина си написвам основни неша и когато госпожата минава покрай мен закривам всичко с листа или с ръкав
.....ся не се сещам друго,но има стотици начини да преписваш успешно.Въпрос на майсторлък си е защоото има някои хора които АБСОЛЮТНО всеки път ги хващат!