.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    защо така
    Guest

Любов ли е това

Чуда се много.Имал съм страшно много гаджета които въобще не съм харесвал истински колкото за натискане и т.н и никога момиче не ми е отказвал,но от скоро харесвам едно момиче.Не само я харесвам и не мога да спра да мисля за нея,но мисля че съм малко малък да съм влюбен(на 12 съм).Същност тва не е проблема.Проблема тя разбра че я харесвам заради една п***а от класа и когато се отида да я заговоря и тя ме избягва защото си има гадже което много харесва.И така към един месец каквото и да направя тя ме избягв.В друг случай бих е заебал но сега не мога да спра да мисля за нея,

Град
    пред компа
    Кофти тръпка.Според мен не е любов а временно увлечение.Ако искаш да те забележи и направи нещо романтично,но не сладникаво или я покани на среща.Относно другото момче което и е гадже прееби го и тва е

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми незнам...Според мен е малко кофти да търчиш по момиче,което си харесва гаджето и е щастливо с него.Къв е смисъла да прецакваш нея и приятеля й само за да може ти да си добре!тя те избягва,хубаво й е с нейното момче..Не мисля че имаш некви шансове на този етап.Пък и щом сте на 12...представям си колко "дълга" връзка ще има с гаджето й.Така че когато се освободи,може да опиташ.Ама ся си остави момиченцето да си се радва с гаджето

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Ми незнам...Според мен е малко кофти да търчиш по момиче,което си харесва гаджето и е щастливо с него.Къв е смисъла да прецакваш нея и приятеля й само за да може ти да си добре!тя те избягва,хубаво й е с нейното момче..Не мисля че имаш некви шансове на този етап.Пък и щом сте на 12...представям си колко "дълга" връзка ще има с гаджето й.Така че когато се освободи,може да опиташ.Ама ся си остави момиченцето да си се радва с гаджето
    Това е и моето мнение!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Spored mene q iskash shtoto ne mojesh da q imash...vsqka druga ti e bila v krakata (ako moga taka da se izrazq) i sega vijdash che ne moje vsichko da e taka kakto ti iskash i zapochvash da q iskash oshte po silno...spoks she ti mine..

Афе бате нема смисъл... Пробвай да я забравиш.
    Sasho Metallicov

Baby, I'm not that kind of man...

WwW.Sasho-Metallico.CoM <- Моя дневник

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Това е и моето мнение!
    i az taka mislq
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен

Re: Любов ли е това

Цитирай Първоначално написано от защо така
    Чуда се много.Имал съм страшно много гаджета които въобще не съм харесвал истински колкото за натискане и т.н и никога момиче не ми е отказвал,но от скоро харесвам едно момиче.Не само я харесвам и не мога да спра да мисля за нея,но мисля че съм малко малък да съм влюбен(на 12 съм).Същност тва не е проблема.Проблема тя разбра че я харесвам заради една п***а от класа и когато се отида да я заговоря и тя ме избягва защото си има гадже което много харесва.И така към един месец каквото и да направя тя ме избягв.В друг случай бих е заебал но сега не мога да спра да мисля за нея,
    Може би трябва да изчакаш да скъсат!

Повече от фен
    Град
    Mars
    аз съм на абсолютно същото мнение
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Това е и моето мнение!
    Мерси, че ни оведоми.

По темата:

Няма малък съм да съм влюбен. Има влюбен съм. А това, че не те иска е гадно нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си