.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

вежди с молив

адски много се кефя на някоя мацка с рисувани вежди.много искам и аз да си махна моите вежди и да съм с молив.ама как става?всеки път като спиш се трият нали?и после на другия ден сама трябва да си ги рисувам, а аз няма да мога да ги направя като хората.препоръчайте нещо...

Guest
    abe ti normalna li si"?

Guest
    tva e otvratitelno i koi maci ? nekoi det nemat vegdi tva e mn tupo i grozna a i uskube6 li gi vednug moge pove4e da ne ti porasnat a i dr tia s iskubani prili4at na ve6ici mn groooooznnnnooooo

Guest
    що бе???ужасно много искам такива вежди,ама как????????

Голям фен
    mi oskubi gi i nakarai nqkoi da ti gi narisuva s PERMANENTEN MARKER da ne se triqt
    /rossa./

Guest
    otidi na kozmetik i se posavetvai!az li4no nikoga ne bih go napravila,mnogo e grozno!(li4no mnenie )

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    tova e otvratitelno ....mrazq vejdi s moliv.....kamo li samo moliv .....ujas...i vse pak 6tom si re6ila-mislq 4e trqbva celite da seoskubqt i ottam ve4e deistva6 s moliva.....6to ne popita6 nqkoi grimior ili kozmeti4ka...4e moje da stane mnogo kofti ako se izdyni6

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    сега сички са се втурнали да са 'ЕСТЕСТВЕНИ', видиш ли.......
    иначе по темата -обръсни ги, не ги скуби щото ше пораснат много бавно, пък може и да не се харесаш) ше ти пораснат до 2 седмици напълно ..
    и ги рисуваш както ти харесва.. мен ме кефи, но някак нито ще ми пасват на визията.. пък и ме шубе леко

давай смело, изглеждай както ти харесва...
    алелуя.

Guest
    предлагам ти да се откажеш,не е никак красиво,поне според мен а щом си решила най добре иди на козметик,защото ако не успееш сама,мафали ще ти е много приятно

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    иди при някоя твоя позната която така си е правила веждите или козметичка....знам ли..
    а аз мисля че цялото това рисуване всеки ден е ужасно затормозяващо
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    abe macka moite vejdi sa kusi4ki i az samo gi dorisuvam leko s moliv i e super !!!I po -dobre otidi na kozmetik i vnimnai da ne te obezobrazqt... po-dobre ne gi mahai celite a prosto gi dorisuvaipri men deistva perfektnoJestoki sa mi i vsi4ki samo me pitat "kude sa ti gi pravili" i taka !Ti sama si re6i....

Виж отиваш на козметик казвваш какво искаш и всичко е готово. И все пак според мен това наистинна е много грозно!

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе кви козметици ви гонят!?!
    няма смисъл да се дават пари, за нещо, което и сам можеш да си направиш и то безпроблемно
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си