- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е кажете....
Ми аз имам малък проблем на 16 години съм даже почти 17 пък момичето което харесвам е на 13... 3 години даже малко повече е по малко от мене и нз какво ще стане![]()
Аз я харесвам, почти сигорен съм че и тя мене, но мисля че възраста пречи![]()
Я кажете си и вашите мнения по въпроса, ако обичате![]()
Ми..като за начало е важно длаи възрастта пречи на вашите взаимотношения!Не се влияйте от хорски мнения,защото те останалите винаги са настроение озлобено към каквато и да е била социална,възрастова или културна разлика.Според мен би пречило,ако да кажем нямате общи теми за разговор.Ама незнам,просто не ми се вярва да се получи нещо сериозно със момиче,което е 6-7 клас.Мисля,че трябва да порастне малко,да научи малко повече за живота ,за чувствата ,за отношенията между хората...Ако искаш опитайте,но..все пак мисля е би имал добра връзка с момиче на твоята възраст.И все пак зависи си от момичето.Успех![]()
Да и аз мисля така... иначе не изглежда на вид като за възрастта си...
Защо мислиш, че възрастта ти е пречка в случая? Тя как те възприема? Как се държи с теб?Първоначално написано от Tyson
![]()
![]()
![]()
аа добре бе, как да се държи \/ всичко си е Ок ма не знам......
Пич зависи само дали имате нещо общо . Имате ли общи теми за разговор общи приятели и познати , такива неща . Тва колко е възраста няма значение . Тва че някви тапаци викат ПЕДОФИЛ и разни неща да не ти дреме - Ти им кажи че се чустваш щастлив и не ти дреме какво казват те .
КАТО Я ХАРЕСВАШ - ДЕЙСТВАЙ
Razlikata ne e nikak golqma, prosto trqbva da vnimavash kak se darjish s neq , malko ili mnogo tq si e dete ...
Това е добра разлика!Какво му мислиш действай!
аз съм на същото мнение.Първоначално написано от aMf1
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ами разликата в годините не е голяма в случая...друг е въпроса тя до каква степен е съзряла-психически.....и дали е готова за нещо сериозно...защото тя може да е момиче което да е развито по акъл колкото някоя с години по-голяма от нея,но може и да е някое лигаво детенце...дето още си играе с куклоитеЗависи......но аз мисля че няма да съжаляваш ако пробваш
От опит глава не боли
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
da ne vi puka kato se haresvate nqmat znachenie godinite
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
pich neshto si sgreshil foruma....zakvo mislish che vuzrasta e malka....eto i az naprimer sam na 16 ama sam xodil s putki po na 12-13....ko ti puka da ima ebane samo....
Според мен 3години не са чак толкова много..Ако още не си и признал,давай и дано успееш!А другите хора какво мислят за това?
Успех!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Възраста няма никакво значение!Имам приятелка която ходи с момче което е с 6 години по голямо от нея и вразката им е много стабилна!Важно е хората да се обичат другото няма значение!Жазраст ае само подробност!!
Не аз бях на 13 и полувина(14 даже),а той на 20!
НЕ е проблем разликата ви в годините.Ми кво 3 години разлика това не е много.Ако тя изпитва същите чувства към тебе действай и разказжи после кво е станало![]()
Абе ще е мислим каква ще е![]()
aweee bateee tq e o6te detenemam ni6tty protif amaaa prosto razbiraniqta fi mnoo 6e se razminafat koeto e shit
amaaa tfa e samo moe mnenie \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
педофил![]()
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
emi porpincip 3 godini ne e mng,ama de da znam ako smqta6 4e ne e dostatu4no zrqla ne pravi ni6to,6toto az sega kato se zmislq sum imala dosta po-razli4ni predstavi na 13 za vs!![]()
ей пич,ти энаеш,че эа любовта граници няма эатова не се притеснявай иэобщо.но все пак тя е още леко мъничка и внимавай как и говориш,как се държиш и гледай да не я нараняваш.эащото на таэи въэраст тя си е малко или мн едно малко чувствително момиче :P
няма любов
Мисля , че ако се харесвате възрастта нямя да пречи...пък и разликата не много голяма ... Действай , няма какво да чакаш![]()
ми нашите преди развода(то и сега са си на същите год. ама карай) имаха 7 год. разлика та на вас ко ви пречи някави 3-4 год.