.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: ;)

ме4о пух-хи-хи
    Guest

;)

еи! слу4вало ли ви се е,в един момент от живота ви да се 4увствате ужасно самотни,да се се6тате за стари гаджета....направо в депресия да сте изпаднали,да искате да върнете времето назад,а то да ви се изплъзва м-у пръстите и да незнаете какво да направите...?? напоследък доста 4есто се се6там за първата ми любов....доста време мина и вси4ки 4увства са погребани,но тези дни само при мисълта за него,запо4вам да се усмихвам,сърцето ми се пълни с топла радост и ...се 4удя нормално ли е това?! аз не съм го виждала от година и половина,не съм се интересувала за него...НИ6ТО а сега...кво ми стана изведнъж незнам...та ре6их да ви попитам слу4вало ли ви се е подобно не6то ? как сте постъпвали? търсели ли сте контакт? НАТО-БЕ умиде поздрав4и

Град
    пред компа
    Засега не ми се е случвало и се нядявам да не ми се случи.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми..имала съм и такива моменти ,в които "искам да върна всичко вече изгубено",и просто меобсебва еднои такова подтискащо настроение,слушам балади,гледам в точка...Ама си е временно и се преодолява.В крайна сметка спомените си остават в миналото ,а човек трябва да се бори за бъдещето,да прави крачка напред,а не назад

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Na mene mi se e sluchvalo.. pitam se za neshta koito ne sa stanali kakto az sym iskala... zashto ne sym gi napravila po drug nachin... pitam se kakvo e shtqlo da stane ako napravq neshto,... kakvo e nqmalo da stane... ama byrzo si otvlicham vnimanieto ot tova... no chak v depresii ne sym izpadala..., a da tyrsq kontakt - ne, az ne mislq che sled kato vsichko e svyrshilo mejdu dvama dushi ... moje da ima pak neshto kakto predi... pyk i da ste samo priqteli s bivsheto si gadje ne mislq che stava... vse shte se promykvat iz pametta nqkakvi strqnni....hubavi momenti koito shte iskash da si vyrnesh... ama nqma kak... zashtoto ste veche samo priqteli...

7 точка от правилника.
    /closed
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си