Гримираме се,за да имаме самочувствие.Пък и мога преспокойно да те светна,че има страшно много видове грим.Зависи от уменията на момичето.То може да се гримира така,че да изглежда като клоун.Но може да се гримира така,че да не си личи,че има грим,но да е страхотна красавица!Към второто ние всички(момичетата)се стремим.За жалост,не всички успяват.Може би на такива екземпляри си попадал досега.
А и не ми казвай,че ще ти стане много приятно,ако видиш някой модел на някое списание без грим...пхахахахахаххахахах а
Или пък някое момиче в нощния клуб(дискотеката)например.. . .Аз лично бих останала с впечатлението,че тя:
1.Или не се поддържа
2.Не е имала време
3.Стреми се да изглежда естествено,независимо на кво мяза...
Та,дано да е второто,защото другите две не говорят много хубаво за НЕЯ. И това ест си е мое мнение.Не оплювам твоето,нито се опитвам да натяквам моето.
И да се отправя към приключване-
Много момичета в днешно време се гримират.И това е,защото:
1.Не се чувстват достатъчно красиви
2.Чувстват се красиви,но искат да са още по-красиви,заради НЯКОГО
3.Доставя им удоволвствие да стоят пред огледалото
4.Искат да правят добро впечатление,като подчертаят красивите си черти.
5.По този начин се освежават и изглеждат жизнени.
Във всички случаи се наблюдава едно-На жените гримът им харесва и това е факт,който ТИ не можеш да промениш,колкото и да го искаш.
И ще те помоля да престанеш като чуеш думата "грим" да си представяш някаква пренатруфена бабка с тонове сенки около очите и лъхаща на ефтин фон-дьо-тен.Верно,че има такива,но се обзалагам,че около теб има момичета,които изглеждат чудесно уж "без грим"..но истината е,че те са го сложили правилно-така,че твоите мъжки очи да не го забележат.
И П.С. между другото дълбоко ме съмнява,че приятелката ти не си слага грим..може би само е намалила количеството.