- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЙ Е ПО-ДОБЪР?
Кой, според вас, е по-добър: Виктор Калев, Краси Радков или Любомир Нейков?![]()
От тримата, като че ли Краси Радков е най-слабият актьор... не мога да кажа кой е най-добър.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Lubo Neikov RULLZ!!!! =D>
Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!
Глас за К. Радков!
Гацо Бацов и Цеко Сифоня са неговото амплоа!
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
Краси Радков мн ясно. Той е номер 1 просто![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
Я съм Гацо Бацов ! Бивша легенда баце !![]()
И 3-мата са много добри актьори.....
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Виктор Калев е най-добър, няма спор. Имитира най-много хора и то най-добре. Освен това може да пее чудесно. Краси Рядков също е добър, но не е от класата на Калев. Любо Нейков пък е най-слаб от тримата, но не му пречи да има най-голямо самочувствие и Слави да го толерира най-много.
Krasi e nai-golemiq manqk
Реално погледнато и тримата са еднакво добри. Кой какъв скеч ще играе, не зависи от тях, а от сценаристите. На Краси Радков единствения му як образ е тоя на Гацо Бацов. Т'ва с "Къде е батко" е супер малоумно и безмислено.
Най ми харесва този, който се прави на царя![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Мдаааам и аз така мисля :PПървоначално написано от Atika
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
аз съм за любо нейков, но и тримата са много добри!
"Целувка за лека нощ"
Напълно съм съгласна! Виктор Калев умее да се превъплащава във всички роли, чудя се как го прави. Той е нещо уникално!Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Виктор Калев е номер 1особено как играе женски роли не е истина...
![]()
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Lubo Neikov moje bi
ama i 3-mata ne sa za podceniavane!![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Виктор Калев![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Много ми харесва Любо Нейков, най-лудия е.
Нищо по - бездарно и скучно не съществува в телевизионния ефир от "шоуто на слави"... простотия! Как може да търпите тази селяндурщина бе!
![]()
Ами шоуто е тъпо...само актьорите са яки...затова го гледам само в понеделникПървоначално написано от Анонимко
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
и тримата са ненадминати
o0o0o0o Любо Нейков на мен ми е любимец,въпреки че и тримата са страшни,много им се кефя на тия хора![]()
f@nt@zi@
Краси Радков, но всичките ме радват много...![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.