- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ПРОГНОЗИ И КОМЕНТАРИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО
Е как са играли? Играха супер слабо. Цяло чудо е, че не им набутаха 3-4гола. Просто некъв мега късмет вадеха...Никакъв шанс нямат да минат групите. Максимум още 1 равенство да направят.
Аржентина 2:1 Кот Д'Ивоар /Ернан Креспо 27', Хавиер Савиола 36', Дидие Дрогба 83'/
Много ме е яд за Слоновата Кост !!! Много виках за тях. Играха много по-добре от "гаучосите", а им липсваше само късмет ! Пожелавам им успех с/у Холандия и Сърбия, дано най-накрая късмета да е с тях / на финала за Африканската Купа на Нациите също им липсваше / и искам да се класират напред, имат възможностите, силите, а и класата![]()
обичам дениту ми{}
Следващите мачове ще покажат какво ще стане.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Сърбия и Черна гора - Холандия - X
Мексико - Иран - 1
Ангола - Португалия - 2
11 tochka deaktiven profil.
а не аз хазарт не играяПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
колкото пъти съм играл толкова пъти съм загубил.А и какво значи "NC" ?
11 tochka deaktiven profil.
Тринидад и Тобаго имат големи шансове да ви кажа ! Отборът играе страхотно тактически, а играчите се отдават очевидно под въздействието на дебюта и любовта към родината ! Играха цяло полувреме с 10 човека и повечето играчи направиха невероятни изяви. Удариха и 2 греди, а Швеция ... нищо чак толкова интересно, просто пропуски...
обичам дениту ми{}
Сърбия и Черна гора-Холандия 1 Мисля, че мачът ще бъде изненада.
Мексико-Иран 1 Според мен, мексиканците ще надделеят.
Ангола-Португалия 1/2 Има голям шанс, Ангола да направят изненадата.
![]()
ДАВАЙТЕ СЪРБИ!![]()
За играните мачове до момента Аржентинците се изявиха най добре... сега чакаме да видим бразилците в действие![]()
Еее тук вече се исказаПървоначално написано от p4elata_brumze
това са холандия бе брато Нистелрой едно 2 гола ще вкара този мач
И какво като са Холандия бе, "брато"?!?Първоначално написано от Tyson
И Швеция са Швеция, но какво стана?!?
![]()
![]()
[quote="p4elata_brumze"]И какво като са Холандия бе, "брато"?!?Първоначално написано от Tyson
И Швеция са Швеция, но какво стана?!?
![]()
[/quot]
Ааа за шведите батка не съм казал нищо, ще си думаме след мача брато![]()
[quote="Tyson"]0:1, но спокойно мачът можеше да бъде х, а защо не и 1ца, но както и да е...Според мен, сърбите показаха добра игра.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Да батка прав беше, този мач си е чиста изненада само с 1 гол биха ХоландияПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Ариен Робен просто избухна днес ! Тъпите сърби му духаха супата !
обичам дениту ми{}
Робен беше на върха днеска ! Тоя не се спря цял мач ! Но за сметка на Нистелрой, но не мисля че има кой знае какво значение. Робен играеше за 3ма играча на Холандия ! Мача беше доста равностоен според мен. Сърбите до края не се предадоха !
Аз лично съм за Холандия, и силно се надявам да стигнат доста напред !
Робен заслужено си стана и играч на мача но това дето си казал батка си е истината
Първоначално написано от Fena
Днес никакви изненади.Най-сетне да се спечели нещо от туй световно.
Предстои и Португалия разбира се, но не мисля, че там ще се случи нещо интересно.
Позна един мач и вече си велик?!? Браво, браво.Първоначално написано от Tyson
![]()
![]()
![]()
До сега само шведите ме преебнаха брато, всички мачове от началото на турнира ги познавам (не че е имало усобенни изненади)Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Но просто Холандия да паднат от Сърбите...беше си ясно какво ще стане![]()
Ае давай да спорим за другите мачове \/
Няма лошо...Първоначално написано от Tyson
![]()
Какво мислиш за днешните мачове?![]()
![]()
Шведите всички преебаха. Те и напрао се изпотрепаха и изпокараха яко...Нещо не им тръгва надобре и надали ще стигнат напред.
![]()
За днес:
Италия - Гана 1ест...
Сащ - Чехия 2 и си мисля, че резултатът ще е убедителен.
Австралия - Япония е доста трудно да се познае според мен. Значи Австралия направи някои невероятни мачове и то срещу силни противници. С Холандия 1:1, набиха и Гърция. Много силно нападение имат. От друга страна Япония с нищо не впечатлява/щом ние ги бихме.../ Аз бих го сложил 1x //нещо като 2:1, 3:2, 2:2...
Мисля, че първият мач австралия ще измъдрят един Х...Първоначално написано от p4elata_brumze
За 2-рия мач Чехите мисля, че ще бият с минималното 0:1
А за Италия няма какво да се мислинищо че Замброта и Гатузо са извън терена мисля, че победата им е сигорна
![]()
Моята равносметка до сега излиза на 2 непознати мача - Сърбия - Холандия бях сложил равен (сърце не ми даваше да напиша против сърбите, въпреки че мислех за 2-ка) и Тринидад и Тобаго - Швеция (играх го като повечето, които са изгубили). Днес мисля да пусна:
Италия - Гана 1
Сащ - Чехия - 2 (Ще стискам всички видове зъби, нокти, палци и показалци за чехите)
Австралия - Япония - Х ("самураите" няма да се дадат без бой...)
Последният мач малко ме съмнява, но така ще го пускам в ЕВРО-то...
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))