- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ПРОГНОЗИ И КОМЕНТАРИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО
Първоначално написано от rusalkata_
Out е до края на мондиала. Американците си свършиха работата добре![]()
Я ДАЙТЕ ПРОГНОЗИТЕ СИ ЗА УТРЕ СЕГА
Еквадор - Коста Рика 1
Швеция - Парагвай 1 - време им е на шведите да се стягат. Този мач им трябва много, и съм сигурен че ще дадат всичко от себе си
![]()
Англия - Тринидад и Тобаго 1x - Време им е на англичаните да се стягат, но Тринидад и Тобаго ще са голяма пречка...
![]()
Брао бе, Саудитска Арабия зе че би.![]()
За утре от световното:
Еквадор - Коста Рика 1
Англия - Тринидат и Тобаго 1
Швеция - Парагвай 1
Ха, Тунис пък вкараха гол в 90-тата минута. =D> Евала!
Малееее ебаси резачката. 92 мин. Тия германци не са хора, кат се запънат и нема кой да им устои.
Еквадор - Коста Рика X
Англия - Тринидат и Тобаго 1
Швеция - Парагвай 1
11 tochka deaktiven profil.
Защо x? Аз си мисля, че Еквадор ще бие с 2:0/или поне 2 гола разлика. Видя какво направиха срещу Полша...То верно срещу умряло куче...![]()
![]()
не разбра ли че всеки път слагам 1 мач, който се надявам да стане изненада
Е къв е смисълът, като така и така няма да стане. То се слага изненада там, където може евентуално да има. В смисъл изненадата е в коефициетните, а не в самия мач. В случая Еквадор ще си дадат много зор да бият, за да се класират още сега, а не да чакат трудния мач срещу Германия. А и са по-силни от Коста Рика. Но ще видим...надявам се да не излезеш прав.![]()
е ама аз си го позволявам тъй като тото не пускам, а само тук си давам прогнозите иначе мого ъсно, че ако играех с реални пари щях да дам 1
1:0 за Еквадор.![]()
Да знаеш само как се притеснявах за този мач. Вече 80та минута нататък си представих как 10 кинта отиват на кино, ОТНОВО! Тъкмо се примирих, че всичко свърши и германците ме вкараха в еуфория!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
Аз пък като почнаха продълженията спрях телевизора, щото се нервирах.Чак после разбрах. Много тегав мач, ма видя колко много положения изпуснаха. Пък 5 минути преди края кат набиха 2 греди една след друга направо не можех да повярвам.
НАЙ-НАКРАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!Англия поведе. Еееееееееее, евала на Crouch, доказа се и се реабилитира. Сега и с Рууни в игра може и да заприличат на нещо. Честито на всички фенове на Англия!
Ето го и Жерард веееееее, евала! Вече повече ми харесват.
къде видя засада тоя шибан съдя?!![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Какво мислите за утрешните мачове?
Аржентина - Сърбич и Ч.Гора - 1
Холандия - Кот д`Ивоар - 1
Мексико - Ангола - 1
Мисля вече да заложа сериозна сума пари ! Но се чудя още дали само на първите два мача да пусна ... или и третия![]()
Според мен, Мексико-Ангола не е никак лесен. Ако можеш, го играй двоен шанс.Първоначално написано от Fena
Успех.![]()
Мексико ще бият. И то с голяма голова разлика.
Самото присъствие на Ангола на световното първенство предизвиква в мен бурен смях и веднага ми изникват следните асоциации -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
Леле шведите вкараха в 88-та минута...![]()
ХАХА точно както винаги става ... хиените свалиха коефициентите !
Този път реших аз да ги надхитря ! Отидох още с първи петли, и записах трите мача от Световното при следните коеф.:
За победа на Аржентина - 1.45
За Холандия - 1.75
За Мексико - 1.35
Мина 12 часа и какво да видя, намалили са коефициентитe за Аржентина и Холандия, съответно вече са 1.30 и 1.55. При големи залози, тази разлика е доста голяма ... а до началото на мачовете още повече ще ги смъкнат![]()
Аржентина - Сърбич и Ч.Гора - 1
Холандия - Кот д`Ивоар - 1
Мексико - Ангола - 1
Са остава и да бият.![]()
Хаха Аржентина напрао ги помете! 5:0 ебаси по-категоричен резултат досега е нямало. Сетете се кой друг ще е на финала...![]()