- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ПРОГНОЗИ И КОМЕНТАРИ ЗА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО
Вече е 6 но 0.Лично на мене след този мач аржентинците ми са едните фаворити за финала, а другите са Германия
11 tochka deaktiven profil.
Лудница. То верно и противникът им не е от най-добрите на световното, но все пак много добра игра показаха аржентинците.
ПП Аржентина най-вероятно ще са първи в групата заради и имат шанса да срещнат Бразилия чак на финала...Докато Холандия ако иска да играе на финал ще трябва да мине през Бразилия по-рано...
Аржентина-Сърбия и Черна гора 6:0 Каква голова фиеста?!?![]()
Може би Бразилия, кой знае?!?Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Днеска еврофутбол пускал ли си?![]()
Пояснете ми къде могат да се срещнат Аржентина и Германия. Надявам се на финала
Нали затова пуснах тема с програмата...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=41519
p4elata_brumze, пуснах яко. Брей след вчера съм доста напред от световното. Дано и днес нищо нечакано не се случи.![]()
Изфукай се колко си взел.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Не само че нема се изфукам, ми и нема давам прогнози вече. Ебаааааааааааси мизерията напраиха тия мексиканци малееееее. А треньора им кво е копеле смотано! Мръсен цървул! Без добър нападател ще играят 75минути. Кога се сети да напраи смените ве. По мизерен мач не съм гледал, тия се едно за пръв път играят, не гонят топката, само некви тъпи извеждащи подавания, едно 80% от подаванията им бяха сбъркани. Направо си чистеха на посоки.Ама много сбърка със смените тоя човек, ако беше ги напраил в началото на второто полувреме много по-силно щяха да ги натиснат. Аз мисля поне 2-3 гола ще вкарат, а то кво зе че стана. Баси глупаците. И толкоз пропиляни възможности леле. Сам срещу вратаря и рита кат неква женичка в ръцете му. Ае туй нападател ли е?!? На тия не трябва да им се позволява да пипат повече топка през живота си!
![]()
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
Бях пиян, и дори не разбрах че съм загубил много пари...
Ако бях трезвен сигурно през прозореца щях да се метна! По едно време си мислех че тея от канала 1 лъжат че са завършили Х..... 1 седмица ще трябва да печеля за да си върна загубите ...
Мексикациииииииииииииииии ииииииии, грррррр!
Как може такива възможности да пропуснат?!? Тоне бяха греди, извеждания и какво ли още не. Нямам думи!
От 3те мача да пусна точно този и да не ми излезе!
Както и да е, станалото станало.
Какви са прогнозите ви за днес? С какви залози смятате да възвърнете загубените кинти от мача Мексико-Ангола ?![]()
Португалия - Иран 1 минали са 10 минути от мача
Чехия - Гана 1
Италия - САЩ 1
Португалия-Иран 1
Чехия-Гана 1х Това е, може би, най-трудният мач днес. Ян Колер няма да може да играе.
Африканските отбори са доста жилави и, според мен, на Чехия няма да бъде никак лесно да победи.
Италия-САЩ 1
Чехия - Гана 0:2 Напълно очаквано.
Това и аз не то очквах. Аз този мач го мислех за най-сигярният
Аз пък бях 100%-та сигурен, че Чехия ще паднат. Просто толкова надути селяци, точно затова ги мразя. Затова сложих и x2. X щото се си мислех, че ще направят нещо, но се радвам, че ги скъсаха. Сега няма и да се класират, защото Италия ще им причини нечувана БОЛКА! Докато Гана са съвсем приличен отбор и въпреки, че играят малко грубо и недодялано са доста по-сплутен отбор и заслужават да преминат във фазата на директните елиминации.
Хахахахаа мача между Италия и САЩ определено е най-...интересният до момента.![]()
Италианците живи няма да излязат от тоя мач.
Ще ги контузят за вечни времена. Песни ще се пеят и разкази ще се носят.
![]()
мен много ми хареса оня футболист от американците.Мисля, че беше Браян Мак'брайд като лицето му стана цялото в кръв
А мачът отива към 1-1 ахахахахахахахахаха. Майко какво ще им причинят на Чехия италианците бедна е и моята фантазия.
Лудница е тоя мач.![]()
![]()
аааааа...... само най-големия келеш които не е гледал Гана - Италия .. ще си помисли че Чехия - Гана е 1ца...
а тия италия са толкова жалки ... с човек повече и отменен гол (чист) за САЩ ...
а ГАНА ще расипат САЩ в 3тия мач и ше се класират даже мисля че Италия ше го издухат хахХАххаах
Я не ме наричай келешПървоначално написано от PLAMENKO
Моля без обиди
![]()
Още не мога да повярвам, че гледах такъв мач!
Не е истина просто...
Супер яко се изнервих, че стана х, поради обясними причини, но това е положението.
Казвайте с какви прогнози смятате да избивате кинтите.![]()
Братлеее Италия така ще пръсне дупето на Чехия че просто ума ми не го побира.Първоначално написано от PLAMENKO
Гана ще се класира обаче със сигурност. Евала им прая, добър отбор са.
Япония - Хърватия - 2
Бразилия - Австралия - 1
Франция - Южна Корея - 1
не сум сагласен с 3тия мач в групите за класиране на световното франция праят равенства 1 вия мач правят равенство мача е или X или 2 каПървоначално написано от Mo6no
..impossible...
...is nothing...
До момента резултатът е 1:0 за Франция.Първоначално написано от neMec`
![]()