.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Marilyn Manson

Голям фен

Marilyn Manson

Още с появяването си провокативната фигура на Мерилин Менсън нанася удар върху предубедените представи на музикалната критика. Самопровъзгласилият се за антихристът суперзвезда влиза в световната музикална история с една единствена цел – да разчупи границите на това, което всички наричат шоу.

Името на Мерилин Менсън е Брайън Уорнър. Американецът е роден на 5 януари 1969 година в градчето Кентън, щата Охайо. Родителите на Брайън пращат сина си в християнско училище, целта на което е да запознае своите възпитаници с всички пороци на съвременния живот. Сред тях е и тежката музика, на която по-късно Брайън посвещава цялата си кариера. Малкият Брайън израства като глезено мамино детенце. Пред света той е познат с фланелката, на която пише УБИЙТЕ РОДИТЕЛИТЕ СИ, но сам пред себе си Брайън признава, че това е само нотка на сарказъм. Брайън Уорнър мрази спорта. Повратностите на съдбата обаче не прощават и той губи девствеността си именно по време на бейзболен мач.

На 18-годишна възраст Брайън Уорнър започва работа като музикален журналист в Тампа Бей, щата Флорида. Така той се запознава с китариста Скот Мичел, с когото решават да създадат група. Мичел приема псевдонима Дейзи Берковиц, а Брайън става известен като Мерилин Менсън. Групата на двамата също приема името на вокалиста си.

В самото начало, освен двамата основатели, в групата са още басистът Диджет Гейн и Уейн Гейси на синтезаторите. Стилът на новата формация е трудно да бъде вкаран в някакви строги жанрови граници. Мерилин Менсън бързо стават популярни с атрактивната си и граничеща с краен цинизъм визия. От основаването на формацията през 1989 година до средата на 90-те години на миналия век Мерилин Менсън стават синоним за нестандартно мислене и поведение.

Е какво мислите за Менсън?Кое ви харесва и кое-не?Пи6ете!!!
    /rossa./

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Нямам нищо против групата. Намирам я за интересна и нестандартна, каквато всъшност си е. Хубаво е да има и такива личности сред този свят на клонинги. Вокалът не ме кефи, просто ми изглежда жалък. Но това не променя че го намирам за достоен с това, че е анти на всичко. Това си е трудничко. А останалите от групата - кефят ме. Един от китаристите е адфски симпатичен А за музиката - качествен метъл, а не някакъв комерс.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

men me kefi!!! hah uspva picha....v kraina smetka viziqta vodi..a i musikata mu kefi qko!!!cini4en-da...taka mu haresva! vseki pravi svoq izbor!
    "...There she goes,walking down the old streets.Hair cropped short,boots & braces.I couldn`t believe my eyes,that girl was out of a book.She looked at me and smiled.She was my SKINHEAD GIRL, yes she was my SKINHEAD GIRL..."

Повече от фен
    ne me kefi ni6tu y nego

Guest
    Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    ne me kefi ni6tu y nego
    miiii toi da ne e nqkakva ciganka, 4e da te kefi wa

Мега фен Аватара на machoka
    Подобни болни мозъци не ме интересуват... е*ати животното, как въобще не го е срам от това, че се е родил.. Малко съм слушал от музиката му/им/, но това което чух не беше музика, а стъргане по инструментите, правене просто на шум, грачене...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ErinEverly
    А за музиката - качествен метъл, а не някакъв комерс.
    То поне метъл да беше, ебаси. Чак пък качествен.
    Абе особени са, докарват яка визия. Дразни ме, че вокала им е някъф, абе акцента пада винаги и само на него. Иначе и той е пич, ама 100% си избива комплексите, че в училище е бил смотан.
    Иначе има доста песнички, които сериозно ги тача. Но вече имаше тема за Менсън, всъщност!

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Подобни болни мозъци не ме интересуват... е*ати животното, как въобще не го е срам от това, че се е родил.. Малко съм слушал от музиката му/им/, но това което чух не беше музика, а стъргане по инструментите, правене просто на шум, грачене...
    na absolutno su6toto mnenie sum

Guest
    Менсън е яко комерс в момента.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    зависи всеки си има стил,но определено той(те)т ме радва\т

Външен вид - изроди,музика - хубава

Remember the nature people
    We who were persecuted
    And we shall rise again
    And we dance round, hand in hand
    We are at one with the tides of the land
    We are wild and we are free

Цитирай Първоначално написано от Immortal rose
    подкрепям

Повече от фен
    всичко за мен е ужас

Град
    in my world of broken dreams and lost hopes
    Цитирай Първоначално написано от EvaneScence_f
    Цитирай Първоначално написано от Immortal rose
    подкрепям
    И аз...

Come on baby light my fire

Guest

Ей тия пичове са по-яки на външен вид и още по-яки като музика. Кур за Менсън.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Ей тия пичове са по-яки на външен вид и още по-яки като музика. Кур за Менсън.
    Да се смееш ли, да плачеш ли

Guest
    Мачок, моля те. Като си нямаш идея от сайкъбили и готабили, не коментирай. Хубавото на тези групи е че са хорър ориентирани и все пак подхождат с огромно чувство за хумор.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мачок, моля те. Като си нямаш идея от сайкъбили и готабили, не коментирай. Хубавото на тези групи е че са хорър ориентирани и все пак подхождат с огромно чувство за хумор.
    Е мерси, не искам да разбирам тия олигофрени. Разбирам да си оригинален, разбирам да се правиш на пе*ал, а да не си, заради имиджа - ама това тяхното е прекалено.. то е диагноза.

Guest
    Mи както искаш. Аз обожавам хорър филмите, обожавам всичко свързано с хоръра. И определено се кефя на хорърпънк и псайхобили. Музиката е приятна мелодична а имиджа им тотално се вързва със всичко. Разбирам, че като свириш класическа музика проявяваш солидна доза музикален фашизъм и смяташ другите стилове за ненужни и низки, но това си е твой проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си