- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- искам съвет
ами то мойто незнам дали е проблем обаче имам нужда да споделя с някой.
значи работата е там че искам да съм с него а ме е страх че ако стане нещо аз ще се отдрапна.страх ме е че го искам защото знам че не е мой.страх ме е че ако стане нещо ще се разочаровам.
въпроса ми е как да разбера кво точно чувствам?дали е само защото немога да го имам или наистина е сериозно.
п.с. с него преди се мразехме адски много и изжведнъж аз започнах да гледам на него първо като на приятел и след време осазнах че май е нещо по силно от приятелство.а той мисля че не е толкова безразличен към мен.
плс дайте съвет.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Аз имам чувството че и ти не знаеш какво искаш....що си мислиш че ако стане нещо ще се разочароваш???![]()
![]()
![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
защото ме е страх че той не е това което аз мисля че е или че ще е нещо повече от това което аз искам.Първоначално написано от viki91
Remeber bout the stakes
Sellin se selling me
Sellin se selling me
Еми ако той има нещо към те....единствения начин да видиш дали е за теб е да пробвате...тогава ще видиш дали ще е това което очакваш или ще е повече....![]()
...очите от въглени...клета съдба творение всяко на прах се разпада щом паднат край него черни пера.Мелодия тъжна се лей в тъмнината детенце поредно на мрака е роб черните ангели отнасят душата оставят телцето в студения гроб....
----> ot golqmata lubov kam golqmata umrazq i obratno<----
а защо мислиш,че ще останеш разочарована?Ти сама го казваш,че приятелството ти е преминало в нещо по-силно...все пак мисля,че няма нищо да изгубиш ако пробваш,все пак които,не рискува,рискува много повечетака,че опитай,пък ако не стане, живота си продължава!
![]()
f@nt@zi@
Пробвай!Нищо не губиш!
мерси за саветите.казах му и разбира се нищо не стана но все пак важното е че опитах.все пак живота продалжава
Remeber bout the stakes
Sellin se selling me
Sellin se selling me