.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    victor
    Guest

Boli me glavi4kata na penisa

Zdraveite,az sam na 13 i me boli glavi4kata na penisa pital sam drugi frendowe nqkoi sy6to gi boli no nqkoi ne.Naprimer gledam gi nqkoi moi frends penisa im e ogolen a pyk mene kato si go ogolq i kato go dopra do nqkade i mn boli ((( pls helpnete mi,nqkakwo mazilo li trqbvwa nz,10x predvaritelno

Guest
    Брато намали чекиите

Guest
    може би ти е много 4увствителна с мазила неможе да се оправи.С търпение (след 1 - 2 години 6те се оправи)

victor
    Guest

Най-добре отиди при личния си лекар земи си направление и отивай на уролог...можеш да го направиш и сам,но ако искаш кажи и на ваще

nz pi4 .. i az sum na 13 i az imam su6tiq problem misleh da pusna tema no ti si pusnal ve4e dano nqkoi dade pove4e info

По принцип това може да е признак за прекалена чувствителност на главичката,но почакайте още една-две години и ако проблема продължава-лекар.
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

bdg

ОТГОВОР: Направи си труда да прочетеш 10% от темите,има поне 20 такива теми !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Направете си труда да видите датата, на която е пусната темата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си