- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов ли е това
Чуда се много.Имал съм страшно много гаджета които въобще не съм харесвал истински колкото за натискане и т.н и никога момиче не ми е отказвал,но от скоро харесвам едно момиче.Не само я харесвам и не мога да спра да мисля за нея,но мисля че съм малко малък да съм влюбен(на 12 съм).Същност тва не е проблема.Проблема тя разбра че я харесвам заради една п***а от класа и когато се отида да я заговоря и тя ме избягва защото си има гадже което много харесва.И така към един месец каквото и да направя тя ме избягв.В друг случай бих е заебал но сега не мога да спра да мисля за нея,![]()
![]()
![]()
Кофти тръпка.Според мен не е любов а временно увлечение.Ако искаш да те забележи и направи нещо романтично,но не сладникаво или я покани на среща.Относно другото момче което и е гадже прееби го и тва е
Ми незнам...Според мен е малко кофти да търчиш по момиче,което си харесва гаджето и е щастливо с него.Къв е смисъла да прецакваш нея и приятеля й само за да може ти да си добре!тя те избягва,хубаво й е с нейното момче..Не мисля че имаш некви шансове на този етап.Пък и щом сте на 12...представям си колко "дълга" връзка ще има с гаджето й.Така че когато се освободи,може да опиташ.Ама ся си остави момиченцето да си се радва с гаджето![]()
Това е и моето мнение!Първоначално написано от LP_girl_14
Spored mene q iskash shtoto ne mojesh da q imash...vsqka druga ti e bila v krakata (ako moga taka da se izrazq) i sega vijdash che ne moje vsichko da e taka kakto ti iskash i zapochvash da q iskash oshte po silno...spoks she ti mine..![]()
![]()
![]()
Афе бате нема смисъл... Пробвай да я забравиш.
i az taka mislqПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!
Може би трябва да изчакаш да скъсат!Първоначално написано от защо така
аз съм на абсолютно същото мнениеПървоначално написано от LP_girl_14
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Мерси, че ни оведоми.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
По темата:
Няма малък съм да съм влюбен. Има влюбен съм. А това, че не те иска е гадно нещо.