.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    zamislqla sam se po vaprosa-vqrno e,4e majete ne sa privarjenici na grima,no puk az li4no ne se li6avam ot tozi na4in jenata da vnu6i,4e se poddarja i darji na van6niq si vid.Li4no na men absolutno vsi4ki hora mi kazvat,4e sam po-hubava bez grim,no az slu6am samo sebe si-obojavam da se grimiram i dokato tova mi nosi udovolstvie nqma da spra da go pravq

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    О, не съм на това мнение. Грима си е хубав и щом аз се харесвам ще се гримирам , защо мъжете си мислят , че всички жени правят всичко за тях и че трябва винаги да се съобразяват с тях!?
    Po-dobre ne bih se irazila
    ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:

Оф, точно като баща ми говориш!
    "Ти сега защо си обезкосмяваш краката?", "За какво ти е да си оформяш веждите?", "Аве, я мятай първото, което видиш" и т.н. и т.н. Изобщо за всеки аспект веднага прави проблем. Особено на майка ми, защото тя все пак купува нещата. Тя баба ми се поддържа мн добре, гримира се жената и явно никога не е обсъждала това в дома си, защото баща ми тази ЗАДЪЛЖИТЕЛНА част от тоалета на всяка жена за нищо я няма. Нз кфо си мисли. Че жените естествено нямат косми по ръцете, краката и подмишниците, съвсем естествено имат страхотни ДВЕ арки вместо вежи, че кожата им е вечно мека като на бебе... ама пак естествено, де... А, да, и ноктите им не са изгризани, неравни с гадни кожички... Но много знае, когато тръгне да коментира някоя жена.
    Главата си залагам, че не си спобен да различиш умерения ежедневен грим. Това, че има момичета, които са като клоуни, не значи, че всички са такива!!! И като толкова искаш естествено, тръгни с някоя маймуна...

И е много, много егоцентрично да смятате, че всичко това се прави за вас. Напротив - правим го за себе си. Не ми пука как звучи, но е факт.

apf mda be ka4i li she tragne bez grim s podpuhnali o4i s papki i luni4ki .. i she si kaja mdaa sega prosto vs mom4eta sa mi v krakata. .. pgaxxhahxahxahhxa kak li pak ne..aide molq vi se..dobre za po malko grim sam .. makar 4e si slagam pove4eko..ama kakvo da se pravi..edno momi4e kato se pogledne v ogledaloto trqbva da si povdiga samo4ustveieto i da si kajeee kolko sam hubava kolko sam sexy i togava da tragne po ulicata..nemoje cql den da sedi vkashti bez grim i taka i da tragne na ulicata..smisal cql jivot sedish bez grim..i ne ti puka i izvednaj kato stana na 13 kaka ti reshi da te nagrimira za rojdeniq si den..pogledna se v ogledaloto i stana 4ydo .. ve4e ne vijdash onova sku4no bledo lice..vijdash kak cqlata ti est krasota e mn po o4ertana.. i grima ti stava navik .. sorry ama e taka..a i samo da kaja 4e ima momi4eta koito sa bez grim i sa adski krasivi da taka e no na drugi pove4e im hodi s grim..pove4e se haresvat te samite a i drugite..kakto e i pri mene..mn pati sa mi kazvali..i znam kak trqbva da izglejdam 4e da se haresam na dr-te...ta takaa e ne vs momi4eta bez grim sa nejni i hubavi sashtesva..mom4etata i te jiveqt v edni zabludi..ama kakto i da e..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Отчасти съм съгласна ... Повечето момичета от класа ми ходят с 2 тона фон дьо тен, черен молив, сенки и т.н. Не смятам, че това е подходящо за училище. За дискотека - да, но така да се ходи на училище Аз лично си слагам само спирала и много рядко фон дьо тен ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си