.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Анонимка
    Guest

Moderated: Искам да си купя сутиен, но незнам какво да кажа

Не нося сутиени,но искам да идя да си купя.Проблема е че като отида в магазина незнам какво да кажа защото не си зна размера Какво да правя..?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    зяпаш, зяпаш, харесваш си нещо, което мислиш, че ше ти стане, пробваш, ако ти е голям си взимаш по-малък, съответно ако ти е малък по-голям. харесва ти, удобно е, плащаш и си отиваш вкъщи
    алелуя.

Най добре отиди с някой по голям който разбира (майка, кака, няква млада баба, братовчедка, приятелка, съседка, etc.)

Повече от фен
    Spoko!Idi v nqkoi magazin,haresi si nqkolko sutiena (moje da si zeme6 nqkoq pr da ti e po spokoino ne 4e ima ot kakvo da se pritesnqva6 ama vse pak....) probvai gi i ako ti se storqt golemi poiskai po malki... Spokoino ,ne e stra6no!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    зяпаш, зяпаш, харесваш си нещо, което мислиш, че ше ти стане, пробваш, ако ти е голям си взимаш по-малък, съответно ако ти е малък по-голям. харесва ти, удобно е, плащаш и си отиваш вкъщи
    Хехехе дигаш си блузата и питаш продавачката к'ъф размер ще ти стане Базикам се.
    i'm so excited! Е права гледаш харесваш, мериш,купуваш и у вас :P

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    по принцип продавачките в магазините за бельо имат някаква представа за нещата, те ще ти помогнат за размера споко, ти само трябва да си харесаш модел
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pipi`e`golqma
    Хехехе дигаш си блузата и питаш продавачката к'ъф размер ще ти стане Базикам се.
    ЛОЛ

Еми пробваш и коет ти пасне хубаво...
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    ЛОЛ

Еми пробваш и коет ти пасне хубаво...
    ми да!

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO
    хаха, и аз мога да ти кажа

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    ми ти кат си харесаш и кат го посочиш , те кат ет питат кой арзмер си ти кат кажеш че не знаеш и тяпродавачкатакат ше ти намери номера те разбират такива неща
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Zvanni mi, az 6te doida s teb i 6te ti kupim

Голям фен
    Град
    дианабад
    Темата е старичка, ама се издразних, че никой не обясни/знае. Значи, естесвено че не взимаш майка ти, леля ти, кака ти или който и да е друг - ти не знаеш, те още по-малко. И не може просто да отидеш в магазина и да почнеш да мериш всички размери, не че продавачките нямат преценка, но ти нали искаш да можеш да кажеш, след като те попитат.

Преди да отидеш в магазина си измерваш обиколката под гърдите и обиколката през тях. Ако разликата им е: 5см - А, 10 см - Б, 15см - С, хехе, не знам може и за Д да си, пък и това да ти е малко
    Пример: Обиколката под гърдите ->80 , през тях- 90 => трябва ти сутиен 80Б

Guest
    Мен също ме е адски срам.Мисля си,че като вляза в магазина и продавачката ще ме изгледа някак си презрително и ще си каже на ум "т'ва лапе к'во ли търси тук".Аз съм на 12 и половина,ама си имам нужда от сутиен

П.П На сутиените пише нещо такова-35/75 или там нещо подобно-това номера ли е или...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си