.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Фен
    Град
    Bulgaria

Проблем ли е кажете....

Ми аз имам малък проблем на 16 години съм даже почти 17 пък момичето което харесвам е на 13... 3 години даже малко повече е по малко от мене и нз какво ще стане
    Аз я харесвам, почти сигорен съм че и тя мене, но мисля че възраста пречи
    Я кажете си и вашите мнения по въпроса, ако обичате

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми..като за начало е важно длаи възрастта пречи на вашите взаимотношения!Не се влияйте от хорски мнения,защото те останалите винаги са настроение озлобено към каквато и да е била социална,възрастова или културна разлика.Според мен би пречило,ако да кажем нямате общи теми за разговор.Ама незнам,просто не ми се вярва да се получи нещо сериозно със момиче,което е 6-7 клас.Мисля,че трябва да порастне малко,да научи малко повече за живота ,за чувствата ,за отношенията между хората...Ако искаш опитайте,но..все пак мисля е би имал добра връзка с момиче на твоята възраст.И все пак зависи си от момичето.Успех

Фен
    Град
    Bulgaria
    Да и аз мисля така... иначе не изглежда на вид като за възрастта си...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Проблем ли е кажете....

Цитирай Първоначално написано от Tyson
    Ми аз имам малък проблем на 16 години съм даже почти 17 пък момичето което харесвам е на 13... 3 години даже малко повече е по малко от мене и нз какво ще стане
    Аз я харесвам, почти сигорен съм че и тя мене, но мисля че възраста пречи
    Я кажете си и вашите мнения по въпроса, ако обичате
    Защо мислиш, че възрастта ти е пречка в случая? Тя как те възприема? Как се държи с теб?

Фен
    Град
    Bulgaria
    аа добре бе, как да се държи \/ всичко си е Ок ма не знам......

Пич зависи само дали имате нещо общо . Имате ли общи теми за разговор общи приятели и познати , такива неща . Тва колко е възраста няма значение . Тва че някви тапаци викат ПЕДОФИЛ и разни неща да не ти дреме - Ти им кажи че се чустваш щастлив и не ти дреме какво казват те .

КАТО Я ХАРЕСВАШ - ДЕЙСТВАЙ

Голям фен
    Razlikata ne e nikak golqma, prosto trqbva da vnimavash kak se darjish s neq , malko ili mnogo tq si e dete ...

не мисля че в случая разликата в год е проблем,опитай те,но буди мн внимателен към нея Успех!

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

Супер фен
    Това е добра разлика!Какво му мислиш действай!

Повече от фен
    Град
    Mars
    Цитирай Първоначално написано от aMf1
    не мисля че в случая разликата в год е проблем,опитай те,но буди мн внимателен към нея Успех!
    аз съм на същото мнение.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми..като за начало е важно длаи възрастта пречи на вашите взаимотношения!Не се влияйте от хорски мнения,защото те останалите винаги са настроение озлобено към каквато и да е била социална,възрастова или културна разлика.Според мен би пречило,ако да кажем нямате общи теми за разговор.Ама незнам,просто не ми се вярва да се получи нещо сериозно със момиче,което е 6-7 клас.Мисля,че трябва да порастне малко,да научи малко повече за живота ,за чувствата ,за отношенията между хората...Ако искаш опитайте,но..все пак мисля е би имал добра връзка с момиче на твоята възраст.И все пак зависи си от момичето.Успех
    Апък и нейното мислене ще е далед различно от твоето... но все пак пробвайте

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Ами разликата в годините не е голяма в случая...друг е въпроса тя до каква степен е съзряла-психически.....и дали е готова за нещо сериозно...защото тя може да е момиче което да е развито по акъл колкото някоя с години по-голяма от нея,но може и да е някое лигаво детенце...дето още си играе с куклоите Зависи......но аз мисля че няма да съжаляваш ако пробваш От опит глава не боли
    ...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....

Голям фен
    Град
    sofia
    da ne vi puka kato se haresvate nqmat znachenie godinite
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

pich neshto si sgreshil foruma....zakvo mislish che vuzrasta e malka....eto i az naprimer sam na 16 ama sam xodil s putki po na 12-13....ko ti puka da ima ebane samo....

Според мен 3години не са чак толкова много..Ако още не си и признал,давай и дано успееш!А другите хора какво мислят за това?
    Успех!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

amour
    Guest
    Възраста няма никакво значение!Имам приятелка която ходи с момче което е с 6 години по голямо от нея и вразката им е много стабилна!Важно е хората да се обичат другото няма значение!Жазраст ае само подробност!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Не аз бях на 13 и полувина(14 даже),а той на 20!

НЕ е проблем разликата ви в годините.Ми кво 3 години разлика това не е много.Ако тя изпитва същите чувства към тебе действай и разказжи после кво е станало

Фен
    Град
    Bulgaria
    Абе ще е мислим каква ще е

sme6kata
    Guest

:)

aweee bateee tq e o6te dete nemam ni6tty protif amaaa prosto razbiraniqta fi mnoo 6e se razminafat koeto e shit amaaa tfa e samo moe mnenie \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    педофил
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Guest
    emi porpincip 3 godini ne e mng,ama de da znam ako smqta6 4e ne e dostatu4no zrqla ne pravi ni6to,6toto az sega kato se zmislq sum imala dosta po-razli4ni predstavi na 13 za vs!

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    ей пич,ти энаеш,че эа любовта граници няма эатова не се притеснявай иэобщо.но все пак тя е още леко мъничка и внимавай как и говориш,как се държиш и гледай да не я нараняваш.эащото на таэи въэраст тя си е малко или мн едно малко чувствително момиче :P
    няма любов

Мисля , че ако се харесвате възрастта нямя да пречи...пък и разликата не много голяма ... Действай , няма какво да чакаш

Повече от фен
    ми нашите преди развода(то и сега са си на същите год. ама карай) имаха 7 год. разлика та на вас ко ви пречи някави 3-4 год.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си