- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вежди с молив
адски много се кефя на някоя мацка с рисувани вежди.много искам и аз да си махна моите вежди и да съм с молив.ама как става?всеки път като спиш се трият нали?и после на другия ден сама трябва да си ги рисувам, а аз няма да мога да ги направя като хората.препоръчайте нещо...
abe ti normalna li si"?
tva e otvratitelno i koi maci ? nekoi det nemat vegdi tva e mn tupo i grozna a i uskube6 li gi vednug moge pove4e da ne ti porasnat a i dr tia s iskubani prili4at na ve6ici mn groooooznnnnooooo![]()
що бе???ужасно много искам такива вежди,ама как????????
mi oskubi gi i nakarai nqkoi da ti gi narisuva s PERMANENTEN MARKERda ne se triqt
/rossa./
otidi na kozmetik i se posavetvai!az li4no nikoga ne bih go napravila,mnogo e grozno!(li4no mnenie)
tova e otvratitelno....mrazq vejdi s moliv.....kamo li samo moliv
.....ujas...i vse pak 6tom si re6ila-mislq 4e trqbva celite da seoskubqt i ottam ve4e deistva6 s moliva.....6to ne popita6 nqkoi grimior ili kozmeti4ka...4e moje da stane mnogo kofti ako se izdyni6
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
сега сички са се втурнали да са 'ЕСТЕСТВЕНИ', видиш ли.......![]()
иначе по темата -обръсни ги, не ги скуби щото ше пораснат много бавно, пък може и да не се харесаш) ше ти пораснат до 2 седмици напълно ..
и ги рисуваш както ти харесва.. мен ме кефи, но някак нито ще ми пасват на визията.. пък и ме шубе леко![]()
давай смело, изглеждай както ти харесва...
алелуя.
предлагам ти да се откажеш,не е никак красиво,поне според мена щом си решила най добре иди на козметик,защото ако не успееш сама,мафали ще ти е много приятно
![]()
![]()
иди при някоя твоя позната която така си е правила веждите или козметичка....знам ли..
а аз мисля че цялото това рисуване всеки ден е ужасно затормозяващо
"Целувка за лека нощ"
abe macka moite vejdi sa kusi4kii az samo gi dorisuvam leko s moliv i e super !!!I po -dobre otidi na kozmetik i vnimnai da ne te obezobrazqt
... po-dobre ne gi mahai celite a prosto gi dorisuvai
pri men deistva perfektno
Jestoki sa mi i vsi4ki samo me pitat "kude sa ti gi pravili" i taka !Ti sama si re6i....
абе кви козметици ви гонят!?!
няма смисъл да се дават пари, за нещо, което и сам можеш да си направиш и то безпроблемно
алелуя.